![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seslenişim Sana 10
Çıkmaz sokağa girmiş hissettiğin zamanların vardı. Hatırlıyor musun? Beni duyuyor musun? deyişlerini. *******imin karanlıkları gündüzlerimde de var diyordun. Öyle kırgın öyle çaresizdin ki! Sevilmek tek dilediğindi. Dayanacağın omuzda yaslayarak başını,okşanmasını isterdin saçlarının. Ellerini tuttum senin, ısıttım üşüyen ellerini. Sonra sevdim seni. Hem de nasıl sevdim! ! Öyle bir yere gelmiştik ki, sana derken beni duyuyor musun? diye, haykırışlarımı kendim dinledim bomboş evimin duvarlarında yankılanan sesimde. Evimin bomboş kalan sensizliğinde, oturduğun koltukta oturdum. Kamerayla çektiğim bana sevgiyle bakıp -Seviyorum seni- deyişin çınlıyor kulaklarımda. Hatam sevmek miydi seni? Yoksa o karanlıklar içindeyken sen, elini tutup çıkarmak mıydı seni gündüze? Şarkılarım senindi, yağmurlu yollarda kaçak öpüşmelerimizde yine sen vardın. Sonra bırakıp gittin beni. Hiçbirşey olmamış gibi, yaşamamış gibi, sana olan sevgimin deliliğinde, çaresizliğimde bırakıp gittin. Bilir misin? Sen hiç yürüdün mü yollarda? Yağmurlarda ıslandın mı iliklerine kadar? Yağmur damlaları yarenlik etti mi sana yalnızlığında? Sensizlikte karanlık, karanlık bile değil, açan güne merhaba diyen güneş bile ısıtmadı yüreğimi senden sonra. Sen çıktın çıkmaz sokaklardan, karanlıklardan, aydınlıklardasın. Ben ise, yalnızlığımda içimden bazı zamanlar * beni duyuyor musun? diyorum. Sevilmek insanı bencil yapar, kendine döndürür. Seven sevilenden fazla sevdiyse eğer... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seslenişim Sana 11
Bazen yüreğine sığamazsın dar gelir. Hem yürek hem de kendin. Kıstırılmış bir hayvan gibi çırpınırsın çaresizce çıkışı varmış gibi. Seninle yine Salacak taydık. Çaylarımızı içtik. Seyrettik doyumsuz İstanbul u elimi tutmuştun yine eskisi gibiydik sanki. _Bana ölümden bahsetme_ diyordun. Kızgın gözlerinle. _ Ha ben gittim ha sen hangimiz unuturuz birbirimizi_ diyordun. Haklıydın. Unut muşmuydum seni? Sen benim ilkimdin. Sen yüreğime düşen cemrem gibiydin, baharı müjdeleyen. Hani olgunlaşır ya insan, hani başka sevdalara yelken açar ya kimi zaman. O sevdalarda aşkı yaşıyorsun. Başkalarıyla paylaşıyorsun yaşamını. Kimbilir doğrularımız o dur belki. Ama ilkim sen, seninle yaşadıklarımı kimse vermiyor. Özlemiyor kimse beni senin gibi. Özlemiyorum tutkulu *******e inat başkalarını sen gibi. Başka sayfalarda açsak da gönül kapımızı, yaşamımda sakladıklarım arasındasın. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 12
Yağmurdan önce güneşin kızıllığı vurmuştu kızkulesine.Motorlar geçip giderken gözlerimin önünden,martılarla söyleştik biraz senden. Taşların üzerinde oturdum. Denizin maviliğine daldı gözlerim,seni andım o mavilikte. Yüreğim yandı. Yalnızlık ne zor bilirsin. Bilirsin sen de tutsak *******i. Sabahlara birlikte ermek istiyorum. Söylemiştim işte Salacak ta martılarımla gözpınarlarımdaki yaşlarımla sevgim aktı avuçlarıma. Gözlerini gördüğüm zaman anladım ki; özlemişim seni. Suya hasret dudaklarım çatlamış sensizlikte. Sensizlikte, seni yaşamak yormuş beni anladım. Gözlerini görünce seni ne denli sevdiğimi,tenimin yanmasından anladım çok çok özlediğimi. Bölünüyor uykularım,*******i oturuyorum. Başucumdaki resminle konuşuyorum. Duyuyorsun bazen beni, tam _seni seviyorum_derken,telefonuma gelen mesajınla aydınlanıyor gecem. İçimin aydınlığı,gündüzümsün. Kuzey rüzgarım hırçınımsın, soğumsun bazen üşüten beni binlerce kilometrelerden. Sıcağımsın gelişlerindeki sevincimden. Dudaklarını oynatman devamlı,hatta çapkın bakışlarını bile özledim. Gülümsemen var ya hani o gülümsemen, beni benden eden gülen gözlerindeki sende gözbebeklerinde yansıyan resmim var. Bencillik belki, belki seni çok özlemem hep benden bir parçan olsun istiyorum. Yanında olduğumu hissettirmem gibi. Hani giderken martılarını bırakmıştın ya bana onlar benimdi, bana seni getirirlerdi. Onun gibi birşey anlayacağın. Kalemim, dilim, adımlarım, rüzgarlarım, martılarım, şarkılarım hep senin için. Bu gece özlemişim seni düştün yine yüreğime, yine denize düşen cemrem gibi. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 13
Öyle yağmur yağıyor ki bu gün İstanbul da, penceremden göremiyorum martılarımı. Sisli puslu bir hava, aynı ben gibi. Sensizlikle savaşırken, seni özlemişken, ağacın dallarında baharı gözlemişken,sağnak yağmurlarda seni andım yine. __Seviyorum seni, yağmur damlaları kadar__ demiştin ya. Ben de seviyorum seni damlalarında yağmurun, çokluğunda sevgim.Durmaksızın çakan şimşek gibi hasretlerin. İstanbul yağmurlu, İstanbul puslu,İstanbul sensiz bu bahar da. Bu bahar da sensiz açıyor çicekler ağaçlarda,yollardaki asfaltların çatlaklarında açan çicekler de sensiz. Sevgimin daha bir çoşma zamanı,yağmurlar baharın müjdecisi,senli sevgilerimin, senli günlerimin ve gelecek yıllarımın. İstanbul da sağnak var bugün sisli puslu bir hava. Sensizliklerimle konuşur oldum artık. Acıtsa da canımı sensizliklerin bahar geldi diye çoştum. Sana uzanacak ellerim,artık daha yakınsın bana bu baharda. Sıcaklığım senden geliyor Sen yazıyor içim Kalemimden düşen senli dizelerimde Sevgimin içtenliği var. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 14
İçim öyle boş ki,bomboş hissediyorum kendimi. Ayrıldığımızın üstünden yıl değil yıllar geçti. İçimi niye acıtıyor gidişin. Gidişlere yüklenen kederler mi? Yoksa trenin _gidiyorum_ diyen düdüğünde mi? Sensizlik deyince aklıma yollar geliyor. Hep gidiyordun ya hep seni götürüyordu benden yollar.Gözlerinde benden sakladığın yaşlarını da görüyordum. Öyle çaresizdim ki; döktüğün her yaş için, içimde akıttığım binlerce yaşım oldu. Kokunu özlüyorum en çok, içime çektiğimde sen olan o kokunu, yıllar alamadı o duygumu benden. Aslında alamadığı o kadar çok şey var ki içimdeki sevgini,yüreğimin gizinde kalan seni,yaşanmamışlıklarımı seninle ama rüyalarımda yaşadığım senli düşlerimi, dudak kıvrımlarındaki üzüntünü sevincini anladığım seni alamadı yıllar bendeki sevgimi. Bu gün doğum günün,doğum günlerin bana hep bir mabedi yılda bir kez ziyaret etmek gibi. Kapıyorum gözlerimi düşlüyorum senli günlerimi,yüreğimdeki sen'e dokunuyorum ve dünyaya gelişini kutluyorum. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 15
Hüzünlüyüm bu gece,içimde binlerce yıldız var Yağar kendince, biri yanar, biri söner Yaşamdan alıntılar var. Yanan ışıklarda sen,sönenlerde ben varım Sensizliklerimdeki beni yarattın Sönen ışıklar gibi. Bense,sevgilerimle yarattım seni Yanan yıldızlar gibi. Boşver,diyesim var Yürümek istiyorum Salacak'ta yine Bu sefer sana seslenmek gelmiyor içimden Beni anlasın hırçın denizim,batan güneşim Sensizliklerime şarkılar eşlik etsin Martılarım da yarenlik etsinler bana Oturduğum taşlarda. Aslında ne zaman kalemimi alsam elime Yazmayacağım diyorum sana Sonra beni dinlemiyor ki kalemim Yazıyor sana hep sana Kahrediyorum üzülüyorum Aldırmaz görünsem de seni arıyorum Sevgim damla damla birikiyor yine yüreğimde Sensizliğime seslenişlerim bitmiyor Bitmiyor böyle kederli *******imde Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 16
Anne karnındaki cocuk gibi,kıvırdım bacaklarımı kollarımı kavuşturdum bir süre öylece kaldım. Kendi sıcaklığımı senin sıcaklığın gibi düşündüm. Bahardan mıdır nedir? Hüzünlerim yağmur damlaları kadar çok bu günlerde. Sensizliklerim hepten vurur oldu sanki; yüreğim kan içinde,kalemime yansıyan acılarımla. Acılarım, onlar benim arkadaşlarım,çoğu zaman kimse yokken yanımda. Hep taşıdılar beni ayırmadılar,bırakmadılar sen gibi. Sen derken dudaklarımdan çıkan o kelime; alev topu gibi yakıyor Allahım bu nasıl bir özlem nasıl bir bekleyiştir ki; bitip tükenmek bilmiyor. Adımlarımı sayıyorum yürürken bir iki üç derken yine senin adın dilimde. Acılarım dedim ama mutluluklarım da var. Özlem hep bölüyor beni zaman zaman,ulaşılmazlık duygusu, kendine yetmeme, yalnızlık oyun oynar benimle aklımı karıştırır. Karmakarışığım bu günlerde denizi seyretmek seni görmek gibi. Mavilerde sen varsın. Hadi gel çilingir sofrasını kuralım, sevdiğin mezeleri hazırlayayım ellerimle, yalnız benimle içtiğin rakıyı da koyayım bardağına sen yudum yudum içerken,ben o yudumda olduğumu farzedeyim. Çakır keyif halini çok seviyorum. Gözlerin o zaman daha bir ışıltılı aynı bu hava gibi aynı bahar gibi. Seviyorum seni,sen olduğun için. Seviyorum seni ben olduğun için. Seviyorum seni bizi yarattığın için. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 18
Eskicinin sesi ile uyandım. Oturdum düşündüm. Bende eskileri alıyorum anıyorum, senden kalanları bende yaşayanları. Kalktım dolabımı açtım resimleri çıkardım teker teker baktım yine,hep güldüğümüz zamanları saklamışım gözlerimizde yağan binlerce yıldızlar var. Düşündüm yine seni,yine kor ateşlere saldı beni eskici. Adı eski oysa değeri artan çoğalan bende,eskileri daha çok seviyorum yıllarca giydiğim bluzum var,ayaklarıma geçirdiğim spor ayakkabılarım,çantam bile nerdeyse benimle yaşıt. Yaşatan büyüten beni var eden eskilerim. Eski midir yoksa yaşanmışlıklar mıdır? Bir gramofonda dinlediğimiz taş plaklar nasılda hüzünlü çalar şarkıları. Hüzünlüyüm yine hüzünlü,sensizim diye değil sensizliklerime öyle alıştı ki yüreğim akmıyor artık yaşı. Gülümsüyorum hatta sensizliklerimde izlediğim günbatımında. Ancak,hüznümü atamıyorum gözlerimin bebeklerine yansıyan senli duygularım var. Biliyor musun? Hiç eskimiyor duygularım. Damla damla akan musluk gibi şıp şıp şıp damlıyorsun gönlümde. İşte o biriktirdiklerimdesin hiç eksilmiyorsun. Ben varolan sevgimde yaşattıyorum seni. Sen yazdıklarıma bakma benim dedim ya hüzünlüyüm bu gün aktı gönlüm yine sana ve yine yazdı kalemim. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 19
Saatlerdir aynı şarkıyı dinliyorum,aynı bardaktan kaç kadeh içiyorum kimbilir. Bahar gelmiş ya, çicekler filizlenmiş,balkonlara çıkmak gerek diye çıktım balkona,oturdum. Masamı açtım,radyoyu dinledim. Tüm şarkıları bana söylermişsin gibi. Yan komşudan mangal kokusu var. Benim de rakı kokum bana. Beyaz peynirim,domates ve biberimle. Bir de seninle,sensiz olur mu bu içmelerim, içmelerimde seni yaşamalarım. Yaşayamam ki sensiz hiçbir anımı,hele *******imi o kar ayazı gibi vuran yüreğimden geçen binlerce duygumsun benim. Isıt beni,üşüyorum bu gece sensiz. Sıtma nöbetlerindeyim sanki titriyor bedenim. Sıcaklığın nerede yar sen neredesin? Özlemlerin pençesindeyken ben,suskunlukların vurur bedenimi,benliğimi. Ben hep sensizliğime lanet ettim,sensizliğimde idi gözyaşlarım. Mutluluğum olursan eğer gelişlerinde bunu nasıl anlatırım.Bilmiyorum! Bilmiyorum sevinçlerin rengi nedir? Ya da doğarken gün,günün aydınlığındaki huzur,bilmiyorum. Bildiğim düşünceme aldığımda seni,mutluluğum oluyorsun. Sevgimi arttırıyorsun bir telefon sesinde bile. Sen elim oluyorsun,olmazlarımda omuzum,belki sevmek bu aldırmadan mesafelere yaklaşmak, adım adım tutmak elini ve hissetirmek yüreğini en çaresiz *******de._Seni Seviyorum_ demek anlam yükler dile,yüreğe. Ben bu anlamlarla SEVİYORUM SENİ... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seslenişim Sana 2
Sensizliklerimi kuşandım Sevmelerime inat Kuşanmaya savunmaya Öyle alışmış ki yüreğim Senli zamanlarımda Konuşamadım Dokunamadım Duyuramadım sana Sevgimi Bağışla.. Ben hasretlerde Yaşamaya alışmışım Sensizliklerde kadeh kaldırmaya Hasretlerinde kavrulmaya Kırdım belki seni istemesemde Rengini bulamadım sevda resmimin Seninle yaşamak varken Ben seni sensiz yaşadım Bağışla... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|