![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12100
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Mutluluklar
Sana mutluluklar. Ben kendi yolumda kalırım. Tıpkı bundan önce ki gibi. Çaresiz ve dertli. Sana mutluluklar. Ben aşksızda yaşarım. Seni tanımadan önce yaşadığım gibi. Tek başıma ve şiirlerle. Sana mutluluklar. Ama içimden gelerek değil. Bu hikayeler, Böyle son bulur diye. GAZİANTEP Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sanmaki
Sanmaki seni unuttum. Sanmaki gönlümü avuttum. Aramıyorum sormuyorum diye. Sanmaki başkasını buldum. *******i seni düşünürüm. Gündüzleri hayalini görürüm. Aramıyorum sormuyorum diye. Sanmaki seni maziye gömdüm. Susmayan bir şarkısın dilimde. Solmayan bir gülsün elimde. Aramıyorum sormuyorum diye. Sanmaki düştün gözlerimde. Bilen bilir seni ne çok sevdiğimi. Gören görür seni ne çok istediğimi. Aramıyorum sormuyorum diye. Sanmaki dilimden düşürdüm ismini Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ********* |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Dostsan Eğer
Hiç kimsenin canını sıkıp üzmeli değilsin. Ne konuşmuş,ne giyinmiş süzmeli değilsin. İftira,yalan sözler düzmeli değilsin. Sen bir dostsan eğer,dostluğunu göster. Olur olmaz ufakcık şeylere küsmeli değilsin. İyilikte iyi,kötülükte sırt dönmeli değilsin. Duyduğun duyduk,gördüğünü görmeli değilsin. Sen bir dostsan eğer,dostluğunu göster. Dara düştüğünde yardım etmesini bilmelisin. Gülerse gül,ağlarsa gözyaşını silmelisin. Korkma ardında ben varım demelisin. Sen bir dostsan eğer,dostluğunu göster. Ne kaba ol,ne kibir,ne kendini beğen. Ol bacı gardaş gibi,ol sanki amca yeğen. Düşmanla değil,sen dostunla gül,eğlen. Sen bir dostsan eğer,dostluğunu göster. 26.09.2002 Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Geldiğinden Beri
Gözlerimde rahat bir uyku. İçimde tarifsiz duygu. Bilmem ki bu nasıl tutku. Sen geldiğinden beri. Ellerim uzanmıyor artık rakılara. Yüreğim sızlamıyor hüzünlü şarkılara. Gözlerim bakmıyor başka kadınlara. Sen geldiğinden beri. Evime sıcak bir yemek girdi. Odama ses,ışık geldi. Penceremden güneş, Buğulu camlardan ay bana doğdu. Sen geldiğinden beri. İlk kez gördüm sahilleri. İlk kez gördüm gelincikleri. İlk kez aldım öpücükleri. Sen geldiğinden beri. Derki Şair Nihat; mutsuz yaşardım. Yalnızlıktan kahrolup ağlardım. Ama şimdi mutluluğu buldum. Sen geldiğinden beri. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden OIursa Razıyım
Vur hançeri belime. Tak kelepçeleri elime. Senden olursa razıyım bitanem. Ağzımı açıpta demem bir kelime. Güneş gibi kavur beni çölün ortasında. Cehennem ol yak cehennem ateşinde. Senden olursa razıyım bitanem. Bir kibitle,bir barutun kalayım arasında. Bile bile uğrunda giderim ölüme. Hasret kalırım gülmeye. Senden olursa razıyım bitanem. Ömrüm boyunca sürünmeye. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Sonra
Senden sonra. Bir de kaderim tuzak kurdu bana. Senden sonra. Bir de mutluluğum uzak oldu bana. Senden sonra. Aşkım toprak oldu bana. Ne olduysa zeytin gözlüm. Senden sonra oldu bana. Senden sonra. Bir gül gibi soldum. Senden sonra. Bir kül gibi savruldum. Senden sonra. Herkese buz gibi oldum. Ne olduysa bal dudaklım. Senden sonra oldu bana. Senden sonra. Meyhaneler yolum oldu. Senden sonra. İçkiler dostum oldu. Senden sonra. Türküler duygum oldu. Ne olduysa gamzelim. Senden sonra oldu bana. Senden sonra. Kırıldı tutunduğum dal. Senden sonra. Hep ayrılık çıktı açtırdığım fal. Senden sonra. Zehirdi yediğim şeker, bal. Ne olduysa güzelim. Senden sonra oldu bana. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek
Seni sevmek; Yıldızları tutamamak gibi, Güneşe bakamamak gibi zor. Seni sevmek; Ateşe dokunamamak gibi, Deveye hendek atlatmak gibi zor. Seni sevmek; Büyü bozmak gibi, Suya yazı yazmak gibi zor. Seni sevmek; Ümitlerin bitmesi gibi, Çarelerin tükenmesi gibi zor. Seni sevmek; Alın yazını silememek gibi, Kaderini değiştirememek gibi zor. Seni sevmek; Hırçın denizde boğulmak gibi, İki dağın arasında kalmak gibi zor. Seni sevmek; Mahpus kalması gibi, Celladın kendini asması gibi zor. Ve seni sevmek; Azrailin candan vazgeçmemesi gibi zor. 02.01.2009 Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Yokluğundan
Bu gecenin sessizliğe dönüşü. Yüzümün acı acı gülüşü. Bedenimin zorlanmadan çöküşü. Senin yokluğundan sevgilim. Gözlerimin kapanmayışı. Kapımın çalınmayışı. Hayellerimin suya batışı. Senin yokluğundan sevgilim. Canımın yemek istemeyişi. Dostlarımın bana gelmeyişi. Şiirlerimde hep sana seslenişi. Senin yokluğundan sevgilim. Meyhanelere gidip efkar dağıtışım. İçip içip bağırışım. Acılar içinde yıkılışım. Senin yokluğundan sevgilim. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Gitti
Sadece sen gitmedin. Gözlerimden hayalin. Kulaklarımda sesin. Duvarımda resmin. Seninle gitti. Sadece sen gitmedin. Kalbimden koparıp kalbini. Ellerimden alıp ellerini. Hatıra diye koymayıp hiç bir şeyini. Seninle götürdün. Odamda kokun. Sevincin,hüznün ve de korkun. Ne gördüyse gözün. Ve ne varsa dokunduğun. Seninle gitti. GAZİANTEP Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|