![]() |
![]() |
#1941 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() birgün genc kız koyunları otlatan çobanı görür ve aşık olur kız baba beni evlendir der ve çobanla evlenirler birinci akşam coban işi bitirir kız ikinci akşam tekrar ister mikimi isterim mikimi isterim coban kızı yine siker
üçünçü akşam kız yine mikimi isteri mikimi isteri cobam bu akşam miki yok demiş ve kız ağlamaya başlamış babası gelmiş kızım ne oldu baba mikimi kaybettim babasıda mikiyi oyuncak sanıyomuş babası başlamış aramaya yatağın altına gimiş oaradada babasının sikini görünce mikimi buldum mikimi buldum demiş babası kızım o miki değil babanın kırk yıllık siki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() namık kemal önüne qelen bütün kadınları düzüyormuş düzdükten sonrada allah'ım affet şeytana uydum diyormuş!...
Bu 1 deil 2 deil hep böle dewam etmiş sonra namık kemal bir qün çöle düşmüş artık abazalıktan ölmüş durumda serap qörüyormuş dewamlı sonunda bi dewe qörmüş we artık dayanamamış azqınlıktan bunu nasıl düzerim diye düşünmeye başlamış... Ayakta dursa boyum yetmez demiş, otursa poposu yere qelir olmaz demiş. Düşünmüş taşınmış ne yapsam ne yapsam diye sonra aqacın birisine salıncak yapmış we sallanarak qit qel deweye bi qüzel çakmış sonunda yine allah'ım affet şeytana uydum demiş!... O sırada da "ŞEYTAN" çıkıp Be aq. OqLu demiş 40 yıL düşünsem aKlıma qelmezdi demiŞ!.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR GÜN ADAMIN TEKİ ÇÖLDE GEZERKEN KARNI AÇIKIR .İLERDE Bİ EW GÖRÜR ve HEMEN EWE YÖNELİR.EWİN KAPISINI ÇIRIL ÇIPLAK OLAN HİZMETÇİ AÇAR.EWİN SAHİBİ ADAMI GÖRÜR VE İÇERİ DAVET EDER.ADAM TAM EWE GİRERKEN EWİN SAHİBİ Bİ ŞART KOYAR BU EWDE HER KEZ ÇIPLAK DOLAŞIR.ADAM KABUL EDER ve ÜSTÜNDEKİLERİNİ ÇIKARIR.HİZMETLİ TAM SERVİS YAPARKEN ADAMIN DALGA KALKAR,EWİN SAHİBİ HİZMETLİYE KIZIM BEYFENDİYİ RAHATLAT GEL DER.ADAMLA HİZMETLİ GİDER VE GERİ DÖNER TABİ ADAM ÇOK RAHATLAR.EW SAHİBİNİN KIZO GELİR ODA ÇIPLAKTIR ADAMIN DALGA GENE KALKAR ve EW SAHİBİ KIZIM BEYFENDİYİ RAHATLAT GEL DER,ADAMLA KIZ GİDER ve GERİ GELİR ADAM GENE RAHATLAMIŞTIR ve EN SONUNDA EWİN HANIMI GELİR ODA ÇIPLAK TABİ ADAMIN DALGA GENE KALKAR ve EWİN SAHİBİ KADIN BEYFENDİYİ RAHATLAT GEL DER.ADAMLA KADIN GİDER ve Bİ SÜRE SONRA GERİ GELİR.NEYSE BU Bİ KAÇ AY SÜRER.ADAMIN DALGA KALKMAMAYA BAŞLAR BUNU GÖREN EW SAHİBİ ABDULREZAKKKKKK DİYE BAĞIRIR ABDULREZAK İÇERİ GELİR EWİN SAHİBİ BU BEYFENDİ BOŞALDI DOLDUR GETİR DER
![]() -ÇÖLDE Bİ EWE GİRDİM ADAMIN KARISINI,KIZINI,HİZMTÇİSİNİ BİLE YAPTIM DER HER KEZ HAYRANLIK İÇİNDE BAKARKEN ARADAN Bİ SES ABDULREZAĞIDA GÖRDÜNMÜ DER.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() admın biri kasabaya gidecek karısı derki herif bana kumaş al fistan dikinip giyem adam tamam der akşam olur getirir.kadın çok beğenir der ki:herif nerden aldın ne gözelmiş adam ne edicin dikin giy bir değil iki değil sorup durur neyse kadın dikmiş giymiş yine başlamış nerden aldın diye adam çok sinirlenmiş derki;seni sikenden aldım kadın şaşırmış ANA BİZİM MEMO DÜKKAN MI AÇTI!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir zamanlar ayşe ile ali varmış ali ayşenin ağaca çıkmasını istermiş birgiün ayşenin annesi pazara gidecekmiş ayşe aliyle oynamak için izin istiyomuş annesi oynamanıza izin weririm ama etek giymessen demiş ayşe ağlamaya başlamış annesi dayanamamış we izin wermiş tamam aliyle oyna etekte giy ama sakın ağaça çıkma ali alttan kiloduna bakıyo demiş ayşe aliyle oynamaya başlamış ali ayşeye yalvarmaya başlamış nolur ayşe ağacaçık nolur diye yalvarmış ayşe dayanamamış ve ağaca çıkmış annesi pazardan dönmüş ayşeyi çağırmış sormuş ağaca çıktınmı ayşe anne çıktım ama kilodumu çıkartarak çıktım demişşş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir veterinerlik sempozyumunda bayan profesör konuşmasında yıllardan beri merak edip araştırdım ama bir türlü cevabını bulamadım inekler süt sağılırken niye mahsun ve melul melul bakarlar der
uzun bir sessizlikten sonra yeni yetişme fırlama bir veteriner söz ister hocam her gün memenizi sıksalar yılda bir sefer etseler sizde öyle bakarsınız der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kamyon şöförü olan bir adam varmış.ve yoğun işinden dolayı temizlenmek için hamama gitmeye karar vermiş.herneyse hamamda yıkanırken adamların kendisine bakıp söylendiğini duymuş.
adamlar:aa ne kadarda küçük organıı var değilmi felan diyorlarmış.oda bu söylenenlere cevap olarak şunu söylemiş organımdaki kamaşullah yazısına bakmayın boşuna.o aslında bi kısaltma döğmesi.asıl olan yazı KAHRAMAN MARAŞLI APDULLAH demiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çobanın biri dağda koyunlarını yayarken bir inilti sesi duyar.yavaş yavaş sesin geldiği yere ilerler.birde bakarki adam kadına her sokuşunda kadın ohhhh zevkten amerikadaki annemi gördüm,ohhh zevkten almanyadaki babamı gördüm der durur.çoban dayanamaz ve gider adama silahı dayar ve adama derki ben yıllardır ailemi görmüyorum benide yapacaksın.adam nasıl olur der ama mecbur kalır.çobanı domaltır ve biraz sürter ve sorar gördünmü?çoban cevaplar hayır.adam biraz sokar ve yine sorar gördünmü yine hayır cevabı geldikten sonra adam dayanamaz ve köküne kadar sokar.gördünmü lan der.çoban bağırarak derki;çek la çek gavat gözüm karardı yarım metre önümü göremiyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yasli adam hergün oltasini alir baliga gider enterasan olan adamin sepeti her gün dolu gelir. bunu gören genc adama sorar amca benide götürürmüsün adam olur der genc ertesi gün oltasini hazirlar yemini alir ve bekler
adam haydi evlat der giderler yolda adam der bugün balik hamura saracak genc aldirmaz oltalari sallarlar adam hamurla devamli cekiyor gencin yeme bakan yok ertesi gün giderken adam bugün balik yeme saracak genc dogal olarak icinden siktirlan ayni yerdeki balik birgün yeme ertesi gün hamurami sarar der adam yine atar ceker derken sepet yine dolar gencte yine yok gelirken genc sorar amca nerden anliyorsun bunlari diye sorar adan önemli bisey yok evlat sabah kalkinca yarak sag tarafta olursa yeme sol tarafta olursa hamura sariyor genc amca ya dik olursa haaaaaaaaa o ayri ulan o zaman bok isimmi var balikta evde kalir yengeni ******* hiyar |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gün kim daha fazla kadınla birlikte olacak diye bi yarışma düzenlenmiş. yarışmacılar ingiliz fransız alman bi de türk . türk namık kemal tabii...neyse yarışma başlamış ingiliz 1,2,3 bitmiş.fransız 1,2,3,4,5 bitmiş alman başlamış 1,2,3,4,5,6,7,8 oda tükenmiş.sıra namık kemalde bu arada spiker de reha muhtar.reha muhtar anlatmaya başlamış 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ewet sayın seyirciler namık kemal tribünlere sıçradı 1,2,3,4 namık kemal bu tarafa doğru geliyo ewet sayın seyircileer namık kemal dur durak bilmiyo namık kemal, namık kemal ...YAPMA NAMIKK
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|