![]() |
![]() |
#1951 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kralin bitane essegi varmis hergün aglarmis ve kral birgün ilan vermis essegimi güldürene cok altin verecem ama güldüremeyenin kellesi ucacak.Saray insanlarla dolmus kim ne yapiyorsa essek halen aglar,tabi o arada kelleler ucar.Bitanesi gelir essegin kulagina birsey söyler essek baslar kahkahalar atmaya bu adam kraldan parasini alir gider..aylar gecer essek halen gülüyormus,tabi busefer kral sasirmis ne yapsam ne etsem sustursam sunu der tekrar ilan verir derki essegimi susturana cok altin verecem, tekrar insanlar gelir ve yine o ayni adam,, tabi kelleler havalarda ucuyor,Adama sira gelir kraldan izin ister essegi köseye ceker ve tekrar isi bitince kralin yanina gelir tabi bu arada essek baslar yine aglamaya,Kral merakla sorar sen naptin essegi güldürdün ve simdide aglattin? Adam derki,,Kralim essege ilk dedigim benim (Aletim) seninkinden büyük essek tabi inanmadi güldü bana ve simdide (Aletimi) gösterdim büyük oldugunu görünce basladi tekrar aglamaya,,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KIZIN BİRİ hocaya sorar.
hocam ben zina yaptım öteki tarafta cezası ne olur demiş. hoca:bu kiminle zina yaptıgına baglı demiş. kız:doktorla yattım hoca:5 sene kırbac yersin demiş kız:peki ya mühendisle yatsaydım hoca:3 sene kırbac yersin demiş kız:hocam imamla yatsam ne olur hoca:KIZIM SEN galiba CENNETE gitmek istiyosun |
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KIZIN BİRİ hocaya sorar.
hocam ben zina yaptım öteki tarafta cezası ne olur demiş. hoca:bu kiminle zina yaptıgına baglı demiş. kız:doktorla yattım hoca:5 sene kırbac yersin demiş kız:peki ya mühendisle yatsaydım hoca:3 sene kırbac yersin demiş kız:hocam imamla yatsam ne olur hoca:KIZIM SEN galiba CENNETE gitmek istiyosun...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temelle dursun istanbula inşaat için usta olarak gelirler hava soğuktur inşaat tuğlaları delikli olduğu için üşürler dursunun aklına bir fikir gelir temele ula temel birbirimizi sikip öyle ısınalim der tamam der temel ama önce ben sikeceğum der dursun tamam der temel dursun siker sıra temele gelir fakat dursun olmaz ben üşümeyrum der ve itiraz eder temel bakar ki olacak gibi değil dursun kalıplı büyük irice temel dövemeyeceğini anlayınca dursuna bakıp (haram olsunla) der
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Adam Önünde Domalan Bütün Kadınları Beceriyormuş Günler Günleri Kovalarken Adam Yine İş Başındayken Şeytan Yanına Gelmiş Ve Eğer Bir Daha Böyle Bir Şey Yaparsa Onu Cehenneme Göndericeklermiş Adam Tövbe Etmiş Ve Günler Bu Şekilde Gidiyormuş 1 2 3 4 5 Derken Adam Dayanamamış Ve Minibüste Parasını Yere Düşüren Kadına Saldırmış Ve Direk Cehenneme Göndermişler Bu Kadından Adamın Bir Çocugu Olur Ve Çocukta Babası Gibi Bütün Domalan Kadınlara Saldırıyormuş Ve Şeytan Çocugunda Yanına Gelerek Eğer Bir Daha Böyle Bir Şey Yaparsan Seni Cehenneme Göndericez Demiş Çocuk Tövbe Etmiş Ve Günler Böyle Geçmiş 1 2 3 4 5 Derken Çocukta Babası Gibi Dayanamamış Ve Önünde Domalan Kadına Saldırmış Çocuguda Cehenneme Almışlar Çocuk Cehenneme Girdiginde Cehennemin Çok Soğuk Oldugunu Görmüş Ve Şeytana Dönerek Burası Neden Bu Kadar Soğuk Oysaki Cehennem Sıcak Olur Demiş Ve Şeytan Çocuga Dönerek Amına Kodumun Çocugu Baban İzin Vermiyor Ki Eğilip İki Odun Atalım...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ufak bir köyde yaşayan mütevazi bir ailenin bir oğlulları var askere gidene kadar köyden dışarı hiç çıkmamış askerden geldikten sonra bunu evlendirmeye karar vermişler annesi evlendirelim evlendirmesine ama biz buna hiçbirşey öğretmedikki nasıl gerdeğe girer bu oğlan demiş babasıda kız ona öğretir biz everelim der köyden mazmut bir ailenin kızıyla evlendirirler aradan bir kaç gün geçtikten sonra oğlanın annesi kıza sorar varmı bi icraat kız utanarak yok der ve bu böyle günlerce sürer ensonunda buna çare bulmak isteyen baba onları akşam yemeğine çağırır yemeği beraber yerler ve hanımına seslenir hanım yatağı toplada samanlığa gel der adamda gaz lambasını alır geline sen bulaşıkları yıka oğlunada sende benle gel der doğru samanlığa giderler kadın yatağı sermiş adamı bekler adamda elindeki gaz lambasını oğluna verir tut bakalım şunu der çocuk lambayı tutarken adam soyunmuş ve karısını yatırıp sikmiş sonra toplanıp eve gitmişler çocukta hanımına hadi kalk gidiyoruz demiş evlerine geldiklerinde çocuk aynı babası gibi hanımına yatğı alda samanlığa git ben geliyorum der oda gaz lambasını alıp samanlığa gider yatağı sererler soyunurlar ama lambayı tutacak kimse yok o anda oradan köy bekçisi geçmektedir ve çocuk bekçiyi samanlığa çağırır bekçi dayı şu lambayı azbi tutda benim az bi işim var der bekçinin eline lambayı tutuştururve karıyı si... başlar işi bittikten sonra kalkar bekçiye döner ve ben babam gibi cimri değilim bu çok güzel bişeymiş ver lambayı bana ben tutuyumda birde sen yap dedimiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avcinin Bİrİ Ava GİtmİŞ OrmandadolaŞirken Bİ Ayi GÖrÜyor Namluyu DogrultmuŞ Tetİgİ CekmİŞ Sİlah PatlamamiŞ Ayi Olayi GÖrÜr Ve Avciyi Sİker Avci DÖner KÖyÜne Ama Olay Onu Cok ÜzmÜŞtÜr Ayiyi Vurmam Lazim Der Ve Gene Gİder Ayiyi Bulur Ama Sİlah Patlamaz Ayi Gene Adami Sİker Adam KÖye DÖnmÜŞtÜr Ama Kara Kara DÜŞÜnÜyor Tekrar Ormana Gİder Ve Ayiyi Bulur Tekrar AteŞ Eder Ve Sİlah Gene Patlamaz Ayi Derkİ Sİktİr Gİt Ulan Avcimisin İbnemİsİn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel ingiliz ve alman yolculuk yapıyorlar ve aynı kamarada üçlü ranzada yatıyorlaarmış temelin canı esx istemiş temel orta ranzada yatıyormus ve ingiliz üste alman altda ingilize diyor ğel beraber sikişelim ingiliz olur diyor temel önce ben diyor ingiliz kebul ediyor ve temel işi bitiriyor ingiliz sıra bende diyor alman bunları görmüş ama ses çıkarmamış ingiliz bende sıra deyince yarın akşam orta ranzadayın sende gelir yaparsın diyor gündüzden almana diyor ben rahat yatamadım altta ben yatayım sen ortada yat tabii ingiliz kabul etmiş gece yarısı ingiliz sessizce orta ranzaya inmiş usulca donunu indirmiş almanın temel sanarak tam geçirecek alman uyanmış ve işi anlamış başlamış bagırmaya ben alman ben alman diye ingilizde alamam malamam yok alacan demiş ben aldımya..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bazıları 18 yaş üstü
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|