![]() |
![]() |
#11 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meğer seher yelleri de kırarmış başakları,
Umutlarda hep hanımeli açmazmış. Düşünceler,sarıp sarmalarmış solmuş baharları.. Anılara küskün görüntülerde yaşarmış meğer düşler, Ve *******,hep yıldızları gizlemezmiş koynunda, Hasretlere tutsak olurmuş karanlığın kolları.. MELTEM değilmiş tüm rüzgarların ismi meğer, İsmi martı değilmiş, Beyaz olan tüm kuşların.. Sırlar taşımazmış gündönümleri uzaklara her zaman, Kolay değilmiş her bilmece, İri sorular varmış yüreklere saplanan.. Nankör diye haykırırmış, Saatler her geçen an'a, Meğer arkadaş değilmiş akreple yelkovan.. Ağacın dalında filizlenirmiş meğer sevda, Yalnızlıkmış kökleri, Ayrılıkmış derinlere uzanan.. Şimdi sanma yalnız senin gözlerinde geziyor nemli bulutlar, Yalnızlık doruklarından çığ gibi yıkıldığında, Erkekler de ağlarmış inan. Olsa da göz pınarları ıslanmadan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BÜTÜN SEVGİLERİN SEVGİLİSİ
Bütün sevgiler aynı kapıya çıkıyormuş meğer Bu yaşıma geldim bunu yeni fark ediyorum bu her şeye değer Hangi yoldan gidersen git varılacak yer aynı O’na dilbeste olmaktan başka elden ne gelir gayrı Bütün bulutlar O’nun sevgisinden ağlarmış Yere dökülen tanelerin adı bile başkaymış Meğer onlar sevgiliye dökülen gözyaşlarıymış İnsan bazı şeyleri yıllar sonra aşık olunca anlarmış Güneşin bile gösterdiği sıcaklık aslında yalanmış Bütün bunların hepsi sevgiliye duyulan aşktanmış Rüzgarın bile eserken çıkardığı sesler Sevgiliye olan büyük bir aşkın itirafıymış Kuşların bile gökyüzünde uçarken çıkardığı cik cikler, Sevgiliye söylenen seni seviyorum nakaratıymış Dağların bile içinde gizli bir aşk varmış Onlar bile bahar gelince dayanamaz Sular gibi hüngür hüngür ağlarmış Bu hal bütün sevgilerin sevgilisine duyulan aşktanmış Bütün sevgiler aynı kapıya çıkıyormuş meğer Bu yaşıma geldim bunu yeni fark ediyorum bu her şeye değer Hangi yoldan gidersen git varılacak yer aynı O’na dilbeste olmaktan başka elden ne gelir gayrı |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefesimsin
Sen bir çiçek değilsin ki ; sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sana Sevdam DÜnyamin Bedelİ
Yorgunum Kalkmaz Elİm Kolum TÜkendİm Bİtmez Sana Gelen Yolum Belİr Şu Ufkumun Sonunda Ne Olur. YetİŞmesede Sana Uzanan Ellerİm, GÖzlerİm Belkİ GÖzlerİnİ Bulur. O BakİŞ Bİr ÖmrÜn ÖnÜnde Secde Eder GÖnlÜmden Kopan Sancili Kiyametler. Cehennemİn AteŞİne İtmeden Ruhumu Merhamet Et De Ufkumda DoĞ Ne Olur İsyankar Ruhum O Anda Teselİ Bulur. Karanlik Bulut Gİbİ DolaŞan BaŞimda Bİr GÖlge GÖrsem Her BakiŞimda GÖrÜnÜr Hayalİn Sankİ Karsİmda SarmaŞ DolaŞ Olur GÖnlÜm GÖnlÜne ŞarhoŞluktur DeĞmesede Elİn Elİme Sana Sevdam DÜnyamİn Bedelİ Bu AteŞ Kiyamate Kadar SÖnmemelİ SaramadiĞim Belİ TutamadiĞim Elİ Hele Beni Yakan O GÜzel GÖzlerİ Ruhum Bİrdafa Mutlak Öpmelİ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün apansız ayrılırsan benden,
Benim ağlayan gözlerim iki çeşmeden akan su gibi süzülerek inecek yüreğime sevdiğim. Canım, tenim yaşasa bile, ben sensiz yaşayamıyorum Şu dünyada sen yoksan, yanımda ben yaşayan bir ölüyüm. Sensiz yaşamaktansa diri,diri gömülmeye razıyım. Fakat sende benim kıymetimi bil...... Ben seni dünyalar kadar seversem Sen beni daha fazla sev........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YOL VERDİM SANA
Yol verdim sana.. Ve sanki ayak seslerini duyuyorum yüreğimden giden.. Her geçen gün sanki bir öncesinden çalıyor.. Gözü yaşlı bir sevgili rolündeyim sonrasında gidişinden.. Yanına aldığın bana dair cümleleri çıkartma bavulundan, sakla.. Gün olur tersine döner yaşananlar ve aşk var olur yeniden.. Ve ben durgunum bu sefer.. Yalnızım.. Sensizim de ama seyirciyim ardından sadece.. Sevmiyor olduğumdan değil, aksine öyle deli sevdiğimden, Yol verdim sana yüreğimden… |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() özleneceksin....
Boşluğun büyüyor sen yürüyüp gittikçe, Sızlayan yerine basıyorum kalbimin , Acın dökülüyor gözlerimden Dayanıyorum taşlı bir duvara Soğuğumu onun soğuğuna veriyorum Yinede çaresisizim. Her şey yanıbaşımdayken gidişini İzlemek çok güç, Sen istemesende unuttuğun bir yürek Olacak arkanda , Senin uzağında senin için olan Ve sen dönene kadar saklanan..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Sen Gidiyorsun
İçimde yaralı bir aşk kaldı senden sonra. Kaybetmek zormuş. Oysa ne kadar da kolaydı sevdalanmaya çalışmak. Aslında yoktun ya başta. Niye o yokluk şimdi anlamsız bir boşluk yaratıyor. Beni hayata bağlayan şeyler dönüp arkalarını gittiler. Hayat dedim de, üç beş kırık dökük kelimeyle anlatmaya çalıştığım herhangi bir şey. Hayat sana yakın, benden uzak şimdilerde. Nefes almak güç müydü eskiden. Yokluk, sensizlikle eş anlamlı değildi. Öncesi ve sonrası kayıp bir duygu bu. Unutmaktan bahsediyor şimdi içimde hareket halindeki yalnızlık. Öfke var birde ara sıra çıkıp gösteriyor kendini. Baktığım yerler boşluk. İçimden ağlamak gelmiyor. Gözyaşı yok. Düğümlenmiş boğazım. Sevdaya yakındı adın önceleri. Şimdi perişan halim seni sıradanlaştırıyor. Her şey koca bir yokluk. Peki var olan ne? Nedir şimdi yaşamak dediğin. Ya sevmek gerçekten eskiden kalma bir yalan mı. Düşlemeye bile korkuyorum seni. Şimdi sen gidiyorsun. Git. Kal diyemem. Tükettiklerim acıya yakın. Özlemlerim maskeli. Gözlerimde sisli bir şehir. İçimde yıkılıyor mabetler. Yüreğim enkaz. Şimdi sen gidiyorsun ya Boşlukta dağılıyorum ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() UNUTTUM SANMA
Seni unuttuğumu sanma sakın Bir bulut güneşi nasıl arkasında sakladıysa Bende seni kalbimde öyle sakladım Çok istedim belki seni unutmayı Çok istedim belki bir saçak altında Gözyaşlarından korunmayı Olmadı unutamadım Ve her çaresizce kaçışımda Gözyaşlarında ıslanmaktan kurtalamadım Olmadı unutamadım Meğer ne çok seviyormuşum seni Unutmak isterken yalnızca bunu anladım |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BENİM SEVGİMİN BİTTİĞİ YERDE AŞK BAŞLAR
öyle korkuyorum ki sevgimden iyice beni esir aldı daha önceleri böyle diil di her şey cok farklı oldu sanki herşey günden güne daha iyiye gidiyor hatta o kadar iyiki bazen korkuyorum her güzel şeyi sonunda kötü bir şeyler olacakmış gibi bilirsin sana olan sevgimi hiç değişmedi hala ilk günkü gibi seni seviyorum dum du oldu daha sonraları asılında öyle olmuyacak tı gerçi herşey bi rüya diilmiydi ikimiz içinde biz aslında var olmuyan bir rüya yı yaşıyorduk yada yaşatmaya çalışıyorduk kader diyorduk yaşadıklarımıza evet kaderdi kendi elimizle yazdığımız bir kader günlerce aynı şeyden bahsediyorduk ve her konuştuğumuzda sanki ilk konuşuyormuşuz gibi susuyorduk bizim muhabbetimiz sessizliğimizdi çok uğraştım senin için çok senin üzülmeni istemiyorum demiştin son gün evet beni hiç üzmedin sadece yaşayan vücudum oldu kalbim ve aklımı coktan gömmüştüm cenazeye okadar cok kişi katıldıki aralarında bi tek sen yoktun olsun dedim kendi kendime benim sevgimin bittiği yerde aşk başlar öylede oldu seneler gecti benim rüyam bitmedi seni unutmak için uyudum seni gördüm hiç uyanmak istemedim uyandım evdeki her eşya seni yaşattı bana olmadı cok uzaklaştım senden insanların birbirini tanımadığı ülkelere orda bile kader karşıma çıktı senin isminle yaşayan biriyle tanıştım ordan da kaçtım sonradan anladım ne kadar uzaklaşsamda senden ben sen olmuşum herşeye senin gözünle bakmışım döndüm evet artık seni görsemde aşkımın ateş alacağını bile bile döndüm beni ona götürün dediğim zaman beni götürdükleri yer ......... aslında pek üzülmemiştim burda kavuşamıştık o hala sadece benim di hep te öyle kalmıştı artık o beni bekliyor |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|