![]() |
![]() |
#171 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin? - Bizum kariylan! Hakim sinirlenmis,; - E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu? - Duydum tabi, nasil duymadum! - Kimmis,? - Bizum kari |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bölük komutani Ali okulu nu denetliyordu. Hasan'a sordu:
- Oglum, dünya kac parcadir? - Bes parcadir komutanim. - Say bakalim. - Avrupa, Asya, Amasya, Tosya, Okyanusya. - Sen nerelisin? - Kayseriliyim, komutanim. - Su haritada Kayseri'yi göster bakalim. Hasan Kastamonu'yu isaret edince: - Oglum, orasi Kastamonu. - Kayseri'nin bir mahallesi sayilir, komutanim |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Agop, akşam evine gelir, yemeğini yer ve koltuğuna geçip
gazetesini okumaya başlar.. O sırada karısı geçer karsına, -A be Agop'um ..der..mutfaktaki musluk günlerdir damlatıyor..bir el atsan.. Agop, şöyle ters ters bakar karısına..kaşları hafif çatık, - A be gül kokulum , ben tamirciiiiiii ! der. Ertesi akşam..karısı yine geçer Agop'un karşına, -A be Agop'um ..der..kapının menteşi bozuk..kapı aşağıya doğru sarkmiştir bir el atsan.. Agop, yine gergin gergin bakar karısına..kaşları çatık, - A be gül kokulum , ben marangozzzzz ! der. Bu konuşmalar, bir kaç akşam daha devam eder.. Bir sonraki akşam Agop eve gelir ve bir bakar ki, tüm işler, tamiratlar yapılmış.. Karısına döner.. - A be gül kokulum, der...Bütün işleri yapilmiştirr. Evet der karısı.. - Sabah karşı komşum Ahmet Efendi'nin kapısını çaldım, hepiciğini yapacak bir tamirci sormak için.. - Ahmet Bey, ben hepiciğini yaparım dedi..Ama var İki şartım.. Karşılığında ya benimle yatacaksın, ya da bana pasta yapacaksın.. Agop sırıta sırıta döner karısına, - Eeeeeeee der karısına, ne pastası yaptın bakalımmmm gül kokulum bugün.. Karısı cevap verir.. -A be Agop'um, ben pastaciiiiiiiiii...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel'in eski bir bmc kamyonu vardir. Yolda giderken kirmizi
isik yanar ve frene basar. Kamyon durmaz önünde giden son model BMW'ye çarpar. Temel hemen atlar, söföre yalvarir: 'Aman abi affet, sen zengin adamsin, seni etkilemez, ama ben ömür boyu çalissam ödeyemem.' Adam Temel'e acir ve affeder. Yollarina devam ederler. Ileride yine kirmizi isik yanar. Temel kamyonu yine durduramaz. BMW'yi hurdaya çevirir. Yine atlayip yalvarmaya baslar: 'Aman abi, benim çoçuklarım var, affet. Zaten arabana çarpmistim, hasar biraz daha büyüdü sadece.'devam ederler. Yine kirmizi isik yanar. Temel BMW'ye yine gömer.Bu sefer kafasini camdan çikarip, bagirir: 'Benim abi benim, devam et.' |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük bir savaş çıkmış. Bütün dünya bizim Trabzonlular’a karşı... Derken herkes kendilerine siper kazmış. Trabzonlular ayrı bütün dünya ayrı. Ve savaş başlamış. Trabzonlular bir bir öldürülüyormuş bu işe bir çare bulalım demişler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel:
-Uşaklar herkes eğilirse bizi vuramazlar. Derken herkes eğilmiş. Diğer taraftan da düşman kuvvetleri buna çare olarak plan yapmış ve başlamışlar: -Temel kim? oradan bir ses: - Benim ula... baamm Temel ölmüş! |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ses daha gelmiş:
-Dursun kim? - O da benim ula.... bammm Dursun da ölmüş!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Neyse Trabzonlular da akıllanmış ve bu sefer onlar başlamış:
-Hans kim? Ses yok! -Maykıl kim? Yine ses yok! Derken bir ses: -Hans'a kim seslendi? -Ben ula... BAAAMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri bir gün yolda giderken bir dilenciye rastlar.
Dilenciye bir para verir ve "Al bununla bir sigara alırsın" der. Dilenci; "Beyim ben hiç sigara içmem". Bunun üzerine adam "O zaman bir bira içersin" der. Dilenci; "Ben ağzıma içki de koymam". - Sen de o zaman bir altılı oynarsın. - Beyim ben hiç kumarda oynamam, deyince adam, "O zaman al bu parayı ve bizim eve gel" der. Dilenci neden olduğunu sorar. Adam; "Karım seni bir görsün. İçki ve sigara içmeyen, kumar oynamayan bir adamın hali ne oluyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() bir kaynana bir gun damatlarin kendisini ne kadar sevdigini anlamak icin her 3 damadina bir test yapmaya karar vermis . ise ilk once ilk damadiyla baslamis ve deniz kenarinda yururken kendini birden denize atmis kaynana ve ilk damadi onu kurtarmis. evelsi gun damadin kapisinda bir ford focus araba ve bir nat: oglum simdi beni ne kadar sevdigini anladim saol kaynanan diye. sira ikinci damada gelmis ve ayni taktik ve ertesi gun onunda kapisinda ayni araba ve ayni not. sira ucuncu damada gelmis kadin kendini denize atmis ve ucuncu damadi onu kurtarmamis ve kadin olmus gitmis. ertesi gun ucuncu damadin kapisinda bir son model BMW ve bir not: oglum simdi beni ne kadar cok sevdigini anladim saol. Kayinpederin
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|