![]() |
![]() |
#11 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar bence başbakan koltugunda oturan kişi böyle hakaret derecesine varıcak tepkiler vermemeli.....!
şöyle bir durumda var karşısındaki bunu hak edecek karakterde bir şahıstır,ozaman kaale alınmaz gulup geçilir ama bu şekilde bir davranış sergilenmez sen türkiye cumhuriyeti başbakanısın sokak kabadayısı degil bu sorumlulugu taşıyamıyorsanda delikanlı gibi çıkar dersin yerinede bu sorumlulugu kaldırabilecek biri nasıl olsa bulunur BAŞBAKANLAR VE KAMU ALANINDA ÇALIŞAN DEVLET MEMURLARI VATANDAŞA HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞIRLAR O MEVKİDE BULUNMA AMAÇLARI HİZMET ETMEKTİR,VATANDAŞA HAKARET ETMEK VEYA ONU KÜÇÜK GÖRMEK İÇİN DEGİL......! SAYGILAR.....!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() flywalker agam sana katılıyom.. sonuçta sen başnakansın yaptığın her harekete dikkat etmen gerekiyo oyle değilmi arkadaşlar isterse psikopat olsun karşisindaki ona kufur etse bile onun sakinleştirmesi lazım alttan alması lazım bide bu koruduğunuz başbakan zamanın da ATATÜRK'e hakaretlerde bulunmuş bi adam bence korunmamalı teşekkürler
![]() |
#13 | |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4396
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
baska devlet baskanları olsa emın olun o adamı hapıste curutur sunuda eklemek ıstıyorum bence tayıp erdoganı sureklı ataturkle karsılastırmak dogru degıl suana kadar hıc bır basbakan ataturkle karsılastırılmadıda nıye tayıp bunu dusunelım demekkı adam ıyı seyler yapıyor sureklı onun ıcın karsılastırılıyor ama yanlıs bence basbakanı ben desteklıyorum sonuna kadar haklı tamam belkı lan demıs ola bılır ama kendınızı onun yerıne koyarsanız kım bılır sızler veya ben ne soylerdım bunlarıda dusunun yorum yaparken saygılarla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eyvalla kanka gerçekten güzel yazmişssin ama bi başkana bu söz yakışmıyo yakında erken seçimde olacak zaten bence kendi ipini kendi çekti neyse olay olmuş kapanış ama yanlış beyler bence
![]() |
#15 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ben bunu bulabildim konuşmanın tam metni olan onu yayınlasın ona göre konuşak başbakan haklıdır alttan alınacak bişe yok karşısındaki adam deilse başbakan ne yapsn
![]() |
#16 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() herkesin bakiş açisi farklı saygı duymak lazım sizce adam saygısız bence başbakan
![]() |
#17 |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4396
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() tunada kanka tamam herkesın bakıs acısı farklıdır katılıyorum ama sen bı basbakansın onu dusun adam sana hakaret nasıl ede bılır bu metın yanlıs tam metnı koysun ondan sonra konusun veya yorum yapın sızlerde goreceksınızkı kım haklı kım haksız he sen basbakanı tutuyorsun dıye bılırsın veya dusune bılırsın ama ben tayıbı sevmıyorum ama adam bırseyler yapıyorsa turkıye ıcın basımın ustunde yerı var o adamında bı derdı varsa gıder odasında veya randevu alır konusur basında saldırmaz basbakana
bu dıger partılerın oyunu ama sızler bunu anlıyamıyorsunuz sanırım bıraz sosyal ve acık goruslu olursanız anlarsınız bu ulkede tayıp cekılemıyor nedenı ıse adamın durut olması ve calıskan oollması bunu sındıremıyenlerın oyunu bu bıraz dusunmek yetıyor saygılarla |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 6327
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yahu basbakan nasıl olur da bi çiftçiye lan der atatürk ne demiş atatürk köylü milletin efendisidir demiş değilmi biz birbirimize lan diybiliriz ama ''imam osurursa cemaat sıçarmış'' o türkiye cumhuriyetinin başbakanı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 99 Thanked 4 Times in 2 Posts
Üye No: 2691
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Allah basbakanda yardim etsin kolay degil!adam büyük bir savas veriyor!manevi destege ihtiyaci var
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rüşvetçi başbakanın koltuğuna el kondu | GooD aNd EvıL | Dünyadan Haberler | 0 | 03-18-2009 07:20 PM |
Televizyoncu başbakanın sonu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-09-2008 06:11 PM |
Doğru tedavi için doğru teşhis önemli | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-22-2007 11:06 AM |
Başbakanın yeğeni ırkçı partiden aday...28 Eylül 2006 13:30 | yasin44 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-28-2006 01:38 PM |
Penisiyle başbakanın tablosunu yaptı (11-05-06) | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-12-2006 10:59 PM |