![]() |
|
|
#171 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tenime Yapışıyor Gece
Uzanıyor kolların sarılmak üzere Sıyrılıyor düşlerim Gecenin tehlikelerinden. Donmuş kanım akıyor tekrar. Sevince bürünüyor bedenim. Heyecan dönüşüyor kıvılcımlara. Parlıyor kristalleşmiş ay ışığı. Tenime yapışıyor Ağustos gecesi. Yumuşak dalgaların içinde Çırpındığım... Sonsuz yolculuğum
|
|
|
|
#172 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tenimi Okşayan
Yüreğindeki! Sıcacık sevginin Yakıcı özlemlerin Önüne geçilmez arzuların Tatlarıyla bezenmiş Bir keman nağmesi gibi Kulağıma ulaşan Her harfi tek tek Tenimi okşayan Canııııııııııııım Dediğin an da İçimden… Neler…neler Geçer bilir misin
|
|
|
|
#173 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Toprağa Süzülen Su Gibi
Kırmızı toprağın kokusu Doğanın sessizliği Sarmalıyor hücrelerimi Ay ışığının kıvrımlarında Bir görünüp bir kayboluyor Uzaklardaki taş ev Başımı sokup pencereden Görmek istiyorum her yeri İçimde yüklü duygularım Bir bir çıkarıyor elbiselerini Çırılçıplak... Yoldayım Parçalı taşların üzerinde Kırmızı izler bırakıyorum İncecik ip gibi yağmurda Boynuna gizleniyor dudaklarım Sızıyor gizemine ruhum Yüreğime iniyor Kahve kokulu bakışların Her yudumunda Titreşiyor ürpertiler Sesinin dalgalarında Boğulurken sesim Yanmaya varıyor her şey Sarsılıyor yaşam Alevlerin ışığında Akıyorum... Kurumuş toprağa Süzülen su gibi
|
|
|
|
#174 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Toprak Gibi Tertemiz Sevda
Sabah güneşinin altında Menevişleniyordu Akdeniz Oynatıyordu çakılları Vurdukça kıyıya köpüklü dalgalar Atlıyordu yaramaz çocuk gibi Tahta iskelenin üzerinden Kaldırıp kanadını yıkandı ak martı Alaylı gülücük gözlerinde Takılıp peşi sıra balıkçı teknesine Atıverdi üstünden mızıkçı yorgunluğu Güneşin kavuran sıcaklığı Sarıldı yeşilin nemine Okşarcasına dokundu Masmavi özgürlüğe Sevincine sevinç kattı doğa Oynak bir türkü dudaklarında Kolları havada Dönüp durdu çıplak ayakla Yükseldi yüreğinde Sabah yağmuru gibi Taze ve yumuşak Toprak gibi Tertemiz sevda
|
|
|
|
#175 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tut Yüreğimi
Üzülecek olsan İçim yanar Ne yapacağımı Şaşırırım Kalakalırım başında Öylece... Ellerini tutarım. Akar Avuçlarımdan Sevgim Gözlerin parlar Coşarım. Bir yerin ağrısa Deliririm... Acıdan Burulur yüreğim Şakaklarım zonklar Kaybetme korkusu Doluverir içime Sensizliğe Dayanamam Ağlarım. Açar kollarımı Sıkı sıkı kucaklarım Sevda yangın gibi Çıkar tenimden. Ne olur... Tut yüreğimi Sakın bırakma Tek başıma Taşıyamam.
|
|
|
|
#176 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tutkuyla Yaşarken Sevdayı
Korkmuyorum Acının yakıcı öpüşlerinden Ne kadar varsa gelsin üzerime Öznesine koymuşum hayatın sevgiyi Issız akşamlarımın can yoldaşı Coşturucu iksirini içmişim şiirin Yaşam kaynağım olmuş derdime deva Uzaklık nasıl çoğaltıyorsa sevgimi Umutlar sürprizlerle çarparken kendini Yanında olmakta öyle çoğaltıyor Birlikte paylaşır Tutkuyla yaşarken sevdayı
|
|
|
|
#177 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tutuşuyor Sevda Kollarının Arasında
Anlatıyorsun bir şeyler hiç durmadan Sanki! Çağlayanların hırçın suları Dökülüyor hızla dudaklarından. Sanki! Bağrı yanık bir Anadolu türküsü Doluyor nağmeleriyle yüreğime. Sanki! Yıldızları topluyorum tek tek Koyu karanlığında gecenin Gözlerin gözlerimde Yüreğimi yakarken sesinin sıcaklığı Dinliyorum seni Tıkırtısı giriyor çaydanlığın araya Gülmeler taşıyor içimden kıkır kıkır Tutuyorum kendimi Hiç durmayasın istiyorum Sen anlatıyorsun, ben dinliyorum Ben anlatıyorum, sen dinliyorsun Böylesine şevkle paylaşmak anları İşte sevmek, huzur bu olmalı diyorum Dallarımdaki kurumuş yapraklar Karışıyor toprağa Bırakıyorum kendimi kaygısızca Sıyrılıyorum gündelik tutsaklıklardan Tutuşuyor sevda kollarının arasında Siliyor parmakların usulca Hücuma kalkan yaşları yüreğimden
|
|
|
|
#178 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uçuşa Geçmeli Yüreğim
Ak pak bir yaz gününde Tutmalı yaşamın ellerinden Çekiştirmeli hatta sabırsızca Düşmeli ruhuma açık renkler Can bulmalı sıcak düşünceler Kelimelerin fısıldanışı Akmalı içime şarap gibi Tatlı sarhoş olmalı zihnim Yansımalı yüzüme Ne varsa güzel bildiğim Kudurtmalı yorgunluğumu Sağanak öpüşlerin Kavrulmalı hasret damlaları Erimeli... Doyasıya erimeli Kıpkızıl bir gezegende Karışıp süt mavisi buluta Uçuşa geçmeli yüreğim Ellerimde... Ellerimde Tutam tutam saçların
|
|
|
|
#179 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ulaşılmazım Sevdiğim
Düşlerden, Demetler yapıyorum. Yeni düşlerde, Seni görebilmek için. Ulaşılmazım… Sevdiğim…. Dokunamıyorum. Yoksun...yoksun işte. Canım öyle yanıyor ki. İçim çekiyor, Daralıp küçücük oluyor. Senin içinde olduğun, Tek bir hece bile, Beynime, Ulaşsın istemiyorum. Tonlarca, Kum yığıyorum kalbime. Altında kalman için. Yarıp çıkıyorsun üstüne. Silemiyorum beynimden. Hiç gitmedin ki zaten. Dalıp gidiyorum yine. Gözlerim sana takılı. Bilmediğim, görmediğim, Sulara açılmış, Seni aramaya, Devam ediyorum. Salımın üzerinde, Göz yaşlarımdan, Gölcükler oluşmuş. Başım ağır, Gözlerim yorgun, Sersem sersem, Yol alıyorum. Belki… belki, Uçsuz bucaksız, Mavilerin içinde, Maviye aşık, Sen varsın diye.
|
|
|
|
#180 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umuda İteledi Yaşamı
Hep bir yüz uykusunun önünde İtemedi karanlıkların ardına Seyretti bilinci zamanın dışında Uzanıverdi havlu çekmecesinden İç bayıltan lavanta kokusu Yüzünde şaşkınlığın gölgesi Koynunun kuşuymuş gibi halâ Öptü yüreği içindeki canı. Billur damlacıklar gözlerinde Akıttı can yakan özlemleri Toplamaya çalıştıkça gücünü Sıkıştırdı kıskaçları yengecin Dikildi karşısına yeni yeni acılar Boğazına koştu ardı ardına Özgür kalamayan çığlıklar Yapıştı tenine patlamanın külleri. Tutup yüreğini elinden Umuda itelerken yaşamı Sessizliği süsledi Minik çırpınışlarla Akdeniz. Göz kırptı bir salkım kara üzüm Denizin koyulmuş rengine inat Kıvrım kıvrım asma dallarında Ve her gece Ak ışıklı yepyeni yıldızlar Halay çekti coşkuyla Ay ışığının sımsıcak kollarında
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|