![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cabuk Olur Buyumesi
bir masal anlat destansi direnislere bileniyim cocuksudur duslerim cabuk olur buyumeleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cam Kırıldı
camı kıran taşın yuvarlaklığı atan elin sahibinin belli etmez cinsiyetini bıyıklı yada bıyıksız olması taşımaz etek giymediği anlamını eteği giymek cesaret ister üstlenebilmek için kimliğini kargaları ürkütmek korkulukların işi durağan ve kendini aldatan ivmesiz bilinci taşı atan el hareketli eli hareket ettiren ivme güdümlü bir mermi cam kırıldı cam kırıldı cam kırılmasaydı can kırılmaz mıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Acıyor
her ölüm yok oluş değildir bazen kızıl bir ışık yürekte sevgi olur gelip dolar göz bebeklerine bir damla su olur akar ırmaklar gibi özlemi Deniz olur her ölüm yok oluş değildir besler damlalarda toprağı toprak nice yiğitlere gebedir işlendikçe sevgi ile nakış attıkça bir bir nice anaların gözlerinde yeni cevherler birikir bana çocukluğumda Allah bizi korur dediler bana çocukluğumda Amerika bizi korur dediler güven nedir bilir misiniz dostlar çelik çomak oynadığım üç arkadaştan biri değil merak edip odanın içini aldırmadan karanlığa tutmadan birinin elini bastırarak korkularını dimdik girebilmek içeri ve öğrenmek inanmak kendine koruyabilmek öğrendiklerini yağmur yağıyor mu çok uzaklarda kaldım düşüyor mu damlalar toprağa kasın hüznü sarmış dört bir yanımı hüzün hüzünlenmek hüzne öfkelenmek ne garip duygu böyle bir girdap misali kıyıda kalıp seyretmek tekneleri değiştirememek kaderi bir iç çekiş misali şiir olmak satırların arasında kaybolmak şairin kaderimi kaç deprem yaşandı bilinçlerde hangi yıkıntının arasında kalmadık birer birer bırakırken toprağa dostları törenlerde ön sıraları aldılar pazarcıların şahları gömerken bir bir düşünceleri heykeller dikmek posterleştirmek düşünceleri tutamaklar tutuşturmak ellere sonrada ortak olmak hüzne hüzünlendiriyor beni bir garip duygudur hüzün olabilmek istersin hüzünlenirsin çekilirsin kabuğuna hüzünlenirsin seversin hüzünlenirsin bir şeyler olur sen den öte hüzünlenirsin öfkelerin şarjörlere sürülmüş hüzünlenirsin hüznün maskesini takmış yüzleri kayıp bakarak görüntülere kasımın hüznü sarmış dört bir yanımı namluya sürülmüş bir fişek misali karışmışım satırların arasına gün fena vuruyor ışık nerden gözümü alıyor dağlarını özlemişim ovalarını nar kokulu bahçeleri özlemişim bir bir pazarlanıyor meydanlarda boy göstererek gün vuruyor gün be gün katlayarak canım acıyor acılara dayanarak yürüyorum bir solukta okunmayacak sızılarla doluyum |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canima 01
bir esinti vuruyor gunlerin birikintisinden cikarak yuzume su yuklu yuregim alabildigine bulut sarmis dumanli basim yenilmis yigitligim |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cennet Cehennem
cennette cehennemde bilincimin yuregime koydugu yer degilmi kac duvar orulur kac titrek elle karilir harclari kac zebani dikilir kapisina cennet cehennem dedigin kendi bilincin degilmi izleyin irmagin akisini akmasa gozunuzun degdigi yer ulasmaz denizlere olmazsa yatagi su ulasmaz menziline oksuz kalir baliklar ozlem dolar denizlere degme uzuna kacmis selvi olsan susuzluga ne care huzun karisir topraga bukresin gorkemli yapitlari bin sekizyuzlu gosterir tarihleri kurduklari cennetten kacmak icin insanlari yiktiklarini sanmislar cennetlerinin tum duvarlarini cennet cehennem dedigin neki zebanisi bilincin degilmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cımbız
şu cımbız dedikleri şey ne işlere kadirmiş meğer bir sağdan atarsın bir soldan bir rutuş bıyık makasından ahh liberal kafam ahhh sosyal olmalı yönetim pazarı açık çık ortaya satışların yanında istersen bir avuç ar bedava pazarcı olmalı yönetici ahhh şu cımbız yok mu çeki verip alıyorsun ağda gibi olmasa da tek tek yapıyorsun bir cımbız sağdan bir cımbız soldan bir karıştırıcı şimdi oda nerden çıktı üretimde işi ne yönetimin tüccar olmalı yönetim ne demişler ticaret yap niye ekeceksin buğdayı pirinci pamuğu tütünü demir çeliği telekomu beyaz akımı mavi akımı sat satım ben tüccarım neyi mi mi mi… koyunlarımın otlağını otlak mı kalmadı söyleyin iki tanker gönderir birileri |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cıss
cıss dedim cıss döndü gözüme baktı gözümden içeri lavlar aktı kesildi üşümelerim anlamış mıydı benim hükmeden veren verdiği kadarından fazlasını isteyen baktığımda boyu bir karış baktığında boyum bin karış yüreği umman yüreğim ummana karışan nehir cıss dedim cıss baktı gözlerime gözlerim gözlerine yüreğim kırlangıç özgürlüğün de cıss dedim mi şimdileri bakıp gülmekte usuma baharları üfürmekte |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ciğerci İbrahim Usta
ününü ciğercilikten yapmıştı ciğerci İbrahim usta lavaş ekmeğin arasına sadrımı ciğeri ohhh ciğer dendi mi nedense yinede gelmiyor aklıma İbrahim usta çok şeyler geliyor çok … mesela Afganistan yeniden asker istiyorlarmış mesela Lübnan ah İbrahim usta ah ciğersizler bastırıyor seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çal
nerden aldın umutsuzluğunu vururken gitarın teline kırdılar mı kırık zihniyetle tele vuran tırnağını çal sen çal yinede ben dinlerim alabildiğine yürürüm seninle karanlığın içine bir ağızdan söyleyerek türkülerimizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalacağım
bir sabah kapınızı çalsam uykuya yatmış bilincinizin mahmurluğu açar mı kapısını bir çift gamze gibi doldurur mu yanaklarımı kırık uçlu bir kalemi olur yakar mı yüreğimi bir deli küheylan misali atsam terkime seni dalsam gitsem bozkırlara rüzgarlarla yarışsam vursa bir kırbaç gibi kuraklık suratına suratına kum tanelerine dönüşse bilincim atar mı mahmurluğunu bilincin ne küheylan olabildim nede kamçı misali kum taneleri uyuyan bir güzel misali bir masal prensi olsun istiyorsan bilincin ne çare bu günde varsın çıkmasın gamzelerim koynumda ak bir karanfil bedenimde sıcaklık çalınacak çok kapı var serde hırsızlık çalmaya devam edeceğim bilinçlerinizden uykuları |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|