![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünmeden
Gelmek sana kolay olsun Geleceğim düşünmeden Miad belli bir ay olsa Kalacağım düşünmeden Kesip akan sellerimi Efkar tüten yellerimi Hep elemli hallerimi Güleceğim düşünmeden Saadetlere sarkmadan Titremeden hiç ürkmeden Mustafa’yım ben korkmadan Öleceğim düşünmeden Mustafa Acıoğlu
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünmezsek
Kapat hadi gözlerini Görmeyelim yüzlerini Tıka hadi kulaklarını Duymayalım sözlerini Düşünme ki yarınları Dalmayalım olmazlara Unut hadi gidenleri Ağlamayalım gelmezlere Görmedik hadi Duymadık hadi Dalmadık ağlamadık Gülmedik hadi Bilmedik hadi Düşünmedik anlamadık Sen görmezsen Ben duymazsam Dalmazsak ağlamazsak Düşünmez ağlamazsak Ah bu dünyaya vah bu dünyaya Mustafa Acıoğlu
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebediyi Seviyorum
Dostlar Gitti bir ben kaldım bu alemde Rakibim yoktur efkarda ve matemde Duyduğum bu yangın bu kor alevde Ağlamak karım ise Hüzünler yarim ise Ben ölmeyi seçiyorum Ebediyi seviyorum Dostluk yokmuş bir benmişim bu alemde Tek başına bir ben dalmışım her gece Kahroluyor insan gidiyor güce İhanet karım ise Yalnızlık yarim ise Dostluklar yarım ise Ben ölmeyi seçiyorum Ebediyi seviyorum Mustafa Acıoğlu
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Efkarda
Efkarlısın niye böyle söyle ney derdin Nasıl çektin o nefesi Dumanını nerelere savurdun Sen değil miydin o Her zaman sabır derdin Şimdi tükenmişliğin resmini Bu çizişin niye ki? Derdim sana Derdim ki; Boş ver kardeş düşünme kara kara Buyur hele burdan yak yak bi cıgara..! efkarlanırdın bazen sorardım “şey” derdin diyemezdin biliyorum asılıp tekrar cıgaranı somururdun içinde gömmeye bir şeyleri diyemezdin “hiç, hiçbir şey” derdin Ben yine sana: Boş ver kardeş düşünme kara kara Buyur hele burdan yak yak bi cıgara..! Biz senle beraberdik Senle birdik Kanlı pusulara girdik Verebileceğin her şeyi verdin sen Bu yüzden diyemiyorum verdik Beni sattın yine ırzı kırık Ektin ulan namussuz Efkarlandığın zaman sen Ne çabuk tüketirdin Cıgaranı öyle Bir sarımlık Tütün ettin ömrünü de Ne çabuk bitirdin böyle Şimdi yine sana Cıgara ikram etmeyeceğim Ölüler efkarlanmazlar Biliyorum Buradayım işte yanında Gitmeyeceğim Ölüler efkarlandırırlar İşte düşünüyorum Sensiz ben kara kara Versene lan Versene oğlum bi cıgara Mustafa Acıoğlu
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() El veda (Çığlığa Nazireler)
Artık beni terkettiğini Anladım hiç sevmediğini Hatıralar canlı gözümde Çözümlenemez... İçimdeki ukde Bu kadar mı vefasızdın? Bir yürek atardı Sevdan üstüne... Bir şey daha söyleyeyim mi sana İnanmazdım Küçümser omuz silkerdim Böyle hisler taşıyanlara Ama yanılmışım Haykırarak itiraf ediyorum ki “Tüm aşklar kutsaldır” Sıkıntı, hüzün, keder Sararken ruhumu Bedenim beklemelere tutkundur Ama şunu bil ki; Ağlamıyorum... Zindan *******i Binbir düşünce Birbirine bağlıyorum. Ağlamıyorum Zor zekat sabahlıyorum... Hayalimdi hayatı paylaşmak seninle Gelecek vadetmeyen mazimle Parmaklarımda tutuşmuş Dumanında cıgaramın Avunuyorum Sade sevdanla... Oysa sen ya sen ah... Hayallerini Bir apartman katında Kırmızı spor arabalı Bir filinta süslüyordu Sen savaşmayı değil, Yaşamayı seviyordun Ne diyelim be sırma saçlım Kadermiş diyerek Basıyorum Mekanizmamın tetiğine Kahırla..! ...Ve Emperyalist tezgahlarda işlenmiş Üç kuruşluk bir mermi deliyor Süleyman’dan, Karun’dan Daha zengin gönlümü Başımda okunan son ayette Sana veda ediyorum Şafak Yüzlüm... Mustafa Acıoğlu
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbet Derdim
Avcu vurdu beni beni Eski derdim değil yeni Gezdim dağ taş yanı yanı Halım olsa elbet derdim Hele derdim vay bu derdim Ağulu aşımı yerdim Zalımlara ben ne deyim Dilim olsa elbet derdim Avcı gezin gözün tutmuş Yamaçta pusuya yatmış Beni kaç kuruşa satmış Pulum olsa elbet derdim Hele derdim vay bu derdim Yandım yandım ben eridim Zalımlara ben ne deyim Külüm olsa elbet derdim Mustafa Acıoğlu
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbet Gelirim
Sensizdim yine canım dün gece Kimsesizdim bu koca şehirde Bir doğum günüydü dün amma Sensizlikte bana ölüm günüydü Sabaha kadar yine oturdum dün gece sigaramı yaktım çayımı aldım bekar odamın camında öyle dikildim kaldım gözlerim dolmam dedi kahrol bu dertle sana rahat yok derdine derman olmam dedi çaylara kanamadım canım yine dün gece senin elinden bir başka yanında olsaydım esirgemez yapardın bir de pasta Bir doğum günüydü dün amma Sensizlikte bana ölüm günüydü Doğum günü senede bir kez Sanma ki her gün keyifteyim Benim ölüm günüm her gün bin kez Sen bilirsin zaten beni Nasıl özlerim bilirsin Nasıl sevdiğimi iyi bilirsin Diyorsun ki sen işini bilirsin Eminim bu gün yarın gelirsin Sana gelemem demek Sen artık öl demek Nasıl özlersin bilirim Nasıl sevdiğini iyi bilirim Gelirim elbet bir gün gelirim Ama bir başıma keyifle Belki de Dört kişiyle Mustafa Acıoğlu
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbet Gelirim Amma
Sensizdim yine canım dün gece Kimsesizdim bu koca şehirde Bir doğum günüydü dün amma Sensizlikte bana ölüm günüydü Sabaha kadar yine oturdum dün gece sigaramı yaktım çayımı aldım bekar odamın camında öyle dikildim kaldım gözlerim dolmam dedi kahrol bu dertle sana rahat yok derdine derman olmam dedi çaylara kanamadım canım yine dün gece senin elinden bir başka yanında olsaydım esirgemez yapardın bir de pasta Bir doğum günüydü dün amma Sensizlikte bana ölüm günüydü Doğum günü senede bir kez Sanma ki her gün keyifteyim Benim ölüm günüm her gün bin kez Sen bilirsin zaten beni Nasıl özlerim bilirsin Nasıl sevdiğimi iyi bilirsin Diyorsun ki sen işini bilirsin Eminim bu gün yarın gelirsin Sana gelemem demek Sen artık öl demek Nasıl özlersin bilirim Nasıl sevdiğini iyi bilirim Gelirim elbet bir gün gelirim Ama bir başıma keyifle Belki de Dört kişiyle Mustafa Acıoğlu
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ele kanamam
Ele kanamam Kavlim dönemem Yandım sönemem Her yan kor olur Gitsem gelemem Kalsam bulamam kaldım gülemem sabır zor olur Öldür vur beni Bak ta gör beni Ele sor beni Bende zar olur İsa dardadır Mecnun yardadır Gönlüm kordadır Ataş kör olur Ataş yandırmaz Sular söndürmez Felek döndürmez Çarkım kır olur Mustafa ah da Her gün eyvahda Yemin billahda Zarar kar olur Mustafa Acıoğlu
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elmde Olsa
Elimde olsa ağlatmazdım Derti gönülleri çağlatmazdım Gücüm yetse idi bekletmezdim Güzel günleri canım kapar gelirdim Bizim ellerde kışlar hiç bitmez Kara bulutlar canım çekilip gitmez Bahar gelip şöyle yeşil ot yetmez Güzel gülleri canım toplar gelirdim Elimde olsa söyletmezdim Bir dediğini canım iki etmezdim Gücüm yetseydi vah eyletmezdim Can gardaşlarnan canım çapar gelirdim Sabır bize zulüm onlara şandır Zafer sabırinen canım sulak fidandır Yiğitler nerde işte meydandır Ufukları da canım kaplar gelirim Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|