![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen, ha?
Ne var ki sende öyle Çekecek beni böyle? Yanımdasın, biliyorum Kederimde, sevincimde; Ama çok fazla geliyorsun Sevginle, nefretinle. Ne var ki sende öyle Çekecek beni, böyle? ! (26.04.1978-Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen/Ben/
Gözlerinde bir deniz, gemi, martılar Gözlerinde bir sema,kuşlar, bulutlar Gözlerinde yanıp sönen ışıklar: Yıllardır aradığım 'Mavi Dünya' var! Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Görmek Güzel
Kavuşmak sana yıllar sonra olsa da .....güzel, .....Yine de güzel. Sarılmak sana bir dost gibi olsa da, .....güzel, .....Yine de güzel. Seni görmek yıllar sonra olsa da, .....güzel, .....Yine de güzel. (15.06.1981-Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek
Seni sevmek bir masalmış meğer Her gece dinleyip, uykuya daldığım Uykudan önce okuduğum romanlar Penceremde kuş - anka misali Her gece gördüğüm düşlerin dili Suların derinliğini yaran bir deniz feneri Bir peri, semada uçuşan bir tüy Bebeğin adım atışı, gülüşü gibi. Seni sevmek; yaşamakmış meğer Güneşin doğuşu, seherin yüzü... Öğle tatili, akşam paydosu, *******i göz kırpan gökyüzü. Seni sevmek, Dost olmakmış meğer. Kah mutluluk Kah gözyaşı Kah, ikisi beraber. Seni sevmek - insan olmakla değer Seni sevmek bir masal Anladım, anladım, anladım. (13.08.2007, Derince-İzmit) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle
Seninle her şey güzel: Dünya, insanlar ve ben; Bir başka bakıyorum Bir başka duyuyorum Bir başka ağlıyorum Bir başka gülüyorum Bir başka yaşıyorum. Seninle her şey güzel, Bir başka tad her yerde. Seninle her şey güzel, bak: Ne korku, ne ölüm, ne çile; Bir başka verimli bu toprak Bir başka yeşerir ovalar Bir başka esenli ormanlar Bir başka ötüşür bu kuşlar Bir başka denizler, mevsimler... (30.09.1980, Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sev-im-siz
Bana kadeh kaldırana Aşık olurum bak sana Nekadar siyah gözlerin Nekadar güzel gözlerin Bakmıyorum işte sana Ne olursun bir baksana Bana kadeh kaldırana Aşık olurum bak sana Ama bende sevgi nerde... O derindedir mazide Unutmuşum bir yerlerde Kurutulmuş çiçeklerde. (1981) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Peşinde
Hayatın gailesi bitmez mi bitmez Dolmaz mı hiç çilesi hiç mi tükenmez? Dertler azalmaz mı ki solar güllerin Hep şarkılarda mı ki şen bülbüllerin? Hayat ağacıdır bu dalı yeşermez Nihayetinde yolu acısı dinmez Çaresizlik içinde yaralar onmaz Kurumuş dallarına bülbül de konmaz. Çıkmış gurbet yoluna sevda peşinde Neler gelmiş başına dertler içinde... Duvarı nem bitirir insanı da gam Ruh, bedeni yitirir. Çalıyor 'hüzzam'. Geçmiş ömür boşuna sevda derdine Sen seversin o sevmez, bakmaz yüzüne! Kaçanlar kovalanır Devran içinde, Kimseler darılmasın: derman SeVeNdE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim seni
Ne kot pantolon, mont Ne takım elbisen, Dikkat etmedim giyime Ama, sevdim seni derken, Sevdim seni, kişiliğinle. Ne saçların rengi, Ne gözlerin rengi, Dikkat etmedim tipine Ama, sevdim seni derken, Sevdim seni kişiliğinle. Ne çevre, ne seni, Ne Alem, ne beni, Dikkat etmedim dengime Ama, sevdim seni derken, Sevdim seni, kişiliğinle. (21.05.1981-Ankara) |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili eşime
Varlığına alışmışım, Sen olmazsan yanımızda - Bendeniz yapayalnızım. İşlerini hallediver, Aniden eve geliver. Sevgili eşim, canımsın, Arkadaşım, hayatımsın. Gel, gülümüz, gel, ansızın - Gözüm yollarda kalmasın! Hep sussan, konuşmasan da, Sinirlensen, 'bağırsan' da, Öyle olsan bile, yine - Bekleriz seni sevginle Hayat hem acı, hem tatlı Sevdalar melek kanatlı Hadi gel, bekletme tatlım! Sensizliğe ermez aklım! Acı, değilmidir ki: İnsanları sınayan, Güçlendiren kişiliği, Zor yaşama hazırlayan? Tatlı, değilmidir ki: İnsanı mutlu kılan, Kalbi sevgiyle dolduran, Hislerimizi donatan, Umut veren, yol gösteren? Acı tatlı günlerimiz Dengeler yaşantımızı Dağıttık yokuşunda biz Sevda anılarımızı. Sevda, hayatın gücüdür, Gönlümüzün bülbülüdür, Kalbimizin şen gülüdür, Ömrümüzün ödülüdür! Tartışsak da, didişsek de, Sensiz olmuyor yine de. Sen gittin mi özlüyoruz Nezaman gelirsin diye Bendeniz ve oğluşumuz Seni candan bekliyoruz! (11-16.12.2006/Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum
Tüm sevgiler bende. Seviyorum: Annemi, Babamı, Kardeşlerimi; Tüm Alemi, Doğayı, Evreni - Bu da sevmek, Bu da sevgi, Ama, öldü bende bir sevi. Hiç anlamadım Ne zaman? Nerede? Boşaldı bir kalp içimde, birden. Aramam Ve Bilmem. Hangi yerde? Kim aldı? Götüren kim benden? Tüm sevgiler bende. Seviyorum: Ailemi, Doğayı, Evreni, İnsanı - Bu da sevmek, Bu da sevgi. Ve... Ölmüş bende bir sevi. Kaç türkü, Kaç ezgi, Kaç şarkıyla Yaşadım, Aradım Ve Seçtim. Uyanır da, döner umuduyla Kaç bahar, Kaç mevsim bekledim. (03.08.1979 - Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|