![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tebrik
Tüm siir dostlarimin mübarek Kurban Bayramini tebrik ederim! ! ! Nice nice bayramlara..... Nice siir dolu,duygulu; hos sohbetli günlere.... Hatice Güler Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Benim Olsan
Issız bir adaya atsam seni hasretim Duygularımı hapsetsem sende Adımlarımı geriye döndürmesem Ayrılığı erkenden yaşasam Sevmeye geç kaldım desem Avunsam hayalinle Issızlığında nihayeti yaşasam Ateşlere tutsam yüreğimi Ateşlere atsam hasretimi Sevmeye geç kaldım desem Avunsam hayalinle. Seni sevesiye alsam canıma Gül yüzüne dokunsam Ay ışığına doğsa *******im Güneşi yaksa hasretim Sensiz ıssızlığımda ağlasam Bu hayatı seninle Seni paylaşmadan Tek kendimle yaşasam Haykırsam mutluluğumu semaya Sonsuzluk,deniz ve derya Seninle enginlere dalsam Kapatsam tüm kapıları sonsuza kadar Tek benım olduğunu bilsem Sevgine sarılsam Seni sarsam Canım o an versem Canım o an versem.... Ve seninle haşrolsam Sonsuzluğun tadında Sevdana doysam Sonsuzluğun tadında Sana kavuşsam.... 25./26.09.2005 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teslimiyet'e doğru-1
Sevginin en güzeli görmeden sevmek Adını gönlüne nakş edip,bir tek onu bilmek Yağmur hasretimi içine çektiğinde Sevgim hayat bulur,yağmur taneciklerinde Islaktı sokaklar Ay karanlığında Bir ben yoldayım,bir den sen gönlümde Adımlarım sıklaştıkça heyecanım dorukta Seni görüyorum,geliyorum artık........ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkür...
Beni duaları ile yalnız bırakmayan tüm şiir dostlarıma canü gönülden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler....
Gönül yangınıma bir cevap geldi ta oralardan Ilık ılık esti de Gönül sarayıma doluverdi bir an. Teşekkür ederim,derinden yaramı gördünüz Muhteşem sözlerinizle yarama merhem sürdünüz. Teşekkür ederim sevgi ve saygım size Baki selam ve muhabbetlerimle..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tuana
Sıcacık sarar kokun Boynuma dolanır sevgin Tatlılardan da tatlı Cansın TUANA Yanağımda bir buse Gözlerimde umutsun Cennetten yağmurlarla Gel TUANA Hüzün serpiştiren seslere Sevinçler sunan sen Yarınlara kanatlarını Ser TUANA Ağlamaklı sesinden Yüreğimi ısıtan yüreğinden O güzel gözlerinden Öptüm TUANA........ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umuda Yolculuk
Karanlıklara karıştı sevdiğim Sustu tabiat, Sustu yüreğim Gözlerim kapanmıyor Sözlerim duyulmuyor Bu alem dar geliyor Gece ağlıyor Feryatları inliyor Ay ışığı denize düştü Bakışları deldi geçti Karardı dünya Soldu kokladığım Sevdamla beslediğim Sevdiğim gülüm... Sus...Seher vakti Senli yarınlarıma Muştular yağdıracak........ 22.07.2006/03.47 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykum Asılı....
Uykum asılı yarimin gözlerinde Güzel gözlerini kırptıkça Kaçar uzaklara tatlı uykularım Ellerimde hissetmedikçe ellerini Gözleri gözlerime değmedikçe Yüreği yüreğime akmadıkça Nefesinde ayazları yaşadıkça Kaçar köşe bucak tatlı uykularım Gecesi gündüzüne karışmışsa Hüznü neşesini boğmuşsa Güneşi karanlığa doğmuşsa Yarim gülmüyorsa Neyime gerek tatlı uykularım....... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vuslat Inanci
Senden ayrilmak sevdigim Günesin ebedi sönmesi gibi Senden ayrilmak sevdigim Ay'in bir daha gülememesi gibi Sensizligim yürek yaram oldu Sensizlikte güllerim soldu Sensiz bir ömrü dilemem Sensiz sonsuzlugu istemem Gözlerinde beni görmedikce Inan,inan birtanem ölmem. Yarinlarimiza umut oldu sevdamiz Hasretimiz vuslata ermek icin Ruhlarin bu dünyada Ebedi kavusmasi icin Gözyaslarimizi O'na Ulastirmadik mi? Bu inancla sevmedik mi? Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Nebi
Ya Nebi, Seni bilmek,Seni sevmek Mutluluk ötesi mutluluk Seni bilmeden yaşamak Ruhta sancı, Ruhta ebedi yorgunluk. Sensiz bir yaşam Isıksız,renksiz Kalbe inemeyen Hasret damlacıkları Gözde donmuş bir kuruluk. Ya Nebi, Sensiz susuz çöllerdeyim İzini buldum İsaretini beklemekteyim, Beklemekteyim.... (07.12.1996) Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|