![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1622
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Walla Kanka Allah ßöyLe ßir şeyi yazdıysa ßozsun 9 sene oLdu NişanLandık Seneyede EvLeniyoruz..Aman Aßi Aman...!!!
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 29 Times in 12 Posts
Üye No: 5808
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 1510
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sewmiştim bea Derdim !
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() sadece karşılıklı ağlamıştık.ben ingiltereye gidiyodum.hiç konuşmadık sadece sarıldık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9342
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() beni aldatti.hemde yakaladim.ayrildim.sonra onsuz yapamadim.geri dondum.ustelik cogu kez cagirmadan o.tam 14 subatta aniden evine gidip surpriz yaptim.kapidan 5 dakika sarilip seni ozledim dedim.sonra eve geri dondum.sonra ben aramadan aramadi sormadan sormadi beni.bigun gorustuk barisin ardindan sadece 1 gun...sonra ben cekip cok uzaklara geldim.kacmak caremiymis hayir.insan nereye giderse gitsin icinde tasiyormus acisini.bunu anladim.suan ondan 10bin 800 kilometre uzaktayim iyi haberlerini aliyorum hep.buraya gelince aradimda bi kac kez.bi keresinde suratimada kapandi.ama olsun.aramama karari aldimda almasina bi gel dese bi ozledim dese kosa kosa giderim yanina.ben ayrilirken neler soyledim yalvardi birakma diye seviyorum diye ama gercek seven benmisim..bunu anladim,,sevgiyle
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Merak ediyorum Senden önce yaşıyormuydum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 09:36 AM |
Gözlerini Merak Ediyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2008 09:56 AM |
Ayrılan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 01:02 PM |
07/01/07 - izel sevgilisinden ayrıldı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2007 10:59 AM |
char resimleri merak ediyorum da:))) | Windows xP | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-12-2006 09:10 PM |