![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen yokken...
29.Ocak.2006 Sen yokken hep hayalinle konuşuyorum Ona anlatıyorum derdimi bu halimi Neden böyleyim ve neden suskunum O biliyor... O biliyor gözlerine bakınca tutulduğumu Basiretimin bağlandığını Kendimi sana nasılda rezil ettiğimi Hayalin biliyor Ben istemez miyim? Her istediğin olsun Ben istemez miyim? Kuracağımız yuva neşe dolsun Kim istemez ki... Ama görüyorsun ki sadece istemekle olmuyor Hayat bazen de oyun oynuyor, Ne sen beni anlıyor ne de ben hayatı Anladığım tek şey var Kimse kimseyi anlamıyor Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen yoksun diye
30 ekim 2004 Yüzüm kanıyor,ellerim kanıyor Yüreğim kanıyor sen gittin diye Ay batmıyor,güneş doğmuyor, Kuşlarsa uçmuyor sen yoksun diye Cigerlerime hava dolmuyor Ocağım artık tütmüyor Kimse beni istemiyor sensizim diye Şimdi dönüp gelsen bana Son versen bu ızdırabıma Sarılıp koklasam be doya doya Ne olur gel sensiz katlanamıyorum bu hayata Ama sen inatsın gelmezsin Açtığın yaralara merhem sürmezsin Nasıl çürüdüğümü görmezsin İnatsın kızım sen inat onun için gelmezsin Gelmezsen kızım gelme Bir daha bana haber gönderme Sevdiğin seni terk ettiğinde, Ağlayarak sakın kapıma gelme. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden hiçbirşey olmamalı
26 kasım 2004 Herkesden ve herşeyden uzaklaşmak istiyorum Belki bir işe girmeliyim Belkide buralardan çekip gitmeliyim Bir şekilde kendimi terk etmeliyim Bir yol,bir iz,bir işaret gerek bana Kararımı verdim buralardan çekip gitmeliyim Senden hiçbirşey olmamalı,ondanda ve Tabiki bendende. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni çok ama çok seviyorum
Bir hüzün çöküyor sen olmayınca askerliğime 26/12/2003 Yaşlar doluyor da ağlayamıyorum gözlerime Kahrediyorum sensiz geçen *******ime Gel birleşelim bir tanrıça misali sarıl bedenime Saklıyorum bu sözü son nefesime Seni çok ama çok seviyorum. Güll Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni çok seviyor ve özlüyorum
Ne yazayım,ne çizeyim ne karalayım bu gece 09/10/2003 Senin bin türlü halini anlattım bu deftere Ah bir okusan bitiremezsin bu satırlar binlerce Duysunlar beni işte sesleniyorum yüzbinlere Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni istiyorum
21.Nisan 2006 Aşkı seninle yaşamak, seninle tatmak Ve gönlü seninle acıtmak nasipmiş bana Gözlerini istiyorum bir an olsun O güzelliği gözlerimden benden ayırma Dalıp dalıp gitmek istiyorum onlara Sarılışlarında sıcaklığa varmak istiyorum Sıcaklığında sonu olmayan sonsuzluğa varmak Hiç gitmemeni istiyorum, hep bende kalmanı Yatağa yalnız girdiğim *******de, Yalnızlığıma ortak olmanı Yeni güne başlayan sabahta gözlerimi seninle açmayı Demlediğin çaydan hazırladığın kahvaltıdan tatmayı Kısacası seni istiyorum işte Her halinle, her şeyinle Her anımda, hep yanımda Hep seni istiyorum Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni yaşıyorum
13 Aralık 2005 İpek teninle güzel gözlerinle Her daim yaşatıyorum hayallerimle Seni Daha yüzün görmedim Elin elime deymedim Zor olacak bu sevda İş olsun diye seni sevmedim Sen şimdi ipek yolunun bir ucundasın Bense yola çıktım sana geliyorum Belki bir umut belki bir hayal bir düş Sanki aldıgım her nefeste seni yaşıyorum Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin için bu dökülen gözyaşları
29.Ocak.2006 Senin için bu dökülen gözyaşları Bu sıkıntılar bu acılar Sana kavuşmak için Bende bilirim pembe renklerle dolu Yalanlar söylemeyi Bende bilirim sana saraylar Vaat etmeyi Neylersin ki kendimi kandıramıyorum işte Seni nasıl kandırayım ki Sana nasıl nasıl kıyayım ki Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin için ikimiz için
13 temmuz 2004 Sanki haftalardır kıldan bir köprüde yürüyorum En küçük bir tökezlemede, Dipsiz bir kuyuya düşeceğim Sonunda ne var bilemiyorum Yinede bu köprüye ve boşluğa direniyorum Bildiğim tek şey var Eğer yenilirsem... Umutlu ve güzel bir gelecek kaybolacak Yinede direniyorum.yinede ayaktayım Hep senin için,ikimiz için. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin yaraların
13.Temmuz.2006 Ben bu yaraları senin için açmıştım bu yüreğe Seni hatırlamak için açmıştım her gece Ama olmadı işte Kısmet değilmiş hayatı yaşayamadık birlikte Artık bu yaraları kanatmak için uğraşamam her gece Ağlayamam yas tutamam günlerce *******ce Elleme bu sevdaya kalsın, kalsın öylece Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|