![]() |
![]() |
#181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerin
Benliğimi alıp ta, götürür uzaklara, Düşürür beni, bilmediğim tuzaklara, Boyun eğmez, bu saçma yasaklara, Kalbimi delen, bir oktur gözlerin... Ne baharı-yazı bilir, nede hazanı, Tanımaz buyruğu, ferman yazanı, Kafası bozulunca, kaldırır kazanı, İçerimi sızlatan, hançer gözlerin... Öyle bir bakar ki, derin mi derin, Yıldızları ona, karanfil diye verin, Getirin kardelenleri, yoluna serin, Kanımı kaynatan, güneş gözlerin... Anlatamam onu, hiçbir kelime ile, Çirkin kalır yanında, Afrodit bile, En basit sözler olsun, zor gelir dile, Dilimi bağlayan, büyülü gözlerin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözüm Yok Benim
Gözlerim doluyor, ah ben de gülsem, Dünya dar geliyor, bir çözüm bilsem, Doğruluktan dönmem, idama gitsem, Yalancı yapmacık, sözüm yok benim... Kaf dağından düşsem, olmaz uçurum, Yaşam deryasından, dersler bulurum, Mert insanlara mert, mazlum olurum, Gaddarlık yapacak, özüm yok benim... Birgün zaman dursa, bitmez kederim, Ruhum özlemlerde, buymuş kaderim, Dert yağımda yanar, hasret çekerim, Yangınlar çıkaran, közüm yok benim... Dertler hep çoğalsa, isyana gitmem, Gökten altın yağsa, hiç sorun etmem, Kuru çulda yaşar, boynumu bükmem, Padişah tahtında, gözüm yok benim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet *******i
Bir başıma oturur, hayaller kurarım, Anıları bir anda, yeni baştan yaşarım, İsyanla doluyum, haykıramaz susarım, Böyle acımasızdır, gurbet *******i... Dört yanımda hasret, aşıp ta gelemem, Çektiğim acıları, kimseye diyemem, Sonum ne olacak, şaşırdım, bilemem, İsyanları oynatır, gurbet *******i... Bir şişe bir kadeh, işte dostlarım, Onlarla hafifler, çekilmez acılarım, Nasıl dinecek bilmem, gözyaşlarım, Güldürmez insanı, gurbet *******i... Yalnızlıkla doludur, tüm akşamlarım, Dertleşecek dostlara, hasret kalırım, Sen de sönüp gitti, en güzel yıllarım, Bıkmadınmı benden, gurbet *******i... |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gururum Yüzünden
Mutluluk içinde, söylerken şarkıları, Durdururduk biz birlikte, akan suları, Bir inat uğruna, kopardım da bağları, Gururum yüzünden, sensizim şimdi.. Hayat toz pembeydi, güler oynardım, Her an yanımda, yalnız seni arardım, Nasıl oldu bilmem, bir yanlış yaptım, Gururum yüzünden, ayyaşım şimdi, Yaşamı seven, gülümseyen insandım, Kabıma sığmaz, deli dolu yaşardım, Yazık oldu bize, bir yalana inandım, Gururum yüzünden, yastayım şimdi, Dostlarım, aşklarım, sevenim vardı, Zamanım, coşkun ırmak gibi akardı, Şimdi güzel günlerden, bana ne kaldı, Gururum yüzünden, yalnızım şimdi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gücüm Kalmadı
Sevda yağmurunda, kalıp ıslandım, Hasretin ateşiyle, harda yıkandım, Yoruldum nazından, artık usandım, Kalmadı be gülüm, gücüm kalmadı... Sevdamız düştü bak, dilden dillere, Yolumuz uğrar artık, gurbet ellere, Gönlüm de kapılmış, coşkun sellere, Kalmadı be gülüm, gücüm kalmadı... Sabahlar oldum bak, derede çayda, Feryat etsem boşa, girmiyor kayda, Sabır gösterdim de, sanki ne fayda, Kalmadı be gülüm, gücüm kalmadı... Sevmeye doymadım, kısa ömrümde, Özlemin darbesi, büyük gönlümde, Ağlarken yaşlarım, bitmiş gözümde, Kalmadı be gülüm, gücüm kalmadı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gücün Yeter mi
Uy dostunun sözüne, uyan rüyadan, Hep gerçeği görmeni, ister yaradan, Omuzlarda giderken, fani dünyadan, Kalmak istediğinde, gücün yeter mi? .. Yaşanmış kötülüğü, bir kalemde sil, Kötü sözleri sakın, söylemesin dil, Yaşam kısa bir zaman, değerini bil, Gülmek istediğinde, gücün yeter mi? .. Dünyaları verseler, dönüp de bakma, Doğruluktan sen, hiç bir gün şaşma, Coşkun ırmaklar gibi, çağlayıp taşma, Durmak istediğinde, gücün yeter mi? .. Kırma incitme kalsın, insan kalbini, Her dosta eşit dağıt, büyük sevgini, Öyle bir hayat sür ki, sevdir kendini, Sevmek istediğinde, gücün yeter mi? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Bundan Sonra
- Eski Bir Dost'a - Seni kendi canımdan, ayrı tutmazdım, Sana kötü bir gözle, asla bakmazdım, Neden böyle yaptığını, hiç anlamadım, İşte bitti dostluğun, bil bundan sonra.. Her sorununda sana, koşarak geldim, Senin bütün dertlerine, göğüs gerdim, Demek senin için, bir kötülük şer’dim, İşte bitti dostluğun, yan bundan sonra.. Dünyalar bir yanaydı, sen de bir yana, Gönlümü çevirdin bak, virane bir hana, Neden ihtiyaç duydun ki, bunca yalana, İşte bitti dostluğun, çek bundan sonra.. Sen gerçek kardeşten, farklı değildin, Apayrı bir insandın, çok özel biriydin, Bir çıkar uğruna, söyle neden eğildin, İşte bitti dostluğun, gül bundan sonra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülerdim Belki
Bir hatıra defteri, olsaydı yaşam, Gereksiz sayfaları, koparıp atsam, Sıyrılıp dertlerden, uykuya dalsam, Sabah uyandığımda, gülerdim belki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güllere Sordum
Herşeyi unuttum, bakıp sözlere, Hemen aşık oldum, güzel gözlere, Mecnun gibi düştüm, sıcak çöllere, Gördünüz mü diye, kumlara sordum... Kokunu bekledim, esen yellerde, İsmini sakladım, susan dillerde, Diyar diyar gezdim, yaban ellerde, Gördünüz mü diye, yollara sordum... Hayatımda umut, eşsiz dileksin, Yüreğimde açan, pembe çiçeksin, Benim için sanki, sen bir meleksin, Gördünüz mü diye, kullara sordum... Seni sevmek için, bir ömür yetmez, Ölüp gitsem bile, bu sevdam bitmez, Dikenler hep batsın, gücüme gitmez, Gördünüz mü diye, güllere sordum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güllerim Küskün
Söndürdün gittin işte, yanan közümü, Dinlemedin sen benim, bir tek sözümü, Kapris yapıp delirttin, asi gönlümü, Seviyorum demiyor, dillerim küskün... Kara bulutlar gelip, gönlüme dolmuş, Yemyeşildi bağlarım, böyle ne olmuş, Koku saçmıyor artık, leylaklar solmuş, Açmıyor tomurcuklar, güllerim küskün... Rüzgârda uçan saçlar, yürek yakardı, İlah sayardı gönlüm, aşkla tapardı, Ne güzeldi eskiden, baygın bakardı, Şimdi böyle ağlıyor, gözlerim küskün... Sayende umut bitti, her günüm çile, Bir tatlı söz söylemek, yasak bu dile, Beraber gidecekken, ölüme bile, Tutmuyor ellerini, ellerim küskün... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|