![]() |
![]() |
#1871 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bil ki;
Sana verebileceğim şeylerdi Kucak dolusu bir sevda Sıcak bir gülüş Ve içten bir öpüş. Bana verdiklerindi Hüzün yüklü bir mevsim Dinmeyen gözyaşları Hıçkırık dolu bir çift dudak... Verdim... Verebileceklerimin tümünü Ve aldım senin getirip eteklerime bıraktıklarını İyi bir alış veriş olmadı belki Şimdi alıp gittiklerinle uzaklarda olsanda Bıraktıkların yeter bana onlarla yaşamak bile güzel Bil ki ....
![]() |
#1872 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() güzel duygularla donanmış insan
sevmek ,sevilmek, özlemek … bir de özlettirmek kendini içime hapsettim hep müebbet yemiş mahkum gibi prangalara vurdum özlemlerimi her an, her saniye, her dakika özgür bırakmadım hiç ta ki bugüne kadar bil ki ilk defa serbest düşün ki ilk defa söylüyorum birine yanımda yoksan özleyeceğim diye sırf,seni özlediğim bil ki, sevdiğim içindir. görmediğim günler seni mutsuz,neşesizim ölü toprağı serpilmiş gibi cansız,ruhsuzum. suratım nemrut, gülmeyen bir yüz yazım kış, kışımsa güz sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. o an sarılıyorum telefona hiç olmazsa sesini duyabilmek bir an mutlu olmak uğruna gelmeyeceğini bile, bile bir umutla bekliyorum sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. saniyeler hızlı, dakikalarsa koşuyor ve akıyor zaman bir su gibi ha şimdi gelecek diye umutsuz bekleyişim, yolunu gözleyişim sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir. olur ya dedim neden olmasın sevmiyor özlemiyor diye düşünüp dalıyorum uzaklara zoraki sevecek değil ya diye,diye avutuyorum kendimi konuşurken aşkımsın ,canımsın derken yeşeriyor umutlarım filiz, filiz yüreğimde yangın devam ediyorsa sırf,seni özlediğim bil ki,sevdiğim içindir.
![]() |
#1873 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() uyuyamıyorsam *******i ve
aniden uyanıyorsam , içimdeki ince sızıyla bilki sensin sebebi... sana olan sevgim yakıyorsa, içim içime sığmıyorsa,deli oluyorsam seni her anışımda, bil ki sensin sebebi... beni bana bırakıp giderken, hiç düşünmedin mi ?, ne olur kahrından acılarla kavrulur, kahrolur da mahvalur diye, acılarla yanmamın bilki sensin sebebi... bilmesende cektiğim acıları , sana olan deli sevdamı , sensiz yaşadıklarımı , teninin kokusunu, o güzel bakışlarını , o öpüşlerini, bende kalan o ince ama unutamadığım deli sevdanın , bilki sensin sebebi... SEVDİĞİM koca bebeğime yıldız gözlün
![]() |
#1874 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhametsiz karanlık içindeyim
Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum Mavi denizlere mor dağlara karşı Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum Bütün şarkılar gibi kederli Sokaklar, caddeler, evler bomboş Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı Yanmaz elinin değmediği ışıklar Gel, o şarkıyı beraber söyleyelim Tut ellerimden beni aydınlığı çıkar Tut ellerimden beni aydınlığa çıkar Yumdum gözlerimi seni düşünüyorum Mavi denizlere, mor dağlara karşı Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum
![]() |
#1875 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bütün bir şehri sana boyuyorum
Evleri,dükkanları,sokakları Şairliğimden utanmam gerektiğini bilerek Bütün duvarlara adını yazıyorum Issızım ve en az palandöken kadar yalnız Yine uykusuz bir gecenin sersefil sabahından Sana notaları incinmiş Umutsuz şarkılar söylüyorum Hecelediğim yalnızlık değil sadece Yüreğimin sevda yerinden acılar emziriyorum Az sonra dışarı çıkacağım Hayat yorgunu birkaç yaşlıyla belki Bir kahvehane köşesinde demli bir çay Ve üstüne cigara yakacağım Sonra hep aynı şeyler Yol uzun ömür kısa Alabildiğine suskun yaşayacağım Seninde bildiğin gibi aslında Bilmedilkerin olsada bildiğin gibi..
![]() |
#1876 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizi bilirsin;
avuçla su içmeyi marifet biliriz, yenilmeyi bir de kendi sahamızda... bizi bilirsin; saçımızı ıslatmayı fiyaka biliriz, limonla! tesbih yaparız, düş kırıklarından.. bizi bilirsin; ağzının içinde oturmak isteriz ve rutubetin en yakıştığı yer biliriz ağzını... bizi bilirsin; yaşamak biliriz, vademiz dolduğunda avuçlarında gömülmeyi...
![]() |
#1877 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılıklar bizim için biliyorum
Özlemler… Özlemek yakışıyor sevdalara Onu da biliyorum Ve silemiyor zaman yaşananları Sadece örtüyor üzerini saydam bir toz bulutu Ve şimdi o bulut ağlıyor benim yerime Kuruyan gözlerimden Senin hatırına akıyormuş gibi akan yaşlar Islatıyor Geçtiğimiz yolları Uğradığımız kavşakları Ve seçim yaptığımız dönemeçleri Yanlış yoldu belki saptığımız Ama dedim ya Ayrılıklar bizim için Ve onun acısı bile Vız geliyor yüreğime Seni özlüyorum Sevdamızı özlüyorum Faydası olmadığını Bile bile…
![]() |
#1878 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mal gördükçe açtık gözü
Doymasını bilemedik... Hak söyleyen nice sözü Duymasını bilemedik... Doğarken, yaşarken cefa Arama dünyada vefa Alıp-alıp ta bir defa , Koymasını bilemedik... Mutluluklar oldu anı Yaran edindik yılanı Açlığından bayılanı Aymasını bilemedik... Kul ibadet ettti kula Kini gösterdi pusula Ne Kur'an'a, ne Resul'a, Uymasını bilemedik... Bir ses duyarım Yemen'den Geçtim dünyanın ilminden Şeytan'a sadık yeminden Caymasını bilemedik... Namert yere batsın huyun ! Elbet kuruyacak soyun Adalet önünde boydun, Eğmesini bilemedik... Adamlar var ki kız gibi Uygarız der öküz gibi Riyakardan yıldız gibi Kaymasını bilemedik... Afet verdi dersimizi El tutmadı yasımızı Hal böyleyken dizimizi Dövmesini bilemedik... Sanmayın eli selektir Avrupa yırtık elektir Kardeşlik saten yelektir Giymesini bilemedik... Doldurun sofiler safı Gafilliğin yoktur affı İstif,istif dizip gafı, Saymasını bilemedik... Hüsam'ım dayan hasrete Allah erdirir nusrete Sevda yolunda nefrete, Kıymasını bilemedik...
![]() |
#1879 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suları tersine akıtmayı başardımda,
Nasıl kurutulur bilemedim. Kalbin yaralanacağını öğrendimde, Nasıl yıkılacağını bilemedim. Şimdi sorsan viranedir yüreğim, Ummadığım şeydir giden gençliğim, Herşeye katlanırda şu hâlim, Sensizliğe katlanmayı bilemedim. Sen yanımda uzaklara dalarken, Gençliğim yanında solarken, Aşkımı dünya duyarken, Sana nasıl duyuracağımı bilemedim. Ufka baktım sevdalıları düşünürken, Kimseye boyun eğmedim sen yokken, Hep ağladım sen dertliyken, Nasıl güldüreceğimi bilemedim. Bıktım artık seni sensiz yaşamaktan, Derdini hep ellere sormaktan, Şüphe duydum kendi adımdan, Çilekeş mi? RAFET mi? bilemedim. 1995
![]() |
#1880 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladığında bilemedim
Dudaklarında yanardağ beslediğini Gülümsediğinde bilemedim Güneşte yavaş yavaş eridiğini Yetişemedim son nefesine Avuçlarında kurumuş gülün Sensiz tüm yollar yalnızlığa sürgün Duyamadım küflü çığlıklarını Silemedim bana akan gözyaşlarını Simdi sensiz sorgulardayım Artık hangi deniz temizler pişmanlığımı? Hangi ilaç dindirir sensiz acılarımı? Hangi güneş kurutur sana akan gözyaşlarımı? Hangi liman durultur içimdeki fırtınaları? Biliyorum bu soruların cevapları yok Kırık tekneme baharları yükleyip Geliyorum sana Ağladığında bilemedim Ateşlere delice yürüdüğünü Gülümsediğinde bilemedim Yavaş yavaş karakışlara büründüğünü Bilemedim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|