![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CaN SuYu
Git gök gözlüm Bir çukur aç bahçemin en sulak yerine Sen çömelirken Yeşerememiş arpacık sovanlarının dibine Seyret seyret ki Nasıl usulca bir kızıl çamur bulaşmakta avuç içlerine. Dur gök gözlüm Bekle İçine Sımsıkı sarmalanmış ayrık otlarını teptiğin tümsek gizemli olsun diye birkaç kırık tırnak koymalısın üstüne tamam desem... tamam değil. sence? can suyu da gerekmez mi bahçeye? hortumun ucu dolansa da bileklerine yine de bulamazsın bilemezsin değil mi? acaba Şu hain musluk nerede? 28/09/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CaN mı... YoKsA; .....CaNaN mı?
Bir köşede; göz bebeklerime tüpsüz dalıp, umudu çalan hırsız. Diğer köşede; irisimin yeşiline; 'Unutma beni ' tohumlarını eken kız. Tam ortaların da ise; Ben.. yapayalnız. Kimiz biz? (.. ah serçe ah! ! ...canın ne ki?) 19/05/2004 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CaNıN SaĞ OLsUN,
dilinden bal damlarmış aynaya dargınların buharına sitem yazılıyken camların kırılıp atılmalarını nasıl onayladın? oysa ne lam dı ne de cim anlattıklarım keçilik var ya serde anlamadın ormana kulak verseydin bir an duyardın. 'akde vefa 'diye hışırdadığını yaprakların bir tek soluk yeterdi biliyorsun sönmesi için yangınların senin canın sağ olsun kıpırdamadın şimdi türküsünü rahatça söyleyebilirsin köpüklü fincanların kurunun yanında yaşta yanıyor ................. ............... gözün aydın. 06/12/2004....kartal Mine Özdemirtaş
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CeBiMDe CaSuS VaR
biri bizi dinliyor..! .................... .................... nasıl da uzamış midas'ın kulakları anahtar deliğinde gözlemci sem amca ve iş başında onun kuklaları hay allah...! benim yatağımın altına şu nükleer silahları kim sakladı? ben /özelimi kimseye vermem bu aptal oyunları hangi eblek planladı? yetti artık hıyanet muhtac olduğum kudret damarlarımdaki asil kanı zorladı sem amcanın kuklaları atarken taklaları bilmiyorlar ki düştükleri yerde bir topaç gibi fırdönmelerine sebep olacak kendi kamburları insan olmaktan ziyade zombilere benzeyen göz çukurları ve namertçe çözülen bel uçkurları ile / bir gün kendi dışkılarının içinden ayıklamak için eğildikleri an yedikleri baklaları ve tam önümüzde bize dönükken arkaları önce sopayı ............. ..............! sonra..............., kökünden kesilip çöpe atılmalı midas'ın kulakları. 03/01/2006................. Mine Özdemirtaş
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cellat'ın Olamam
Sen mi girdin mısralarıma izinsiz? Yoksa; ben mi zorladım seni? Hatırlamıyorum. Şimdi, çıkarıyorum seni satırlarımdan...desem Kabalık olur... bunu yapamam. Unutulur gidersin bir çırpıda. Ne salıncak kurduğum bıyıklar /kalır. Ne de saz çalan adam. Sen, tam da hakimin kalem kırdığı yerdesin. Cellat’ ın olamam. Mine Özdemirtaş
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CiCoZLaR ve BiLYeLeR
sulu sulu deli dolu bir şiir bu okuyanlar çocuk yazmış diyecekler. biraz bıyık biraz sakal saçak altı gülecekler. olsun / banane /gülsünler acıkmış işte bez bebek ona biraz mama gerek hem sen hazırmısın kurşun asker? tüfeğini yağladın mı? namlusunu bana göster. küserim bak vermezsen eğer. yokluğunda çelik çomak dikmediler ebeleri öpmediler. sen yoksun ya çifte topaç çevirenler mızıktılar / hiledeler. ben durmadan ağlıyorum sel aldı buraları arta kalan suları çöpçüler süpürdüler ama, inadım inat ser verip sır vermicem işte boşu boşuna beklesinler bir tek sen bil ve kimselere söleme emi kurşun asker 'cicozlar ve bilyeler o en gizli yerdeler.' 19/10/2005... yağmur altında Mine Özdemirtaş
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cips
İki kişilik yalnızlıklara bilet aldım, benimle gelir misin? Ben söyleyip, ben dinleyeceğim sana söz. Sorular cevapsız, cevaplar anlamsız olabilir. Ama bir düşün... Kabul edersen Aynı perdeye bakarak seyredeceğiz oyunu Sen ve ben Yanyana ve karanlıklarda... birbirimizi hiç görmeden Ne dersin? Perde aralarında birbirimize...... kibarca gülümseriz. Pardon! Cips ister misin? Mine Özdemirtaş
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cumbalı Evler'de Seviyorum Seni
Sen üzülme, ben hâla; o eski vals’lerin kadınıyım. Hâla, cumbalı evlerde seviyorum seni. Ve hâla, küpe çiçekli; benim düşlerimdeki balkonlar. Hâla el işi danteller var çeyiz sandığımda. Ben hâla, eski usul mektuplar yazmayı sürdürüyorum sevdamıza. İçimde çalarken o eski tangolar. Sen üzülme, ben hiç yaşlanmıyorum yıllara inat. Hala örgülü saçlarımla seviyorum seni. Ve hâla senin gölgenle dolu bütün yollar. Hâla bahçemizde ‘ unutma beni’ ler açıyorlar. Ben hâla, eski usul tel duvak giydirmeyi sürdürüyorum sevdamıza. İçimde çalarken o eski tangolar. Mine Özdemirtaş
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CuRcUnA MaKaMıNdA BiR ŞaRkI
TÜKENİŞ Alıp ta eline,aşkı hediye Düş diye peşime yar diyar diyar Geçmişi bırakıp dün den geriye Canım dan can gitti gel diye diye .................................................. .Ömrümü harcadım. Harcadım. Bitti .................................................. .Uzakta bir yarim var diye diye .................................................. .Göz aydın. Uğrunda tükendim gitti. .................................................. .Sönüşüm yakındır yar diye diye .................................................. .Ölümüm yakındır yar diye diye Kıyamam ben seni ele vermeye Kimseler bilemez yar. Kıymetin var Yerindir diyerek yanı başıma Özüm den öz gitti gel diye diye .................................................. .Ömrümü harcadım. Harcadım. Bitti .................................................. .Uzakta bir yarim var diye diye .................................................. .Göz aydın. Uğrunda tükendim gitti. .................................................. .Sönüşüm yakındır yar diye diye .................................................. .Ölümüm yakındır yar diye diye .................................... TSM: Curcuna makamında hazırlıkta. Mine Özdemirtaş
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalıntı Minik Bir Paradoks 'cuk'
bana en yakın bakışın beni uzaklarda aradığın andır / ki delip geçersin varlığını fark etmeyen kör gözlerimin kara deliklerini. içime saklanan o korkak beni içimden çekip çıkaramazsan hatırım kalır ve ezmezsen affetmem iğrenç, küçük bir solucan gibi. Sonunda Ya sen koparacaksın kanatlarımı uzaktan ya da ben sana küçülteceğim ellerimi 08/08/2004 Not.. Asıl büyük paradoksa ve sahibine zarar verilmemiştir. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|