www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-27-2007, 10:54 AM   #11
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4232
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Yanal çalımı
Yönetim, başkan adayı Hacıosmanoğlu'nun 'anlaştım' dediği Ersun Yanal'ı bitirdi. Trabzon'un yeni hocası, bugün Kayseri maçını izleyecek, yarın imza atacak.
26.10.2007

Bir taşla 2 kuş
Trabzonspor'da teknik direktör bilmecesi nihayet çözüme kavuştu... Günlerdir arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili yönetim, Ersun Yanal’ı transfer ederek bir taşla iki kuş vurdu. Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “İki aydır görüşüyoruz, çalışıyoruz. Göreve geldiğimde hocam olacak” dediği Yanal’ı bitiren Başkan Nuri Albayrak ve ekibi, uzun süren temasların ve ikna çabalarının ardından mutlu sona ulaştı.

1.4 milyon Euro
Camianın dört gözle beklediği haber, akşam saatlerinde geldi. Gelişmelerle ilgili olarak hem basın sözcüsü Zeyyat Kafkas hem de asbaşkan Haşim Sayitoğlu konuşurken, resmi imzanın cumartesi günü Trabzon’da atılacağı belirtildi. Bir yılı opsiyonlu üç yıllık anlaşmaya varıldığı kaydedelirken, Yanal’ın Trabzonspor Kulübü’nden sezon başına 1.4 milyon Euro alacağı ve tüm ekibiyle birlikte iş başı yapacağı vurgulandı.

Toplantı isteyecek
Yeni takımı olan Trabzonspor’un bu gece deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı Süper Lig karşılaşmasını da tribünde izlemesi beklenen Ersun Yanal’ın daha sonra kafileyle birlikte Trabzon’a döneceği bildirildi. Bordo-Mavililer’in yeni teknik patronu Yanal’ın cumartesi günü gerçekleştirilecek imzadan sonra futbolcularıyla bir toplantı toplantı yapacağı ve görevine resmen başlayacağı kaydedildi.

Tazminat koydurmadı
Trabzonspor Yönetimi’nin teklifine ‘evet’ diyen Ersun Yanal’ın beklenenin aksine sözleşmesine tazminat maddesi koydurmadığı öğrenildi. Kendisine yapılan öneriyi, “Kulüp içindeki dengeler önemli. Ben çalışacak ortamı kaybedersem ya da aynı şartlar yönetim için de geçerli olursa gereği yapılır. Tazminata gerek yok” diyerek reddeden Yanal’ın bu tavrı yönetimden de övgü aldı.

Kadro dışılar hocaya bağlı
Bordo-Mavililer’de kadro yapılanması bundan sonra sadece Ersun Yanal’a endeksli olacak. Kadro dışı bırakılan Musampa ve Jabi gibi isimlerin yanı sıra, son dönemde gözden çıkarılan Jun, Jefferson ve benzeri oyuncuların kaderi de artık Yanal’a bağlı. Deneyimli hocanın kararını ekibiyle yapacağı fikir alış-verişinden sonra yapacağı belirtildi. Ancak yönetim, Ersun Yanal’a geniş yetkiler tanıyacak.

‘Çok doğru bir karar’
Ersun Yanal ile anlaştığını ve birlikte çalıştıklarını açıklayan başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelişmeleri yorumladı. Hacıosmanoğlu şöyle konuştu: Trabzonspor’un sorunu yönetim bazındaydı. Hep bunu söyledim. Ersun Yanal teknik direktör olarak iyi bir tercihtir, hayırlı olsun. Ortak arzumuz Trabzonspor’un başarısıdır. İnşallah daha önceki hocaların yaşadığı sıkıntıyı yaşamaz.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:34 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.