![]() |
![]() |
#1811 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostlarım ne yaman bir aşka düştüm
Gurbete uzanan yollar benimdir Aşkın ateşiyle kavruldum piştim Hasretle perişan haller benimdir Gözüm uzaklara takılır bakar Özlemin bağrımı her daim yakar Ruhum sıkılıyor bedenim bıkar Bentlere sığmayan seller benimdir Aramızda sıra dağlar dizili Alnımızda bu sevdamız yazılı Senin adın bu kalbimde kazılı Gönlünden derdiğim güller benimdir
![]() |
#1812 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yolarinda Bİr Yolu Yorda Mi VarmiŞ
DaĞlar AŞilmaz DeĞİlmİŞ Bİr BenmİŞİm Garİp Benden BaŞka Herkes SevİlmİŞ KurŞunlar Haksiz Darbe YapmazmiŞ Ecel Bİr Sanİye SapmazmiŞ Kaf DaĞi Benİm İÇİmde GİzlİymİŞ Azraİl IŞik Hizindan HizliymiŞ İnsanlar Bİrbİrİne İhtİyaÇ DuyarmiŞ Rabbİm Herkesİ Bİr Bİr UyarmiŞ Karar Verdİm YaŞam Sensİz YaŞanmazmiŞ Hanİ Bİr PerŞembe Vardi Bİlİr Mİsİn Nİyet Ettİm Ben Buna Benİmle "evlenİr Mİsİn"
![]() |
#1813 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl Olduğunu Anlayamadan,
Ansızın Girdin Hikayeme... Bir Kırçiçeğinin Özgürlüğünü Gördüm Sende, Yanlızlığındaki Hüznü Yaşadım Gözlerinde. Seni Sevdim, Kırçiçeğim Oldun Yüreğimde... Narçiçeğinin Kokusunu Duydum Teninde, Yapraklarındaki Yumuşaklığı Yaşayıp Hissettim Bedenimde Seni İstedim Nartanesi Oldun *******imde... İşte Böyle, Böylesine Girdin Benliğime. Sevdim İstedim Seni Herşeyinle. Yerleştirdim Yüreğimin En Güzel Yerine. Vazgeçilmezim Mutluluğum Umutlarım Oldun Düşlerimde... Ve Şimdi; Yanyana Bir Yaşamda, Geceyi Güne Birlikte Dönüştürelim, Acıları Sorunları Beraber Yenelim İstesem..! Anıları Birlikte Yaratalım Mutluluğu El Ele Arayalım Umuda Tek Yürek Olarak Yelken Açalım Desem... Seni Ölesiye Sevdiğimi Söylesem Ömrünün Geri Kalanını Benimle Doldurup, Benimle Eskitmeni İstesem, Ne Dersin? Evet Nartanesi Benimle Evlenir Misin?
![]() |
#1814 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni benden aldın verdim sana sevgimi
Eneyücelerinden aşkla açtım kalbimi Neyleyim umutsuzlukta var ucunda İnsan oğlu umut etmeden yaşayamıyor ölüyor sonunda Madem evleneceğim dedin gel katıl sende bize Laf etmesinler sevdi desinler soranlar herkse Eebediyettir aşkın tarifi kurandır diertaraftan aşkın sahibi. Ey dünyalar tatlısı güzel yarim Ver elini coşsun bu yürek Lazım değil bide bana zalim Eeğr ölürsem gözlerim açık gidecek Ne olur nazyapma sevgilim İnan istediğin her şeyi veririm Rabbim bağışlasın seni bana Malum olsun tüm abdal lara İslamdır yolumu onula çizerim Ssen gelirsen dahaçok severim İnsanca yaşamaktır çıkarttığım payem Nihayete eriştir beni evlenmektir gayem.
![]() |
#1815 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zümrütü-anka kusunun kanatlarindaki incileri
Toplayabilir misin kaf daginin ardinda Çilginca kanat çirpan martilari kovaliyabilir misin Deniz kiyilarinda deniz kiyilarinda Sayabilir misin ki aglayan yildizlari yalniz *******im de Zümrüt rengi safaklari karsilayabilir misin benimle Balta girmemis kuytu ormanlarda Ask merdivenleri toplayabilir misin benimle Kirlarda tutsak olmus papatyalara Sorabilir misin ahu-zarimi acilarimi Gülistanlarima çiy damlalari gibi dökülen Gözyaslarima dokunabilir misin Oturabilir misin yaylalarimda kurulan Halil Ibrahim sofralarina benimle Ayaklarini denize sallandirip bekleyebilir misin Iskelelerde göz kirpan yakamozlarimi bekleyebilir misin Karanliklarima gelebilir misin baligin karnindaki Yunus gibi Tufanimdan sonra Nuh'un gemisine binebilir misin korkusuzca Gelebilir misin uçsuz bucaksiz çöllerime Kerem gibi serap ugruna Rakseden kankirmizisi gelincikleri toplayabilir misin benimle! Gelebilir misin ürperten baharima Yakan yazima Donduran kisima Olabilir misin benim kadar özgür çilgin olabilir misin! ! ! !
![]() |
#1816 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzele, saflığa, temizliğe,İyiliğe,
doğruluğa,Yükseğe, daha yükseğe, Erişmek ister misin? Pek kolay görünmese de Zor da değil dileyince Ulaşır insan isteyince Sen de ister misin? Unuttum yanlışları, Sildim hatalarımı, Taşıyor olsam da izlerini, Yine de umutluyum Benimle gelir misin?
![]() |
#1817 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir insan nasıl suya, havaya muhtaçsa
Benim de sana ihtiyacım var sevgilim Bir gün olur da gönlün beni aramazsa Üzülürüm kahrolurum bebeğim Her an kalbimdesin, içimdesin Beni benden alıp kendin yerleştin Hapsoldun artık, çıkamazsın Sonsuza dek artık benimsin!
![]() |
#1818 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle seveceğim ki seni
Sevdiğim İstanbul kıskanacak Martılar darılacak Günlerden bir haziran günü Sevdiğim Sana geleceğim Ve yanımda sevdiğin Derken bir temmuz akşamında Gözüm yollarda Bensiz döneceğim Sevdiğim İstanbul'a
![]() |
#1819 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanmaki feryadın beni caydırır,
Ağlamak isteyen bensizde ağlar. İnsanın kaderi kötü olmasın, Çıkmaza saplanıp bensizde ağlar. Yokluğum içine oturur elbet, Gdişim içini acıtır elbet, Mutluluk içimi en kolay şerbet, İçemeyi isteyen bensizde içer. Ayrılığa işlerken bütün zamanlar, Gözlerim ibretle resmine bakar, Bendeki mevsimin adı sonbahar, Açacak goncagül bensizde açar. Efsuna bürünsen artık nafile, Yürüyor bir garip mutlak kadere, Sevgi bile engel değil ecele, Vadesi dolmayan bensizde yaşar. Namerdin ağzında ismimiz deli, Bir kere eğrilmiş doğrulmaz beli, Bitsin diyorsun bu gözyaşı seli, Irmak deli ise bensizde taşar.
![]() |
#1820 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavaş yavaş
Kayıp gidecek yıllar Avuçlarından, Tutamayacaksın. Zaman İçecek koca ömrü bir yudumda, Benden uzaklarda, Yalnızlığı alıp koynuna Uyuyacaksın. Nasıl bir duygudur aşk? Coşmak aynı yatakta / bir ırmak gibi? Sarmaş dolaş / sabahlamak geceyi? Öpmek / sıcak dudakları? Sevişmek ne? Unutacaksın. Koyduğun hiçbir şey Yerinde olmayacak / yokluğumda, Sap saman karışacak birbirine, Bağbozumu Başlayacak bahçelerinde Dalların üşüyecek, Rüzgârda titreyecek. Tipiye yakalanmış kuş gibi Donacaksın. Fotoğraflar olacak Tek tesellin, Anılar dostun. Geçmişte kalan aşkımızı Dinlediğin şarkılarda bulacaksın. Aylar sonra Yeni bir baharı Muştulayan kuşlar Öterken sabah serinliğinde, Açacaksın Uykuya terkettiğin gözlerini / bensiz Ve yapayalnız. Sol yanında sevdiğin Olmayacak yatağında, Duvarlarına Anılarımız sinmiş odanda, Yalnızlığınla kalacaksın. “Olmaz” deme sevgili! Yaşayacaksın bir gün bu yalnızlığı, Yokluğumu Soğumuş avuçlarında, Damarlarında duyacaksın. Çekip gideceğim sonunda / uzaklara, Bir gün / bensiz Yeni sabahlara uyanacaksın, Ağlayacaksın. Soracaksın kendine: “Ben nerde yanlış yaptım?” diye. Bulsan da yanıtını Yararı yok sevgili! Geç kalmış olacaksın..... Şimdiden hazırla kendini / yokluğuma, Bir gün Bensiz yaşamaya Alışacaksın.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|