![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() beklıyorum...
BEKLIYORUM...SENI OZLEMEYI EN COK BEN BILIRIM..HIC YAKINMADIM SENI OZLEMEKTEN...USTELIK SANA KAVUSAMAMA IHTIMALI ISLENMIS SOGUK BIR TAS GIBI ONUMDE DIKILIP DURURKEN...SANA DOKUNMAMAK YUREGIMI BOYLESINE ACITIRKEN...YINEDE BIL EY YAR....BILKI BEN YUREGIMI KANATAN BU ACIYA INAT DOKUNMADAN TENINE SAATLERCE SEVISEBILIRIM SENINLE...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Sen Oldun Hepte Sen Olacaksin!!!...
Seninle.....seninle Sozcukleri Olumsuz Kalsin....sen Askin Sen Umudun Sen Ozlemin Hayatin Adisin...simdi Icimde Cogalttigim Sesimle Sesimle Haykiriyorum Herkez Duysun Diye...hic Kimse Sevdama Senin Kadar Yakismadi Ve Sevdam Kimseyi Senin Kadar Yasatmadi!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ask....ask....ask....ask....ask.......
Bir Sevdayi Yasamak Ne Zaman Suc Oldu? Hangi Yasa Bir Aska Ceza Bicebildi? Hangi Savci Askin Askin Yanlisligini Iddaa Etti?hangi Hakim Kalemini Krip Askin Olmesini Hukmedebildi?simdi Aski Yargilamaya Yeltenen Tum Mahkemeleri Reddediyorum Ve Askla Ilgili Karari Ben Acikliyorum...dunyada Yasanmis Yasanan Ve Yasanacak Ne Varsa Hepsini Askin Onunde Boyun Egmeye Mahkum Ediyorum!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() eksik sevdalar...
Zaten hep eksik yaşanmaz mı Sevdalar... Hep yarım kalmaz mı Boşver sevdiğim bizimkide yarım kalsın Ne gözlerin baksın gözlerime Ne ellerin tutsun ellerimi En azından yalanlarla kirletmeyiz sevgimizi Mümkün olsaydı gitmek Giderdim çok uzaklara Unutmak mümkün olsaydı unuturdum da Kapanacağını bilseydim içimdeki yaranın susardım sevdiğim Ama mümkün mü şimdi mutlu olmak Gözlerimdeki yaşları silmek Yeniden gülümsemek İçimde her geçen gün dahada büyüyecek boşluğu doldurmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NedENN...
NEDEN NEDEN BENİ SEVMİYO ALLAHIM NEDEN İSTEMİYO BEN ONU BUKADAR SEVERKEN NEDEN SEVMİYO,BEN ONU ÖLÜMÜNE BEKLERKEN NEDEN GELMİYO,BEN BÜTÜN ŞARKILAR DA O YOK DİYE AGLARKEN NEDEN BENİ HİSSETMİYO,NEDEN BENİ DÜŞÜNMÜYO BELKİ SEVER DEDİM OLMUYO O BENİ SEVMİYO,EVET O BENİ SEVMİYO,SABUN KÖPÜKLERİ GİBİ UÇTU GİTTİ KİMSEYİ İSTEMİYORUM ARTIK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NEFRET EDİYORUM...
Ellerini tutan ellerimden ,gözlerine bakan gözlerimden,seni öpen dudaklarımdan,senin için aglayan gözlerimden,kulaklarımdaki hiç dinmeyen çınlayan sesinden,aklımdan gitmeyen o çocuksu bakışından,-ve bana git dediğin halde hala seni isteyen kalbimden nefret ediyorum ediyorumda bi senDEN NEFRET EDEMİYORUM İŞTE BUNUN İÇİN KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşkım işte böyle "G"...
AŞKI SENİNLE YAŞAMAK BAMBAŞKA BİŞEY HERGÜNÜM SENİNLE DAHADA GÜZELLEŞİYOR O GÜZEL YÜZÜNÜN IŞIĞI İÇİMİ AYDINLATIYOR AH BİDE HASRET OLMASA CANIM SENSİZLİKTEN ACIMASA OLSUN BE GÜLÜM SEN BENİMSİNYA UZAKTA OLSAN NE YAZAR ÇOK ÖZLEDİM SENİ TAHİMN EDEMEYECEĞİN KADAR BİRANÖNCE KAVUŞUP SARILMAK İSTİYORUM SANA DELİCE ÖPÜP KOKLAMAK İSTİYORUM SONRADA DİZİME YATIRIP SAÇLARINI OYNAMAK. VE SANA YAZDIĞIM BU ŞİİRİ OKUMAK İSTİYORUM KIRLARDA KOŞUP ELİNİ TUTUCAM YA HAYAT SENİNLE GÜZEL BANA GÜZELLİK KAT |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖzlerİn...
BakiiŞlarinla DÜŞtÜn YÜreĞİme Kor Kor Yaktin Sevgİnle Kendİmİ GÖrdÜm GÖzlerİnde O Okyanus Kokan GÖzlerİnde İÇİmİ Isitti GÜlÜŞÜn; Hayat Verdİ Sicacik Ellerİn Bİr BakiŞinla DoĞdum Yenİden Sadece O Bİr Bakisinla Bİr Ben Oldum GÖzlerİnde Bİr Sen Oldun GÖzlerİmde DÜĞÜmlendİ GÖzlerİmİz Bİrbİrlerİne Hayat Hedİyesİ Oldu İkİmİze; Senİn GÖzlerİn Bana Benİm GÖzlerİm Sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kolay Değil...
Gönül gözüm kördür, Sakın amayım belleme, Sanma herkesler sever, Gerçek sevgi yiğitlerde. Ağlatana sorulur, Diğerini günahı, Çekmelisin çok çile, Sevmek Öyle Kolaymı?..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adını yazdım......
sensiz geçen her gün bana zehir sensiz aldığım her nefes bana yangın seni görmediğim an yalnızlığım başlar içimdeki sevgi gün ve gün artar bu hayat böyle nereye kadar bir çizgi çektim ben bu hayata adını yazdım dağlara taşlara... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|