![]() |
![]() |
#1901 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel, New York'taki gökdelenlerden birinin 53. katında çalışırken aniden
ayağı kaymış ve aşağı doğru uçmaya başlamış... 52, 51, 50, 49, 48... Katları yıldırım hızıyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... Ve 1'inci kata geldiğinde kafasından şimşek gibi şu düşünceler geçmiş: - Sağa çok şükür Tanrum, haburaya kadar sağ sağlim celduk... Birinci kattan düşsen de nasil olsa pişeycukler olmaz
![]() |
#1902 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birbirlerini cok seven Temel ile Fadime birgun cay bahcesinde oturuyorlarmis.Temel demiski Fadime'ye:
Fadime i love you. Fadime de:i love you too Temel. Bunun uzerine cok iyi ingilizcesi oldugunu dusunen Temel de demiski:i love you three. (tabi anlayana)
![]() |
#1903 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir İngiliz vampir, bir Fransız vampir, bir de vam-
pir Temel uçakla gidiyorlarmış...Bir süre sonra İngiliz vampir aralarından ayrılmış, aşağılara dalmış...Bir süre sonra geri gelmiş ki ağzı yüzü kan içinde...Sormuşlar: -Ne oldu, nereye gittin? -Şu aşağıdaki beyez evi gördünüz mü? -Gördük... -Onun yanında uyuyan küçük çocuğu gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o çocuğun kanını içtim, galdim... Yolculuk devam eder. Bir süre sonra Fransız vam- pir de aynı şekilde aşağılara gider ve geldiğinde onun da yüzü gözü kan içindedir...Yine sorarlar: -Nereye gittin? -Şu aşağıdaki ağacı gördünüz mü? -Gördük... -Onun yanındaki küçük kutuyu gördünüz mü? -Gördük... -O kutuya yaslanmış yatan adamı gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o adamın kanını içtim, geldim... Yolculuk devam eder...Bir süre sonra vampir Temel yine aynı şekilde ayrılır ve o da ağzı yüzü kan içindegeri gelir. Ona da sorarlar: -Nereye gittin? -Şu aşağıdaki evi gördünüz mü? -Gördük... -Peki onun yanındaki direği gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o direği göremedim!...
![]() |
#1904 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğumevi bekleme salonuna hemşire koşarak girer, ilk sırada oturan adama yaklaşarak:
- Sizi tebrik ederim, ikiz çocuğunuz oldu der. - Ne tesadüf der adam. - Minnesota İkizleri Basketbol Takımındayım. Bir saat sonra, aynı hemşire yine koşarak gelir, Mr.Smith ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla doğrulur. Hemşire; - Artık üçüz babasısınız der. Mr.Smith şaşırır ve - Olacak şey değil, ben de 3M şirketinde çalışıyorum der. Hemşire bir daha göründüğünde üçüncü adama; - Eşiniz dördüz doğurdu, kutlarım der. Adam da şaşkınlıkla - Ben de Four Seasons Otelinde çalışıyorum der. O sırada yanda oturmakta olan Temel hafif baygınlık geçirerek oturduğu yerden aşağı doğru kayar, yetişip müdahale eden hemşire sorar; - İyi misiniz, ne oldu size? Temel kendine gelmeğe çalışarak doğrulur; - Temiz havaya ihtiyacum var, 101 Dalmaçyalılar mağazasının müdirüyüm de...
![]() |
#1905 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gün iki uzaylı dünyaya gelirler, ama her hazırlığı yaparlarda gelirler. erkek uzaylı gemiden iner ve temel'in yanına gider. temele der ki: temel biz dünyalıların nasıl çifleştiklerini merak ediyoruz. ben sana benim karımı veriyim, sen bana senin karını ver. temel olmaz demiş, uzaylı da ya bırak temel bunda kötü birşey olmaz felan derken temel kabul etmiş. vermişler karılarını birbirlerine, biri bir odaya çekilmiş, biri bir odaya. temelin karısı fadime uzaylının malını görünce gülmüş demiş ki ya bizim çocuklarımzda bile daha büyük mal var. sonra uzaylı kulağını bir çekmiş, malını kocaman yapmış. fadime de ooo bu çok büyük biraz küçültebilir misin demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş küçültmüş. fadime biraz daha kalın demiş, uzaylı kulağını bir daha çekmiş kalınlaşmış. neyse sabah olmuş. bunlar odalarından çıkmış, fadime; çok mesudum da dün gecem çok iyi geçti. senin ki nasıl geçti. ben hiç birşey anlamadım. kadın kulaklarımı çekip durdu.
![]() |
#1906 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, bir gün tarlasından eve dönmektedir. Karadeniz bölgesinin sarp arazisindeki patikada ilerlerken, birden ayağı kayar ve yüzlerce metre derinlikteki uçuruma yuvarlanır. Can havliyle, uçurumdaki bir ağacın dalına tutunur. Aşağıya bakar, metrelerce derinlikte ve dibinde de sivri kayalar. Belki duyan olur da kurtarmaya gelir diye avazı çıktığı kadar bağırır:
-Çimse yok miiii! Bir kaç kere daha bağırır. Sonunda, ta yukarılardan, gökten bir ses duyar: -Ey kulum Temel! Düşüp ölsen ne var ki? Seni cennetime koyarım. Eğer emirlerimi yaptıysan, yasaklarımdan kaçındıysan, kul hakkı yemediysen hiç korkma! Temel şöyle bi düşünür, emirlerden hemen hiçbirini yapmamış, yasakların neredeyse tamamını yapmış, kul hakkı desen sadece Fadime'nin hakkını ödeyemez. Başını kaldırıp, tekrar bağırır: -Başka çimse yok miiii!
![]() |
#1907 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki laz yılan olan Temel'le İdris yolda gidiyorlarmış. Birden Temel İdris'e dönüp: "Ula İdris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu?" diye sormus. İdris şaşırmış "Ula ne oldu gene" demiş. Temel de:
"Ula biraz once dilimi isirdim da," demiş...
![]() |
#1908 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() küçük temel,le arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış.küçük temel. ben çok zekiyimdur,uç aylıkken yürümeye başlamişum, demiş.oradan dursun söze atlamış. sen, ha puna zeka mi diysun daaa. haçan ben üç yaşuna kadar kendimi kucakta taşitmuşum...
![]() |
#1909 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Fadime evlenmisler ve gerdege gireceklermis ama Temel nasil s..iş yapilacagini bilmiyormus ve babasina sormus;
-"Puba pen pu isi nasul yapacagum soyler misun?" Babasi da; -"Ula usagum, Fadime ne yapaysa senda aynisini yap.." demis. Fadime odaya girmis ve Temel'de girmis, Fadime soyunmaya baslamis ve Temel'de soyunmus ve yataga uzanmis. Fadime sırtüstü yatmış, bacaklarını sonuna kadar acmis, Temel'de aynisini yapip bacaklarini acmis. Bunu goren Fadime Temel'e donup; -"Ula Temel, oldi olacak disardan iki kisi cagirta s..sinler bizi.."
![]() |
#1910 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arabasıyla Almanya'ya giden Dursun, arkadaşı Temel'i lastiğinin havasını indirirken yakalar:
- Ne yapaysun uşağum? Temel oldukça duygusal bir modda cevap verir: - Biraz memleket havasi koklayalum dedik da!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|