![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12100
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rahibeler
4 tane rahibe mefta olmuşler cennet sırasının(!) önünde işte sorgulanıyorlarmış . İlk rahibe çıkmış sorgucunun(!2) karşısına : -Hiç günah işledin mi? -Hayır -Doğru söyle yalanların ortaya çıkar -Tamam bir kez sol elimin baş parmağıyla bir penise dokundum demiş Buna karşılık da sorgucu : -Tamam git parmağını kutsal suya sok cennete gir demiş Ondan sonra 2. rahibe gelmiş -Hiç günah işledin mi Demiş sorguç -Evet , bir kere sol elimde bir penisi tuttum demiş Sorgutatör de : -Tamam git sol elini kutsal suya sok cennete git ... Derken diğer 2 rahibenin yer değiştirdiğini görmüş -Hoop hoop siz niye yer değiştirdiniz Demiş rahibelere Diğerinin önüne geçen rahibe de cevap vermiş : -Şey ya arkadaş kıçını yıkamadan ben bi ağzımı çalkalıyım ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kola
Bir gün iki **** uçaktaymış tam herkesin uyuduğu sırada biri diğerine; - ''hadi *ikişelim'' demiş. digeri; - ''kafayımı yedin bi sürü insan var''. diğeri; - ''merak etme hepsi uyuyuyordur bak istersen hostesten bi kola isteyeceğim kimseden ses gelmez hostes bile uyuyordur''. ****; - ''bi kola getirin''. diye seslenmiş kimseden tık yok bi daha istemiş gene aynı daha sonra başlamışlar *ikismeye sabah olunca hostes servise başlamış. bir ihtiyar; - ''ah kızım sabaha kadar başım ağrıdı'' demiş. hostes; - ''amca isteseydiniz size aspirin getirirdim'' demiş. ihtiyarda; - ''kızım nasıl isteyim, adamın biri kola istedi sabaha kadar siktiler''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taksici
adamın biri yağmulru bi günde taksiye binecekmiş.taksicilerde fazla yağış yağdığı zman müşteri kabul etmezler bazen biliorusunuz..kabul etmemiş taksici. adamda sinirlenmiş taksiciyi takip etmiş taksi durağına kadar..durakta 10 tane taksi var en arkadaki bunu kabuk etmeyen taksici.. buda birinci taksiden başlamış.. -havaalanına kaça gidersin? -20 lira -30 lira sana verim sana bi kez atlimm. -höt,senin ananı avradını... der taksiciler,ve böle 9.arabaya kadar bu teklifi sunar, adamlarda senin ananı avradını die doğal olarak karşılık verir.. 10 araba da onu almayandır,arasında diyalogda aynen şöle: -hiştt,havaalanına kaça gidersin. -20 lira -sana 30 lira verecem ama giderken diğer arkadaşlarına el sallayacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yorulmayan Horoz!
Çiftçi tavuklari için hiç yorulmayan bir horoz almak için pazara gider. Pazarci : istediginiz herseyi bu horoz yapar, diye azgin mi azgin bir horoz satar bizim çiftçiye. Adam çiftlige döner ve horozu kümese koyar koymaz tüyler uçusur, gidaklama sesleri, feryat figan, çiftçi çok memnundur. Ama horoz cok azgindir, sadece kumesi degil, çiflikteki hayvanlar, atlar, koyunlar, inekler vs. vs. Adam memnundur ama bir yandan da endiselenir, horoz iki günde ölecek diye. Horozu tutmaya çalisir ama nafile. Neyse der eve girer. Ertesi gün bir bakar ki, horoz ayaklar havada, dili disarda kümesin önünde pestil vaziyette yatiyor ve hatta tepesinde bir akbaba uçusuyor. Çiftçi kendi kendine : Ehh iste sana dedim geberecen diye, seklinde söylenir. Horoz, bir gözünü hafif açarak çiftçiye kisik sesle homurdanir; -Hissst! Akbabayi kaçirican sus! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ****KEKEÇ İLE TERZİ****
Zamanında terzinin çok yoğun olan işleri birden bıçak gibi kesilmiş terzi dört gözle müşteri bekler olmuş. Birgün terzinin kapısı çalar ve içeri kekeç bir müşteri girer ve terziden bir takım elbise ister tabi bizim terzi müşteri geldi diye sevinçten havalara uçmaktadır. Kekeç başlar isteklerini sıralamaya - Ku Ku ku ma ma ma şı in in gi gi liz ol ol sun, Bizim terzi hay hay efendim der - Ya ya ya ka sı ge ge niş ol ol sun, Terzi hay hay efendim der. Artık bizim kekeç işin dozunu kaçırıp terziye akıl vermeye başlar tabi bizim terzi sanatkar ve içinden bu *mına koduğumun adamı bana nasıl akıl verir der ve sorar: Düğmesi de *rramın başı gibi olsun mu ? der. Kekeç bu lafın altta kalırmı: - o o o olur ama il il iliği de ana ana ananın *mı gibi olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ****EKMEK ARASI SUCUK***
Aylardan beri boğazından daha bir lokma geçmeyen sokaklarda yatan zavallı bir fakir adam varmış. Bir gün gezerken bakkaldan elinde torbalarca erzakla çıkan bi adam görmüş. erzaklarda yok yok, Sucuk ,kaşar, bal, vs. Fakir adama sormuş: ''Ya birader ne yapacaksın o kadar erzağı be?'' Adam: ''Benim bir oğlum var,yeni evlendi. bir türlü gelini sikemiyor, coçukları olmuyor, onun için aldım.'' demiş. Fakir de: ''Yaa sen bana ordan yarım ekmek arası sucuk yap, senin ta yedi sülaleni S***keyim..'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ****İÇLİ KÖFTE***
Adamın birini karnı çok acıkmış ve bir lokantaya gitmiş, Bu arada garsonlar gelmiş hoşgeldiniz beyefendi; ne alırsınız? Müşteri cevap verir bana bir kişilik acılı lahmacun. Garson; Tabi efendim hemen getirtiyorum. Aradan biraz zaman geçer ve lahmacunlar gelir. Müşteri tam yerken birde ne görsün lahmacunun üzeri hep kıl. Müşteri şaşırır ve bu kadar kılın olması imkansız diyerek yemeğin yapıldığı yere gider. Bir de ne görsün aşçının bir kolu yok lahmacun hamurunu açarken bir eliyle göğsüne vura vura açıyor. Bunu gören müşteri o kadar çok sevinmiş - vay *mına koyayım iyi ki içli köfte istememişim der. ________________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ****vasİyet**
Haci Babanin Cocuklarina Vasİyetİ Ben ÖldÜkten Sonra Mezar TaŞima Yazin DemİŞ Haci Baba Vefat Eder Cocuklarida Vasİyetİ AcmiŞlar İkİ KardeŞ Bİr KardeŞİ Yahu Mezar TaŞina Bu Yazilmaz DemİŞ Ötekİ KardeŞİ Madem Babamizin Vasİyetİ Yazdiralim DemİŞ Cok CaliŞtim Cabaladim Gİdemedİm Şama 60 Sene YaŞadim Doyamadim Ama .... Bİr GÜn Mezarda Gezen Kadin Yaziyi Okur Hemen Altini Cİzer Ve Altina Yazar Çok GÜzel DİkmİŞler Mezar TaŞini Dİkİne Dİkİne Kurban Olayim Şu Topragin Altinda Yatan Haci Babanin S*kİne GeÇlİgİnde Rastlasaydin Bana DoĞururdum Senİ Ama Sen Erken DoĞmuŞsun Ben GeÇ DoĞmuŞum ÖzÜr Dİlerİm Haci Baba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *****DELİK****
Zengin bir yahudi belgrat ormanlarında sabah koşusunu yaparken üç tane gaspçıyla karşılaşır.Gaspçılar yahudinin önünü keserler ve "çık ulan paraları" derler.Yahudi paraları vermek istemez ve param yok der.bunun üzerine gaspçıların lideri "*ikin ozaman "der ve sote bir yere götürürler.gaspçı arkadan zorlamaktadır ancak yahudi kendini sıkmaktadır o iş olmamaktadır. gaspçı liderine seslenir"kendini sıkıyo olmuyo"bunun üzerineliderleri seslenir "aç başka bir delik".Gaspçı tam bıçağını çıkarırki yahudiden ses gelir "DUR BE YAVRİMU OLACAKTI ORADA BİR DELİK" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *****SAĞIR VE DİLSİZ****
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis. Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar. Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda sikine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler. Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir. Emlakci gayet sakin bir sekilde; -"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak, -Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor. adam da -Disarida yagmur yagiyor, ******* sütünü,diyor..." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|