![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Yanlız Benim Savaşım
Kuleler yıkılır Burçlarda gururum dalgalanırken Bir ah sesi duyulur Kahverengi gözlerim Gözyaşımı saklarken Kuleler niye yıkılır ki Gururum zaten bembeyaz Dudaklar neden ah derki Gözlerim zaten simsiyah Bir beyaz bayrağa sarın hürriyetimi/yıkılmam Bedenimi gözyaşımın seline bırakın/ağlamam Bu yanlız benim savaşım Bu yanlız benim gözyaşım Benim kalelerimde isyan büyür Ve benim gözlerimde korkular küçülür Siz başka burçlara koşun dostlar Başka nehirlere set çekin Ben kaparım kendi gediklerim Burçlara yeniden çıkarım Ve güneş Yedi renge bölünür Gözbebeklerimde ki tebessümle |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün Başladı
Bir başlangıçtı bugün Dün Evvel ki gün Hiç olmadı sanki Her şey bugün başladı Nefes alışım bugün Doğuşum Yürüyüşüm Gülüşüm Bugün başladı İlk defa dans ettim Yanımda İlk defa Tanrıyı hissettim Şansı ilk bugün yakaladım Güneş ilk defa ısıttı yüreğimi Şarkıları ilk kez işittim İlk defa sevdim kendimi İnsan olduğuma İlk defa şükrettim Bir ilkti bugün Parmağımda bir yüzük vardı Kollarımda bir kadın Tanrının en mutlu kuluydum bugün |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar Yosun Tutar
Yürüyoruz birlikte Hiç konuşmuyorsun Bir şeyler olacak belli Bir şeyler olmuş Belki bir şeyler daha olacak Hissediyor gibiyim Tilkilerin ayak seslerini Hafif ve ürkek geliyorlar Sessiz ve saygılı Ama dönüşsüz Ve kararlılar sonuç almaya Sonra bulutlara bakıyorsun 'Hiç yeşil bulut gördün mü? ' diyorsun 'Bulutlar yeşil olsa' 'Rengi ne renk olurdu acaba? ' Yağmur yeşil olmaz diyorum en azından Bulutlar yosun tutarsa Ancak ve ancak Gözlerinin yeşilinde tutar Ve gözyaşların Yedi rengine ayırır alemi Bakışlarında Gök kuşakları oluşur Binlerce... O zaman diyorum İşte o zaman... Bu yürüyüş sonsuza uzar Tilkiler bile Belki bırakırlar peşimizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buz Şehrinde
Sarıl korkma Ben oyum işte Ayrılığına dantel dantel Gözyaşı ördüğün Ben oyum işte Sarıl korkma Ben oyum işte Gölgemi tut at penceremden dışarı Bitirdin günlere Aylara Hapsettiğin hasretini Belki biraz yorgun Belki bakışlarım bezgin ama Ben oyum işte Ayaklarım tutmasada Bileklerim prangaların izinden açılmasada Ben oyum işte Hani bir buz şehrinde Bir çığda kaybettiğin Uzak şehir otobüslerine binip Sürgün gittiğinde Geride bıraktığın Ben oyum işte Sarıl Korkma Ben Oyum..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buzlar
Kem küm etti Sonra silindi buzlar Çakının altındaydı iki gözüm Mavisi yerdeydi gökyüzünün Sonra bir güvercini gördüm Tel örgülerin ucunda Ağlama bir atnem Yok üstüne ayrılıkların daha acısı Biliyorum Sırnaşık bir gün Dam yanıyor Sigaramın tütününde Çembere benziyor gün Güneş ağlıyor Bebeğim gibi Sakın söyleme buzların eridiğini Donuyorum sıkıntıdan |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bülbül Yuvası
İki kelime söylemeden Ayrılık mı olur Cehennem kadar ruhsuz Neden böyle öfkelisin Kızgın... Aldatılmış ve huzursuz Gemiler batmayacak nasıl olsa Herkes kendi yoluna Herkes kendi gemisinde Talancı Kendi yüreğinde hırsız Dönüşmek gerekirse dönüşürüz Yok korkunun ecele faydası Yol uzun,eziyetli Lakin çıktık bir kere Mazi elimizde sefer tası Bulutlarla oynayıp yarışarak Ağaçlarla dans ederek Yürüyoruz koşma sakın Zira topraktan doğduk Dönüş oraya.. Gariplik terk etmeyen Bülbül yuvası Zerre zerre katre katre Damla damla yaşayıp dökülüyorsun İmbiklerden süzülüp Davulumbazlarda yel olup Alışıyorsun Söyle belki Yarın saat durur On ikide İkimiz için Ne o? Ağlıyormusun |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Bir Yanlıştasın
Ne çıkar Ne iner Ne uzar ne kısalır Ömür denen düz bir yoldasın Ne anlar ne dinler Ne susar ne konuşur Ömür denen yolda Yoktur yoldaşın Çıkmaz sokak bu sokak Açmaz anahtar bu anahtar Büyük bir yanlıştasın Eğer ekmek teknense Aradığın herşey İnandığın hiç bir şeydir hayatta Herkes anlamayabilir Herkes duymayabilir Ama sen bunun farkındasın Çözmek gerekirse sen çözeceksin Her kördüğümü ilmek ilmek İskenderin yolundasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cam Bilyeler
Çocukluğuma gülme Bir tahta kavanoz içinde Cam bilyeler sakladığıma gülme Ben saklarım işte Mavi kırmızı sarı Cam bilyeler saklarım işte Cam bilyelere baktıkça Gözlerindeki ışıkları ararım Güneşin yedi rengi gibidir Gözlerinde ki ışıklar Seni Karşılıksız sevdiğimi Söylediğim zamanlar Gözlerinde yıldızlar oynaşır Ve cam bilyeler gibi Güneşin yedi rengi Birbiriyle çarpışır Gözlerin yıldız yıldız Ve cam bilyeler kadar renkli Ben yüreğimde şarkılar Kabul edersen eğer Gözlerine misafir geleceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can
Sür kahveyi ateşe can Al fistanında güller kaynasın Sür gönlünü can Al yazmanda sarı simler oynasın Kahve Yemen'den gelir can Sesim zindandan Zindanımda can Akşam iner ılgıt ılgıt Güneş batmasın Seslenirim Duymaz sesimi can Senden başkası Sen can Sen olmazsan eğer Bir tabut olur bu zindan Dizilir bölük bölük azrailin sorguçları Can Sen olmazsan Korkarım bir yavru kuş gibi Gözyaşın akmaz korkudan Sür cezveyi ateşe Kahve yemenden gelir can Sesim zindandan |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Efendim
Hesabını iyi yap efendi Azrail çoktan gökyüzünden indi Helalleş çoluk çocuk torunla Az kaldı kavuşmaya hanımla Borcun falan da kalmasın Gelme artık yanıma Biraz gez dolaş hatıraları yad et Şehr-i İstanbul'da Son ışıklarında sonbaharın Lodoslar bastırmadan Azmadan romatizmaların Uzan bir Adalara şöyle ufaktan O Ayazma da çay iç Hani en son kızın düğününden sonra Gitmiştik ya Yanlızlığımızı unutmak için Girememiştik ya eve Kokusu ulaşır bilirsin bana Bilirsin buraya bir şey gelmiyor Bana sorarsan efendi En çok küncülü simidi özledim Sokak satıcılarından alıdığımızı Bir de o hani vardı ya Kaymaklı kadayıfı inan ki Hani canın çekerde belki Yersen bir şeyler Bunları sakın unutma Ah... görürüm seni Hiç evlenmedin benden sonra Çamaşırını bile kendin yıkarsın hala O eski konak ta.... Her şey eskisi gibi bilirim Bende İner ara sıra Sana teselli veririm Ve inan ki Seni hala çok Çok severim Canım efendim.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|