![]() |
|
|
#11 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 2004
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
bana biraz ırkcılık yapmıs gibi geldi...paylasım için saol kanka....
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... )) Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 5385
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
aynı şeyleri her ülkenin iyi kötü her düşünürü söylüyo ve onalrın sölediği insan hakları oluyo ... ama bir türk, gerçeği söyleyince her zmn ırkçılık oluyo.. niçin kendimize bu kadar önyargılıyız.. niçin türk milletini dünyaya hükmeden bi millet yapmaktan kaçınıyoruz bunu anlamak çok zor... biz avrupadaki arada kaynayan amaçsız milletlerden değildik ve olmayacaz.... türk milleti her zmn büyük düşünmelidir.. bugün ilkokul çağındaki her çocuk birer yunan , hristiyan , ermeni hatta mandater rejim sempatizanı olarak yetiştiriliyor... yok effendim iki coğrafyanın aynı insanlarıymışız yok aslında ermeniler türk göçmenleriymiş... falan filan yok böle bişey çok değil altı üstü 90 sene geçti... bugün biz 90 sene öncemizi unutursak bize önümüzdeki 900 seneyi haram ederler... arkadaşlar lütfen kendimize gelelim... büyük düşünelim ... bugün dünyayı 1000 sene önce yok olma tehlikesiyle kavrulan 3-5 çapulcu idare ediyo... dünyaya onbin senedir hükmeden türk milleti mi yönetemeyecek? ister ırkçılık diyin ister faşist diyin ister turancı diyin ister ülkücü diyin benim için önemli olan tek şey türk olmamdır ve türklüğü daima ileri taşımaktır... bu yola gönül veren herkese teşekkürler....
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR! K.ATATÜRK Son düzenleyen: cambo; 03-20-2006, 07:38 PM.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 9 Times in 1 Post
Üye No: 6902
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
kim ne derse desin zeybekler olmasaymış ne türk kalırmış ne de türkiye valla allah efelerden razı olsun
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|