![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umutsuz Bakışların
Yapraklar arasında öyle duruşun Yüreğime saplanan bir kurşun gibi Çaresiz sevdayı yaşarken öldüm Umutsuz bakışların yaktı canımı Bir nefes ötemde iç çekişlerin Sessiz çığlıkların öyle duruşun Beni kahreden çaresizliğim Umutsuz bakışların yaktı canımı Uykusuz gecenin umutsuz sabahı Düşlerde yaşanan o kâbusları Yüreğinde yükselen hasret ateşi Umutsuz bakışların yaktı canımı Papatya gül rengârenk çiçekler Bir sevda masalı yaşanıp gider Kafeste çırpınan masum yürekler Umutsuz bakışların yaktı canımı Üzülme bir tanem üzme Canını Bu hayat bir gün elbet bitecek Unutma sakın Sen varsan varım Umutsuz bakışların yaktı canımı Bu sevda ateşi yürekler yakar Hasret deryasında nefesler tıkar Yıllardır Güneş hasretle doğar Umutsuz bakışların yaktı canımı Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Umutsuzluk Kervanı
Günaydın güzel gözlüm Uyuyamadım dün gece Aklım hep sende kaldı Çaresizliğe çare olamadım Yine yıldızları seyrettim Can çekişen trafik ışıkları Gecenin sessizliğini bozan Ambulans sesleri Olduğu yerden sıkılıp Kayan yıldızları gördüm içimdeki sesssiz çığlıklarımı sorma Bir bela oldu başıma Bu dünyada Umutsuzluk kervanında Bir seni gördüm birde beni Gerisi yalan Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uydun Oldum Bir Tanem
Ay sana bıraktı gözlerini Ay yüzlüm Çekildi aramızdan Bu geceye mahsus Doya doya seyredeyim seni Senin ışığında Yıldızları dünyayı gezegenleri Yüreğimi taktım peşine Bu gecenin karanlığında Uydun oldum Mecnun oldum Kerem oldum Ferhat oldum Dahası Yüreğinde sevgi Ciğerlerinde nefes Diline adını yazan Harfler oldum bir tanem Gecenin karanlığında Kutsal bir tapınağın Etrafında dönen Uydun oldum bir tanem UYDUN Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç Boyutlu Görünüyorsun
Bakma öyle baktığıma Üç boyutlu görünüyorsun Uçuşsun o güzelim saçlar Kıvılcımlar çaksın gözlerime Parmaklar taramak ister tel tel Dalga dalga akan saçlarını Yürek sancılı gözler bir noktada Bitti bitecek üç boyutlu görüntü Gönlüm üç boyutlu gezmek ister Çok görme öyle içten bakmamı Başkada hiç şansım yok gibi Üç boyutlu görüntüden öte Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşüyor Yüreğim Sensiz
Kavurucu sıcaklık alev alev Kış ayazı gibi Üşüyor yüreğim sensiz Bitmiyor yollar Bitmiyor hasretlik Dinmiyor baş ağrım Yaşama umudum yok olup gidiyor Seni görmeyince Kış ayazı gibi Üşüyor yüreğim sensiz Üşüyor Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşüyorum
Attım sokağa kendimi Yağmur taneciklerinin Özgürlüğü gibi Üşüyordu ellerim Titriyordu yüreğim Ellerin ellerimde Ellerim ceplerimde Olduğu halde Attım sokağa kendimi Bir umut bir ışık Yağmur misali özgürce Kondum pencerene O güzel gözlerine Sığınmak için Attım sokağa kendimi Soğuk havada ellerimi ceplerime Sokmak için İşte bir bayram Demlendi çaylar Yenildi tatlılar İkramlar kutlamalar Bunlar yetmiyormuş gibi Birde var olan yeni bir yıl Senden ayrı yaşadığım günlerin Can çekişi Sensiz yarım Sensiz bir hiç Kaldım yollarda Yağmurda iliklerime kadar ıslandım Yağmur ile gözyaşlarım birbirine karıştı Dudaklarımdan süzüldü Teninin kokusunu aldım Gelebilseydim görebilseydim Bayramda benim olabilseydin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda
Anladım güzel gözlüm Umudum tükendi çaresizim Unutma bana söz vermiştin Bahçendeki gülümü Yeni adresine getireceksin Orada yalnız kalmak istemiyorum Gülümün bana anlatacak çok şeyi var Unutma bana söz vermiştin Gülümü istiyorum gülümü Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasızlık
Yaban güller çiçek açmış Dost kervanı yola çıkmış Bak bu işe gönlüm şaşmış Nerdesiniz ey gafiller Bahçemizde yonca, çimen Kapımıza gelen giden Zor günlerde yaban olan Nerdesiniz ey gafiller Yüreğimde çok yar var Varsın biri sizin olsun Vefasızlık diz boyunda Nerdesiniz ey gafiller İyi günün dostlarından Elden sana olmaz vefa Bey paşasın bak haline Nerdesiniz ey gafiller Mazideki güne bakın Dostlar orda yuva kurmuş Yürek sancı gönül kırgın Nerdesiniz ey gafiller Cafer şaştı bak bu işe Dostlar varmış bak finişe Sen halinle kaldın işte Nerdesiniz ey gafiller Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan
Geçmiş güzel günlerin izini aradım Gezdiğin yerlerde Seni hayal ettim yürürken Masamızda oturup dinlenirken Şimdi o masamızda yok yerinde Aradım bulamadım Seni bulamadığım gibi Onu da kaldırmışlar Tıpkı beni yüreğinden Kaldırdığın gibi Yalan mıydı bunca yıl yaşanmışlık Bir ömür bu ya Yalanı mı yaşadık O güller özlenen özel günler Şiirlere dönüşen duygular Ya o gözyaşlarımız Boşuna mıydı be gülüm Bir yalan ömür boyu yaşanır mı Bundan sonra nasıl yaşarım bilemem ki Seni bilmem ama Yorgun ve çaresiz yüreğim Yaşayacağım bu çeyrek yaşamımı Tamamlayacağını sanmıyorum Unutma söz vermiştin Gülümü getireceksin Gülüme anlatacağım çok şey var Çok Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarım Kaldı Yarım
Canım kaldı yarım Yarım kaldı canım Ey yarabbim senden umut Umut kaldı yarım Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|