![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuralsız
Kuralsız- özgürce Dağlar sıralanmış önüme geçit vermiyor Yıllar hep sorunlu geçmiş yanarım yıllara Dünya yalancı,dünya boş,dünya dönüyor Kural koymuşuz her bir şeye,her bir yere Kuralsız yaşamak isterim aslında kuralsız Ölüm yakın oysa kapının ardında Kural koymadan özgürce yaşamak Yavaş yavaş göz kapakları kapanırken O an anlarsın yaşamanın güzelliğini Ve sönmesin istersin gözlerinin feri İşte o an geçit vermeyen dağlar Birden ayrılır ikiye,buyur eder Zaman durur,geçmez saniyeler bile Kuralı kim dinler,her şey kuralsızdır Özgürsündür artık,başına buyruk. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-Zonguldak Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kuru Yaprak
Kuru Yaprak Rüzgara direnip de geldim Sisleri dağıtıp da geldim Bir ağaca sıkıca sarılıp Güneş de yanıp da geldim Yağmurlar da ıslanıp Poyraz da kuruyup geldim Sana geldim,sana geldim Bir kuru yaprak gibi Savrulup uçup geldim Damarımdan kanlar çekilip Bilmem kabul eder misin Sararıp,solup geldim Bir kuru yaprak gibi Sana geldim,sana geldim Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Dünya ya
Küçük Dünya ya Şu dağlar,bu bağlar Şu dereler,içinde balıklar Denizler,bulutlar Yeşil ormanlar İçinde çeşit hayvanlar Şu giden trenler,arabalar Havadaki uçaklar Gökdelenler,binalar Ey! .. Koca dünya sanırsın Her şeyin var Yine de küçüksün İğne deliğinden Geçirdiğim kadar Ya güneş,yıldızlar Şu semada Benim baktığım Gördüğüm,göremediğim Senin değil onlar İçinde döndüğün Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-22.07.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kül den bir adam
Kül den bir adam Kaybolmuş ateşte Kül olmuş Rüzgar beklemiş Savursun küllerini Ve şiir.... Bir esmiş Pir esmiş Külden çıkarmış Maviliklere savurmuş Şiir.. Rüzgar.. Ve Külden Bir adam Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-15.03.2004 PM 01:30 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mana
Mana Harflerin dili yok Yan yana gelmeyince Hayal kurmanın anlamı yok Peşinden gitmeyince Toprağın manası yok Ekip, biçmeyince Defterin anlamı yok İki kelime yazmayınca Kitabın manası yok Açıp okumayınca İnsanlığın anlamı yok Sevgi,barış,dostluk olmayınca Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-19.01.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Manice
Manice Tarlada buğdaylar başak açar mı Yosmanın kızı gözüne sürme çeker mi Üzerine yine dar fistanı giyer mi Acep beni yine baş dan çıkarır mı Alıp testiyi çeşmeye gider mi Çeşme başında yolum gözler mi Vardığımda çeşme başına Testiyi omzuna alıp,yine göz kırpar mı Bahçelerinde çilekler olmuş mu Toplayıp sepetine doldurmuş mu Bir avuç çilek uzatıp bana Dudağıma yine bir buse kondurur mu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 02.09.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martılar söyledi
Martılar söyledi O ayrılık günüydü Uğurlamıştım limanda Alıp götürüyordu seni gemi Ak köpükler bırakarak geri Döneceksin bir gün gittiğin gibi Limanda beyaz martılar söyledi Gidenler dönmeseydi geri Hiç kimse sevmezdi gemileri Şimdi giriversen kapıdan usulca Gülümseyen bir çocuk edasıyla Sana hiçbir şey sormayacağım Belki,belki mutluluktan ağlayacağım Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-23.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masal
Masal Masal anlatıyorlar,dinliyoruz Nedense hiç bitmiyor masal Sonu yok avunup duruyoruz Develer tellal iken, Pireler berber iken Sürüp gidiyor böyle Birileri bizi uyuturken hababam dinliyoruz Bir yol tutturmuşuz gidiyoruz bir adım bile ilerleyememişiz Nedense hep yolun başındayız Dinleme dedi masalı biri Oku, oku, oku.. Masal anlat sende... Hep ten masalcı olduk bu alemde Sonra.. Uyuduk, uyuduk, uyuduk... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Giymek İsterdim
Mavi Giymek İsterdim Kapattım penceremi artık geçmişin güzelliklerine Oysa çok şey istememiştim Sıcaklık istemiştim biraz Yüreğimin sonbaharında Açmıştım gönül penceremi ardına kadar Paylaşsaydık bir bardak sütü Bir dilim çikolatayı Bir elma şekerini Ve çıksaydık güneşe Serilseydik yeşil çimlere Baksaydık gece yıldızlara Kayan bir yıldızla Dilekler tutsaydık Söylemeseydik dileklerimizi Birbirimize Bozulmasın isteseydik büyüsü Sabahın ilk ışıklarıyla İnseydik çay kenarına Atsaydık oltayı Yem bekleyen balıklara Her balık tutuşumuzda Zıplasaydık,ip atlayan kız gibi Ve kaçınca oltadan balık Üzülseydik Balonu patlayan çocuk gibi Sek sek oynasaydık Tek ayak üzerinde ve hep sen kazansaydın Erkek adamız ya Kaybedeceğiz sek sekte Resim yapsaydık beraber Sen bir ev çizseydin hep Ben bir asker çizseydim Sen evin önüne gül dikseydin Ben hep, askere,tüfek çizseydim Ne tuhaf şu hayat Sen pembe giyerdin Ben inadına Mavi Şimdi mavi giymiyorum Siyah giyiyorum nedensiz Mavi giymeyi çok isterdim Ve hep baharı beklemek Oysa çok şey mi istemiştim. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavili
Mavili Saçları altın sarısı Gözleri deniz mavisi Bilmem nasıl sarılmalı Mavili mavili mavili İnce topuk süzülüşü Mavili mini eteği Deler geceyi gülüşü Mavili mavili mavili Bitmiş elinde kadehi Boşaltmış büyük şişeyi Açıktır çukur göbeği Mavili mavili mavili Ah göbeğinde halkası Parmağında sigarası Dudakları tütün mavisi Mavili mavili mavili Yüreğimde ince sızı Tırnağı şiir mavisi Bilmem beni nasıl yaktı Mavili mavili mavili Kaşları yaylım ateşi Kirpikleri mıh mavisi Bakışları deldi geçti Mavili mavili mavili Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-18.11.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|