![]() |
![]() |
#1901 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günden Güne Artar Sevgim
Sen kendini etme heder, Seven kalbim acı, keder, Sanma sana sevdam biter, Günden güne artar gider. Seni sevdim sen sevmedin, Bana birgün gel demedin, Senin için öldüm öldüm, Günden güne artar sevgim. Önder şiir yazar ağlar, Günden güne solar solar, Birgün olur toprak dolar, Seni seven gözlerime.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1902 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güneş Balçıkla Sıvanamaz
Bilki Güneş balçıklarla sıvanamaz, Güneşe merdivenle hiç çıkılamaz, Güneşe ayazı ve buzu tesir etmez, Bilki Güneş balçıklarla sıvanamaz. Allah'ın yaktığı sönmeyecek çırayı, Söndürmek isteyenin sakalı yanar, Allah'ın sevgisi kâlbimdedir derim, Bilki Güneş balçıklarla sıvanamaz. Bil kim ne yaparsa kendine yapar, Allah azıpta sapanlara neler yapar, Allah'ın salih kulları, Allah'ına tapar, Bilki Güneş balçıklarla sıvanamaz. Lojilerle işim yok benim kardeşim, Ben, Allah'ıma nasıl isyan ederim, Öbür Dünya'da sorarsa ne derim, Bilki Güneş balçıklarla sıvanamaz. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1903 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Gibi Doğmuştun
Bir Güneş gibi doğmuştun sen bahtıma, Çıkıp ta kurulmuştun inan gönül tahtıma, Şimdi ne deyim ben, ağlıyorum ahdıma, Bir Güneş gibi doğmuştun sen bahtıma. Güneşe yaklaşsam yanarda kavrulurum, Senden uzaklaştım yanar da kavrulurum, Merkez kaç gibiyim dönerde savrulurum, Bir Güneş gibi doğmuştun sen bahtıma. Bir Güneş gibi doğmuştun sen bahtıma, Güneş'i söndürdüler yıkıldım ben afatına, Dualar ederek çıkacağım Allah'ın katına, Bir Güneş gibi doğmuştun sen bahtıma. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1904 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Tutulsa Ne Yazar
Güneş tutulsa ne yazar, Ay yere inse, ne yazar, Senden nasılda ayrılmışım bana faydası mı var, Benim yazdığım bu şiirler, tâ Arş'a, Ferş'e uzar, Güneş tutulsa ne yazar, Ay yere inse, ne yazar... Şu anda Güneş tutuluyor.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1905 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler Böyle Geçiyor...
Günler bir bir geçiyor böyle geçiyor, Kaderin gaipten hep ayrılığı seçiyor, Ne kadar uğraşsan hüznün bitmiyor, Günler bir bir geçiyor böyle geçiyor. Hiç boşuna uğraşma yüzün gülmez, Çok sevmişsin çok sevdiğin bilmez, Ayrılığın gözyaşları, bir türlü dinmez, Günler bir bir geçiyor böyle geçiyor. Kâlbinde ki gizli yarayı ellere deme, Belki kavuşuruz diye hâyal besleme, Bu senede geçti geçti belki seneye, Günler bir bir geçiyor böyle geçiyor... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1906 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günler Sayarım...
Seni düşünerek geçti, heba yıllarım, Karşılıksız bir sevda günler sayarım, Üzerime gelir dertler sanki kayarım, Seni düşünerek geçti, heba yıllarım, O güzel gözlerin, kâlbimin yarasıdır, Kirpiklerden kâlbime oklar saplanır, Sanma ki seni sevenin, seni bırakır, Karşılıksız bir sevda günler sayarım... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1907 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günlerce Ağladım
Bu Dünya'da, bir tek seni, seni sevmiştim, Boşa sevdalanma o seni sevmiyor dediler, İnanmadım, inanamadım günlerce ağladım. Dünya'da, bir tek sana, sana güvenmiştim, Güvendiğin dağlarına, kârlar yağdı, dediler, İnanmadım, inanamadım günlerce ağladım. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1908 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günlerim Bir İki Bitiyor
Neşede, sevinçte, tasada, düşte, Bir acı hüzünde, tatlı gülüşte, Her akşam böyle batan güneşte, Günlerim bir iki bitiyor işte. Yapraklar soluyor durmadan dalda, Yürür ayaklarım, bitmeyen yolda, Hüzünle bitse film sonunda, Günlerim bir iki bitiyor işte. Ömrüm tükeniyor zaman çarkında, Biter yıllarım olmam farkında, Üç beş günlük dünya parkında, Günlerim bir iki bitiyor işte. Döndürsem mevsimi bahardan yaza, Katsam da ömrümü söz ile saza, Başımı kaldırıp baksam yıldıza, Günlerim bir iki bitiyor işte. Not:Bu şiir Yüksel Gül'e aittir... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1909 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gürün Çok Güzel Görün
Gürün'ün Tato diye bir elması var, Sade elmasımı var Gökpınar'ı var, O da bir kenara iyi insanları var, Gürün çok güzel, görün diyorum. Gürün'ün Köyleri birbirinden güzel, Köylerde bir tarafa güzelleri güzel, Gürün bir vadi içinde şiirler düzer, Gürün çok güzel, görün diyorum. Suçatı diye güzel bir Kasabası var, Kasaba ama inanın her şeyleri var, Dutları, kaysıları, armutları bile var, Gürün çok güzel, görün diyorum. Gürün'ün Tıhmın diye bir Köyü var, Bu köyde de inan ki ne ararsan var, Tarihiyle, doğal güzelliğini soranlar, Gürün çok güzel, görün diyorum. Gürün’ün Gübün diye mahallesi var, İnsanları çok zeki, iman libasları var, Öyle lahanalar yetişir ki hevesleri var, Gürün çok güzel, görün diyorum. Gürün’ün pekmezini Dünya biliyor, Astıma ve nefes darlığına iyi geliyor, Suçatı’da ise Dut Festivali yapılıyor, Gürün çok güzel, görün diyorum. Gürün’de yaz ayında festivaller olur, Herkes birbirini bulur, hasbıhal olur, Bu ayda düğünler, dernekler kurulur, Gürün çok güzel, görün diyorum... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#1910 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gürün Elinde
Bir güzel görmüştüm, Gürün elinde, Ellerim böyle kaldı ellerim belimde, Bir türlü soramadım, güzel adın ne, Bir güzel görmüştüm, Gürün elinde. Bakışları cân alıyor, gözleri yakıyor, Bir görüşte sevmişim cânım çıkıyor, Gülü seven de beklemekten bıkıyor, Bir güzel görmüştüm, Gürün elinde... Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|