www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-18-2006, 09:36 AM   #11
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

arkadaşlar bence başbakan koltugunda oturan kişi böyle hakaret derecesine varıcak tepkiler vermemeli.....!
şöyle bir durumda var karşısındaki bunu hak edecek karakterde bir şahıstır,ozaman kaale alınmaz gulup geçilir ama bu şekilde bir davranış sergilenmez sen türkiye cumhuriyeti başbakanısın sokak kabadayısı degil bu sorumlulugu taşıyamıyorsanda delikanlı gibi çıkar dersin yerinede bu sorumlulugu kaldırabilecek biri nasıl olsa bulunur
BAŞBAKANLAR VE KAMU ALANINDA ÇALIŞAN DEVLET MEMURLARI VATANDAŞA HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIRLAR O MEVKİDE BULUNMA AMAÇLARI HİZMET ETMEKTİR,VATANDAŞA HAKARET ETMEK VEYA ONU KÜÇÜK GÖRMEK İÇİN DEGİL......!

SAYGILAR.....!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-18-2006, 09:48 AM   #12
amfibik
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 260
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

flywalker agam sana katılıyom.. sonuçta sen başnakansın yaptığın her harekete dikkat etmen gerekiyo oyle değilmi arkadaşlar isterse psikopat olsun karşisindaki ona kufur etse bile onun sakinleştirmesi lazım alttan alması lazım bide bu koruduğunuz başbakan zamanın da ATATÜRK'e hakaretlerde bulunmuş bi adam bence korunmamalı teşekkürler
Old 02-18-2006, 10:30 AM   #13
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4396
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Serhatbeyy

Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma.

Kemal Öncel: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin.

Başbakan: Artistlik yapma

Kemal Öncel: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim.

Başbakan: İyi bir sanatçısın

Kemal Öncel: Tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?

Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma

Kemal Öncel: Lan mı?

Başbakan: Evet

Kemal Öncel: Lan mı? Canın sağ olsun.

Başbakan: Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın?

Kemal Öncel: Ne zaman?

Başbakan: Şimdi.

Kemal Öncel: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor.

Başbakan: Hadi ananı al git buradan.

Kemal Öncel: (Başbakan'ın bu sözünden sonra korumaların da kendisini uzaklaştırması üzerine) Suya muhtaç olduk. Lan diye hitap etme. Ayıp be.
arkadas bu konusma boyle gecmıyor dogru yansıtırsan sevınırım orda adam basbakana bagrıyor tamam koylu mılletın efendısı ola bılır ama sunuda unutmayalımkı karsısındakı bı basbakan duzgun dogru durut sakın konusması uslubunda olması gerekır yıne bızım baskan alın yanımdan dıyor
baska devlet baskanları olsa emın olun o adamı hapıste curutur
sunuda eklemek ıstıyorum bence tayıp erdoganı sureklı ataturkle karsılastırmak dogru degıl suana kadar hıc bır basbakan ataturkle karsılastırılmadıda nıye tayıp bunu dusunelım demekkı adam ıyı seyler yapıyor sureklı onun ıcın karsılastırılıyor ama yanlıs
bence basbakanı ben desteklıyorum sonuna kadar haklı tamam belkı lan demıs ola bılır ama kendınızı onun yerıne koyarsanız kım bılır sızler veya ben ne soylerdım bunlarıda dusunun yorum yaparken saygılarla
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-18-2006, 10:49 AM   #14
amfibik
Daimi Üye

Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute

eyvalla kanka gerçekten güzel yazmişssin ama bi başkana bu söz yakışmıyo yakında erken seçimde olacak zaten bence kendi ipini kendi çekti neyse olay olmuş kapanış ama yanlış beyler bence
Old 02-18-2006, 12:24 PM   #15
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Serhatbeyy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Serhatbeyy is on a distinguished road

ben bunu bulabildim konuşmanın tam metni olan onu yayınlasın ona göre konuşak başbakan haklıdır alttan alınacak bişe yok karşısındaki adam deilse başbakan ne yapsn
Old 02-18-2006, 01:56 PM   #16
amfibik
Daimi Üye

herkesin bakiş açisi farklı saygı duymak lazım sizce adam saygısız bence başbakan
Old 02-18-2006, 10:14 PM   #17
RoStWell
Forum Demirbaşı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4396
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi : RoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond reputeRoStWell has a reputation beyond repute

tunada kanka tamam herkesın bakıs acısı farklıdır katılıyorum ama sen bı basbakansın onu dusun adam sana hakaret nasıl ede bılır bu metın yanlıs tam metnı koysun ondan sonra konusun veya yorum yapın sızlerde goreceksınızkı kım haklı kım haksız he sen basbakanı tutuyorsun dıye bılırsın veya dusune bılırsın ama ben tayıbı sevmıyorum ama adam bırseyler yapıyorsa turkıye ıcın basımın ustunde yerı var o adamında bı derdı varsa gıder odasında veya randevu alır konusur basında saldırmaz basbakana
bu dıger partılerın oyunu ama sızler bunu anlıyamıyorsunuz sanırım bıraz sosyal ve acık goruslu olursanız anlarsınız bu ulkede tayıp cekılemıyor nedenı ıse adamın durut olması ve calıskan oollması bunu sındıremıyenlerın oyunu bu bıraz dusunmek yetıyor
saygılarla
RoStWell çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-19-2006, 12:10 AM   #18
DoqqYstyLe
Yeni Üye

DoqqYstyLe Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 6327
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : DoqqYstyLe is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen ReLaKsT
arkadas bu konusma boyle gecmıyor dogru yansıtırsan sevınırım orda adam basbakana bagrıyor tamam koylu mılletın efendısı ola bılır ama sunuda unutmayalımkı karsısındakı bı basbakan duzgun dogru durut sakın konusması uslubunda olması gerekır yıne bızım baskan alın yanımdan dıyor
baska devlet baskanları olsa emın olun o adamı hapıste curutur
sunuda eklemek ıstıyorum bence tayıp erdoganı sureklı ataturkle karsılastırmak dogru degıl suana kadar hıc bır basbakan ataturkle karsılastırılmadıda nıye tayıp bunu dusunelım demekkı adam ıyı seyler yapıyor sureklı onun ıcın karsılastırılıyor ama yanlıs
bence basbakanı ben desteklıyorum sonuna kadar haklı tamam belkı lan demıs ola bılır ama kendınızı onun yerıne koyarsanız kım bılır sızler veya ben ne soylerdım bunlarıda dusunun yorum yaparken saygılarla
arkadasım ii demissin hos demissin de oyle bi ulkedesin ki... bagırmadıgın surece kmse seni dinlemiyo... ya ensesine vurucaksın ya celme takıcaksın iste o zaman dinlenirsin bu ulkede...adamda bunun dısında bir sey yapmamıs... lafı oldukca agır... " ne yuzle geliyorsunuz buraya!" ama dikkatinizi cektirmis ki bu laftan sonra basbakan adamın farkına varıyor...
DoqqYstyLe çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 02-25-2006, 11:30 PM   #19
ismail44
Banned

ismail44 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi : ismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the roughismail44 is a jewel in the rough

yahu basbakan nasıl olur da bi çiftçiye lan der atatürk ne demiş atatürk köylü milletin efendisidir demiş değilmi biz birbirimize lan diybiliriz ama ''imam osurursa cemaat sıçarmış'' o türkiye cumhuriyetinin başbakanı
ismail44 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-01-2006, 01:48 AM   #20
alem
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 99
Üye No: 2691
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi : alem will become famous soon enoughalem will become famous soon enoughalem will become famous soon enough

Allah basbakanda yardim etsin kolay degil!adam büyük bir savas veriyor!manevi destege ihtiyaci var

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı