![]() |
![]() |
#1881 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gurbet elde hayli zaman
Gezdim durdum, halim yaman Nedir bu feryat, bu figan? Neler olmuş, bilemedim Nazlı yardan haber verin Nere gitmiş, göremedim Evim, barkım viran olmuş Neler olmuş, bilemedim Deli’yim dağlar gezerim Sararmış bağlar gazelim Şaşarım, akıl sorarım Neler olmuş, bilemedim
![]() |
#1882 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ağlamak artık neyi değiştirir
sevgimin kıymetini bilemedin sen isyanlar sitemler faydasız sevgimin kıymetini bilemedin sen istesem de artık dönemem geriye sanır mısın severim seni bird aha böyle canımdan çok sevmedim mi söyle sevgimin kıymetini bilemedin sen çarpardı yüreğim senin için delice böyle oluyormuş insan gerçekten sevince kaplardı yüreğimi bir sızı sen gidince sevgimin kıymetini bilemedin sen
![]() |
#1883 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suçsuzluğumda kendimi yargıladığımı,
Dilimi her gün kurşunladığımı, Darağaçlarında asılı kaldığımı, Suskunluğumu, Açlığımı, Çıplaklığımı, Bilemeyeceksin..... Mekan içinde yurtsuzluğumu, Kırılgılardaki düşselliğimi, Zamansız gidişlerimi, Susuzluğumu, Çaresizliğimi, Yangınlarımı, Bilemeyeceksin...... Ayaklarım gidemezken, koşmayı bilmediğimi, Ne beyaz, ne siyah grilere büründüğümü, Sözümle ateşlere yürüdüğümü, Kahretmelerimi, Bekleyişlerimi, Gözyaşlarımı, Bilemeyeceksin....... Öfkeme yenilip denizlerce boğulduğumu, Pusulara yenik düştüğümü, Son nefesimde dökülen sözlerimi, Sancılarımı, Yenilgilerimi, Suçsuzluğumu, Bilemeyeceksin.......
![]() |
#1884 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezdim
Alnımda yazılı kadere Sırf seni vermedi diye Günahkarca isyan edeceğimi Seni benden ayıracak O zalim ölüme Sırt çevirip rest çekeceğimi Belki beni duyar diye Gece gündüz Allah'ıma Utangaçça dua edeceğimi Cenneti terkedip yoksun diye Sen varsın umuduyla Cehenneme yürüyeceğimi Bilemezdim Yokluğunda bu denli asi olacağımı Aldırmadan mahkumluğa Seni vermeyen ellerin katili olacağımı Bilemezsin Sen yazmayan kaderimde Bana ne acılar çıktığını Çalsada ölüm kapımı Sonsuza kadar seni bırakmayacağımı Cennet cehennem bir olup bana zindan olacağını Yine senden vazgeçmem Bilsem kıyamet kopacağını.
![]() |
#1885 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi nedir bilmedim,
sadece hissettim! Duygu nedir bilmedim, sadece ne olduğunu düşündüm! Sonu olmayan ÖLÜM’Ü hiç düşünmedim Onu en tatlı yerinde yaşadım…
![]() |
#1886 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanağıma düşen bir damla göz yaşımsın sen
Silsem mi, silmesem mi bilemiyorum. Bardağımdaki son damla suyumsun sen. İçsem mi içmesemmi bilemiyorum. Bir çiçek demeti gibisin sen Koklasam mı koklamasam mı bilemiyorum. Gül dalına konmuş bülbül gibisin sen Uçurtsam mı uçurtmasam mı bilemiyorum. Söğüt dalından düşmüş yaprak gibisin sen Sahilde kum tozu gibisin sen Hırçın esen deli rüzgar gibi ben Seni dağlara uçurtsam mı uçurtmasam mı bilemiyorum. Uçsuz bucaksız kır çimeni gibisin sen Çimende koşturan kuzu gibisin sen Çimene can veren yağmur gibi ben Yağsam mı yağmasam mı bilemiyorum. Gönlümün neşesi huzurusun sen Bahçemin nadide çiçeğisin sen Senin için yanıp tutuşan ben. Kerem misali yansam mı yanmasammı bilemiyorum.
![]() |
#1887 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaç yürek sevip karşılık bulamadı ?
Kaç yürek dağları deldirecek kadar sevildi ! Kaç yürek uğruna canlar feda edildi ? Kaç yürek için dostlar terk edildi ? Bilen var mı ? Kimler yaşamaktan geçti sevgisi uğruna ? Kimler şiirler yazdı karşılıksız aşkına ? Kimler feda etti uykularını en yorgun anında ? Ve kimler kimleri sevdi PLATONİK Bilen var mı ? Ne kadar şiir var? aşkı anlatan Ne kadar roman var ? aşklar barındıran Ve ne kadar rüya var TERSİ çıkan Kaç yemin var bozulan ? Bilen var mı ?
![]() |
#1888 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümün üstüne sünger çekin
Yaşayandan başkası bilmez yaşadığını Ölümü zambaklarla süslemeyin Giden aldı götürdü yanlışını Geriye umut kalmış gibi Acıyı anılarla beslemeyin Vazoya dün koyduğunuz çiçeği Kısaca herşeyiyle astığınız gerçeği Ölü resimleriyle süslemeyin Yalnızlığa o kadar gücenmeyin Saplanmayın bilgi kitaplarına Çaresiz kalanı da anlayın Sıradan sevinçleri küçük duyarlıkları Akşamcılıkları hoş karşılayın Sakın ölüme geç kalmayın Kızmayın çanları erken çalana Ölü evlerinde toplanmayın Hele yaşadıysanız hiç korkmayın Ölüm el sürmez yaşayana
![]() |
#1889 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O ki bardağa dökülen seraptır
(Bal yoğunluğundadır, sıcaktır, ışıktır) O ki sabah erken bir bahçedir (Çayir kokusudur, serinliktir, muttur) O ki esen yeldir kar erirken (Çigdemdir, agaç çiçeğidir, okşayıstır) O ki içilen sudur kana kana (Özlemdir, doymayıştır, kardeştir) O ki bir yüce ırmaktır akar (Ürküntüdür, baş dönmesidir, gidiştir) O ki maviliği belirsiz denizdir (Buğulanmadır, düştür, sevmekte ölümdür) O ki bir ince kızdır ak tenli (Yaşamdır, umuttur, gözyaşıdır)
![]() |
#1890 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saçları dağınık dalgalı
Gözleri buruk Dudakları ince Geçiyor usulca Geçen otobüste Buğulu camda aksi Gözlerdeki nem mi Penceredeki buğu mu Hüzünlü yapan yüzünü Düşüncelere dalmış gibi Ellerinde kasvet Şiirlerim gibi kaos da Bilmece dünyasında Her gün geçen kadınım Sevgi yüklü yük gemisi Bandırası silinmiş Nereye gider bilinmez ki Her gün buğulu camda ağlayan kadınım Sevgi yüklü katarları Avuç içinde hasreti Dudaklarındaki ezgiyi Yüreğimdeki sevgiyi sana taşıyan Bilinmezlere giden bilinmeyen kadınım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|