![]() |
![]() |
#1811 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Namaz Batıl Oldu
Bir cemaat namaza durmuştu. İçlerinden biri konuşunca, öteki "Namazda konuştun ve namazın bozuldu!" diye çıkıştı. Bir başkası gülerek "İkinizin namazı da bozuldu" diye güldü. Dördüncüsü " Üçünüzün namazı da bozuldu. Çünkü üçünüz de konuştunuz" dedi. Aynı safta duran bir başkası "Allah'a şükür ben hiç konuşmadım!" deyiverdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Terzi Testiye Düştü
Vaktiyle şehir kapısında dükkanı olan bir terzi vardı. Bu terzi çiviye bir testi asmıştı. Huy bu ya; ne zaman şehirden bir cenaze çıkarılsa, terzi o testiye bir taş atar ve her ay sonunda testideki taşları çıkarıp sayar, böylece o ay kaç kişinin öldüğünü hesaplardı. İşi bitince testiyi bir ay sonra boşaltmak üzere tekrar çivisine asardı. Aradan bir süre geçti ve tesadüfen terzi ölüverdi. Bir müşteri terzinin dükkanına geldi ama onun ölümünden haberi yoktu. Komşusuna terzinin nerede olduğunu sordu. Komşusu soğukkanlı cevap verdi: - Terzi testiye düştü! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dahası Var
Adam namaza durmuştu. Arkadaşları onun hakkında konuşmaya başladılar: - Dindar, takva sahibidir doğrusu. Bunu duyan adam namazını kesip arkadaşlarına döndü: - Dahası var; oruçluyum da |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yedek Motor
Volkswagen arabaları olan iki hanım kendi arabalarına binip şehir dışına çıktılar. Yolda birisinin arabası stop etti. Arabadan inip kaputu açtıysa da bir şey anlayamadı. Arkadaşı yanına yaklaştı ve: - Üzülme. Benim bağajda bir yedek motor daha var! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Antikacı
Birisi eski dostlarından birinin evine gitmişti. Ev sahibinin hanımı beyine sordu: - Bu bey kim ? - Nasıl yani? - Canım, hep anneme bakıyor da! - Ha o mu ? Antikacıdır! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden Saçların Gür?
Çocuk annesine sordu: - Anneciğim, babamın saçları neden dökülmüş? - Çok düşündüğü için. - Peki neden senin saçların bu kadar gür? - Hadi bakalım, yemeğini ye de git yat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Evlenme
Ticaret için o şehir senin bu şehir benim dolaşan çirkin ve köse bir adam anlatıyor : Vaktiyle Isfahan'daydım. Bir gün bir sokaktan geçerken süslü püslü bir kadın yanıma gelip "Nerelisin kardeş?" diye sordu. "Kaşanlıyım; ticaretle uğraşırım" dedim. "Kaşan'dan güzel ve akıllı delikanlılar çıkar " dedi ve "siz evli misiniz?" diye sordu. Kadının bana aşık olduğunu sandım. Çünkü şimdiye kadar hiç nasibim çıkmamıştı. Hoşuma gitti ve "Hayır, evlenmedim. Bu ilginizin sebebini sorabilir miyim?" diye sordum. Kadın "Maksadım Allah'a hizmet. Şimdiye kadar evlenmedinse, Allah aşkına sakın evlenirim deme!" dedi. "Neden?" diye sorduğumda " Aman yeryüzünde neslin kalmasın! Çünkü bu halinle senden doğacak nesil adama benzemez de ondan !" diye cevap verdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yerimizi Bulduk
Ahmet Bey beş yaşındaki oğluyla sinemaya gitmişti. Filmin ortasında çocuk tuvalete gitmek istediğini söyledi. Ahmet Bey çocuğu alıp tuvalete ***ürdü.Dönüşte Ahmet Bey sırasını bulamadı. Karanlıkta ilk sıranın başında oturan beye "Afedersiniz, demin çıkarken ayağınıza basmış mıydım?" diye sordu. Özür dilenmesini bekleyen adam cevap verdi: - Evet. Ahmet Bey memnuniyetle çocuğuna döndü: - Gel Mesut, gel, yerimizi bulduk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaş Hesabı
İki yaşlı hanım otobüste konuşuyorlardı. Biri sordu: - Sahi kardeş, kaç yaşındasın sen? - Biliyorsun işte, otuz. Peki sen kaç yaşındasın? - Ben de yirmi yedi. Sonra ikisi de yanlarında ayakta duran ve konuşmalarına kulak misafiri olan genç kıza sordular: - Kızım sen kaç yaşındasın? - Sizin hesaba göre daha doğmadım ben! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saç Kuvvetlendirici
Müşteri saçlarını kuvvetlendirici ilaç almak için eczaneye girdi. Eczacı bir şişe çıkarıp müşteriye uzattı. Müşteri şişeye şüpheli şüpheli baktıktan sonra "Eczacı bey; gerçekten de bu ilaç saçları kuvvetlendiriyor mu?" diye sordu. Eczacı: - Ne demek efendim. Müşterilerden biri bundan bir şişe kullandı. Zavallı iki yıl önce Berber Hasan'a gitmişti ama hala dönemedi bir türlü. Çünkü başının bir tarafının tıraşı bitmeden öbür tarafın tıraşı geliyor! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|