![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ateş Düşürdün İçime
bir sevgi tohumu atıverdin yüreğime ne olursun yeşert onu bir ateş düşürdün içime lütfen söyler misin? ne olacak bu şairin sonu? inan ki artık burada bir sevda söz konusu demiştim ya sana bir gün şair severse eğer bil ki delicesine sever şairin sevgisini kazanmak da inan ki çok şeye değer kendini hazır hissediyorsan eğer haydi istersen bir deneyiver ne olursun güzelim sevdiğim o güzel yüreğinde sakla beni karakışta bile hiç üşütme şairini havalar birdenbire soğursa eğer ben üşümeyeyim diye kalbine siper et o harika ellerini 31.08.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ateş Düşürdün Yüreğime
bu sabah yeniden teker teker baktım resimlerine seni her görüşümde ayaklarım kesildi yerden ellerin değmese de ellerime bir ateş düşürdün yüreğime başını kaldır istersen bir bak gök yüzüne bil ki bendeki yangın alevleniyor günden güne ellerimi uzatıyorum sana hemencecik aç pencereni ya da çıkıver balkonuna sen de ellerini uzat bana tutamasak da hiç olmazsa birbirimize el sallarız ya 28.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ateş Gibi
sen benim için gonca bir gülsün isterim ki ömrünce hiç solmasın yüzün yaprakların yemyeşil kalsın dalında yüreğine hiç düşmesin hüzün sen bir ateş gibi düşüverdin yüreğime bir kör kurşun olup giriverdin kalbime hasretinden yangın çıktı bedenimde alevlerim yükseliyor bir bak gökyüzüne güneş senin olduğun yerden doğar benim dünyama bir tek tebessümün melhem olur sevdama bir gün bile olsa bakmasan benden yana inan ki yokluğunda kalırım zifiri karanlıklarda 04.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bahar Gibi
bir bahar gibi açıversem yüreğinde rengarenk çiçeklerimi koklar mısın? bir rüzgar olup esiversem gönlünde savurayım diye saçlarını uzatır mısın? bir bulut,bir yağmur oluversem masmavi gök yüzünde ömrümce sevgimde sırılsıklam ıslanır mısın? Adalar ben olsaydım bana kavuşmak için Marmara'nın azgın dalgalarında korkusuzca kulaç atar mıydın? haydi o halde neden hala öyle uzaklardasın? 02.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bahar Gibisin
mutluluk sevinç vardır senin olduğun yerde dünya bana dardır seninle birlikte bu alemde dertler biter birer birer derman olursun sen her derde artık bütün çiçekler senli açıyor kırlarda bahçelerde parklar sokaklar caddeler senli kokuyor bu şehirde inan ki kapanmayacak mahşerde bile bu efsanevi aşkımızdaki perde senin aşkın senin sevginle dopdolu şuramdaki minik yüreğim senin gibi muhteşem bir kadını sığdırdı Rabbime Allah'ıma şükrederim sen rengarenk açmış bir bahar gibisin gönlümde hiç durmadan esen meltem yelisin sen benim sevdiğimsin sevgilimsin kaderimsin şiirimsin ömrümce sana hiç değmese de ellerim sana dokunamasam da üşüsemde yokluğunda yüreğimde günden güne senin sevgini hep yeşerteceğim kalbimde seni hep büyüteceğim ölünceye değin de hem de delicesine bil ki bir tek seni seveceğim 23.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bahar Mevsimi Gibi
yalnızca sana yazacağım bütün şiirlerimi her dizemde ruhunu okşayacağım bir meltem yeli gibi sen beni görmeye hiç gelmesen de inan ki çok derin olacak sevgimin kökleri yazdığın mesajların bir dinamit sanki her biri darmadağın ediyor beni bil ki şimdi daha da yüklendim senin hasretini öylesine özledim ki seni bir bahar mevsimi gibi 24.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Baharsın Sen
rengarenk açan bir baharsın sen çiçeklerin farklı kokar herkesten bir meltem yelisin tatlı tatlı esen haydi ne olur kırma beni seni görmek istiyorum ömrüm bitmeden insan sevebiliyormuş meğer bir kez bile görmeden inan ki mutlu yaşar ebediyen sana yürekten gönül veren gel yakışıklı şairim de bana ben de telefonda olsa da öyle alıştım ki sana sensiz yapamıyorum artık dünyam şimdi seninle pırıl pırıl bir başka aydınlık Hüseyin Erdoğan
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bakar mısın Ben Sende miyim?
şimdiden seni görme heyecanı sardı beni ateş aldı bedenimin her yerini ah! bir tutabilirsem senin o güzel ellerini senin yanında bana ecel hiç gelebilir mi? yüreğim debisi yüksek bir nehir gibi akıyor şimdi haydi aç kalbini de dolayım sevgimi bil ki hasretim sana delicesine seviyorum ben seni kimse sökemez sana bu derin sevdamın köklerini ben seni sevdiğimden bu yana kayboldum bir bakar mısın sevdiğim ben sende miyim? sakın beni hiç bırakma kalayım sende ömrümce beni müebbet hapse mahkum et o güzel yüreğinde gözlerimde pırıl pırıl ışık yüreğimde mutluluksun sen seni ne denli sevdiğimi bir bilsen bir anlayabilsen inan ki kainatın en popüler insanı şairi olurum ben sen de bana'ben de seni seviyorum şairim'deyiversen 16.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çırpıda Çekiver İpimi
istersen bu davamda yargıcım sen ol seni sevmem için müebbete mahkum et beni sen de bana sevgi ol debisi yüksek bir ırmak gibi tıka basa yüreğime dol istemesen de sakın gönderme beni geri razıyım hiç acımadan bir çırpıda çekiver ipimi sevdiğim sevgisiz ve sensiz yaşamaktansa buralarda inan ki ölmeyi tercih ederim senin gönül kapında sen ömrüm boyunca hiç gelmesen de yanıma bin ömür yaşasam da beni hiç arayıp sormasan da sevginden mahrum kalsam da bil ki senden başkasına asla yer olmayacak gönül tahtımda bu dünyada beraber olamazsak eğer mahşerde kavuşsam da sana inan ki sevdiğim razı olurum buna yeter ki ömrünce o güzel ellerini hiç kimse tutmasın benden başka yemin ederim sevdiğim senin sevdan bir değil bin defa bile ölüme değer 21.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çiçek Dik Saksıya
bu dünyada mutlu yaşamak istersen eğer yüreğindeki kini,öfkeyi,kıskançlığı at yeter sevgiyle sarıl saygıda kusur etme insanlara iyilik düşün,kötülükten uzak dur her daima gözlerin gülsün yüzün tebessüm etsin her gören ne de güzel bir insan desin gelen geçen doya doya ekmeğini yesin kimseyi üzme başkalarını kırma sakın size merhaba diyenlere ellerinizi uzatın karşınızdaki sevgi sunmuşsa eğer hiç çekinmeyin siz de sevginizi katın eksilmez tükenmez asla yüreğiniz bence her biriniz bir sevgi selisiniz ah! bütün insanlar yüzseler yıllarca sevgi denen bu dopdolu okyanusta bahar çiçeklerini koklayıp dursalar senin kokunu bana da getirsin rüzgarlar senli yapraklar açsınlar bütün ağaçlar çiçekler seni koksunlar her tarafta bir çiçek dik saksıya koy balkonuna benim ismimi ver adımla seslen ona sakın bir tek yaprağımı bile soldurma arada bir olsa da beni sevginle sula zaman zaman da eğilip önüme beni kokla razıyım böyle yaşamaya ömrüm boyunca 11.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|