![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seninle Ayrıldığımızın Üstünden..
Seninle ayrıldığımızın üstünden Kaç gün? Kaç ay? Kaç yıl geçti? Artık saymıyorum Vazgeçtim bunları hesaplamaktan. 'Sensizliğe tam alıştım ' diyordum ki; Telefonda ' nasılsın' diyen sesin. Öyle özlemişim, öyle özlemişim ki Seni... Gözlerim doldu birden Dökemedim yaşlarımı Sanki sen vardın Yaş yerine. Sildi götürdü birden O harcanan günleri,ayları Yılları..Sesin Kaç gece sabahladım Biliyor musun? Kaç gece dua ettim? Gel diye... Dön diye... Özlemişim seni çok Çok hemde.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senli Depremlerim
İçi oyulmuş ağaç kovuğu gibiyim İçtiğim ne çayın tadı var Ne de sigaramın dumanında sen Rüyalarıma kilit vurdum Giderken,eve sinen kokunda Tepeden tırnağa Ruhumun derinlikliklerinde Senli depremlerim vardı.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğin yükü..
Sensizliğin yükü ağır Taşı taşıyabilirsen. Seni sevmek varken Bunca zamanda Kaybet zamanları Harca bensiz... Belki bir gün batımındayım ben Belki bir çocuk elinde Hissedebiliyormusun beni Sensizlikte... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik üstüne 2
Yine sabahı ediyor gözlerim,yine sensizim işte Kahretsin bu zindan *******i Neden, neden hep mavi değil gökyüzü.. Seni hep mavide andım Ve seni hep mavide sevdim... İçim öyle hüzün dolu ki, Etraf hep turuncu renk sanki Martıların kanadındaki kızıllık olmasa hani Yalnızım sanacağım kendimi. Ben yine vapura bindim eminönüne gittim Gezdim, gezdim sensiz.. Sonra köPage Rankingüaltında içtim biramı Yine sensiz.. Sözün var bana sevdiğim Tek olmayacaktım Hadi gel sonum gelmeden Ya da biz sevgiyi tüketmeden... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik üstüne 3
Bir kadın,bir insan ve.. sevdalı Bir sen, sevilen, uzaklarda.. Hadi! denklem kur,dayanmam için Ya da martılara yükle sevdayı.. Mavi sen demekti,martı da Sessiz çığlıkları da ben ekledim Hasretim çünkü sana.. Ağlıyorum gözyaşım akmadan Serde metanet var ya... Bu gece mıh gibi oturdu yüreğime Sensizlik.. Şarkılar,kadehler,hatta mavi bile Yetmiyor.. Martılar inan sustu, Yağmur da yağmıyor. Herşey sessiz sakin Fırtınaya gebe gibi... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik üstüne....
Sana ulaşmak,sensizlikte nasıl olası aceba? Kandırmak mı kendimi yoksa kendimce oyun mu bu oynadığım sensizlikte? Senin içindi göçlerim,içimden dışıma,kasabamdan şehre, evimden, yaban ellere,hep senin yüzünden. Keder mi şimdi bu yazdığım? Yok değil.. hiç değil.! ! . Sensizliğin, içimdeki sevginin asla bende eksi oluşturmadığını bilmeni istedim.En başta bana dokunmayı öğrettiğni unutamam unutmam sonra, bir sevginin başka boyutlarını, sensizlikte bunları düşündüm.Biliyor musun? Kızgındım sana kırgındım,acılıydım günlerce *******ce. Sonra bana kattığın değeri anladım. Beni acıyla eğittin sevginle yücelttin. Artık sana kızgın ve kırgın değilim.Yalnızca üzgünüm. Çünkü... Seni çok sevmiştim ben.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliklerime Bir Çentik Daha Attım
Bu gün sensizliğin,içimi acıttı yine Yine ısıttı ve yine özletti seni Sensizliklerime bir çentik daha attım Duvarda çizilisin bilesin Papatyalara kıymıyorum artık Gelecek gelmeyecek diye Uçurtma uçuracağım kırlarda Görürsün belki kocaman kuyruklu yıldız gibi Gökyüzünde salınan özlemimi Zamanları unuttum,zamansızlıklarım olmasın Özlemlerim olsun,sensizliklerim asla Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliklerine Alışmadan Gel Artık
Öyle sensizim ki; yıldızlar ulaşılmaz Sen gibi Gözkırparlar uzaklardan Yoksun işte! Sensizlik bu,sensizim yine Seninle geçecek güne değer veremeyeceğimden korkarım Korkarım sana dokunamamaktan Rüyalarımdan korkarım Hasretlerime yine hasret yükler diye Korkar oldum aşkı sensiz yaşamaktan Sensizliklerimle ben öyle bir bütünleşti ki Seninleyken yalnız olmaktan korkarım Seni bıçak sırtında sevmek gibi Dokunduğumda kanayacak sanırım yüreğim Beni bu kadar sensiz bırakma Sensizlerine alışmadan gel artık Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim 17
Sana doğum gününde aldığım hediyeyi hatırlıyor musun? Parmaklarının titremesine engel olamadığın için ne kadar söylenmiştin kendine. Nasıl mutluydun gözlerindeki harelerinde kendimi görüyordum. Sarıldın bana usulca öyle masumdu ki sarılışımız. Bir annenin çocuğa sarılışı gibi. Biz de böyle sevmiştik birbirimizi masumca. Masumiyet ne kadar önemli aslında duyguda, yaklaşımlarında yalın olabilmek.Taşıyabilmek aynı anda sevmeyi.Paylaşabilmek kaçak dokunuşları. Bakışlara yüklenen binlerce manayı çözebilmek. Dile gelemeyen sözleri anlamak. Yıllarca kimseyi sevemedi yüreğim senden sonra, İstanbul u çok sevdiğimi bilirdin. Çicek pasajındaki midye tavalarımızda yudumladığımız biralarımızda ve çalınan akordionun sesinde sevgimiz vardı. Gittin sen, gidişini kendin bilmeden. Veda bile edemeden. Sen benim ilk aşkımdın, masumiyetimde deliler gibi sevdiğimdin. Adım seslerini dinlediğimdin. Adın geçtiğinde yüreğimin atışından korktuğumdun başkaları da duyar diye. Gittin vedasız, gittin hazırlıksız, gittin bir deprem gecesinde. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana
Bugün kimsesiz hissettim kendimi, Özledim yine seni deliler gibiyim Rıhtımda yürürken,tüm şarkılarda sen varsın Kar atıştırdı biraz,hava çok soğuk ayaz var Sen seversin soğukları,kuzey rüzgarlarını Boranı, fırtınayı. Evime doğru giderken,yüreğimdeki senle konuşuyorum -Yürüdük daha dün gibi bu yokuşu _ diyorum Elini tutmuştum,sımsıcaktın Kapımı açtım,evde kimse yok Koştum kokunu aldım elime Sıktım evimin herbir köşesine Gözümü kapadım kokladım kokladım Sen varsın sandım Öylece kalakaldım odanın orta yerinde Seni özledim, özledim yine... (sana,hep sana özledim) Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|