![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Ben + Sen = Ayrılık
Ben + Sen = Ben Ben - Sen = Ben Ben x Sen = Ben Ben ÷ Sen = Ben Sen hiç olmadın ki benim hayatımda Sen + Ben = Sen Sen - Ben = Sen Sen x Ben = Sen Sen ÷ Ben = Sen Ben hiç olmadım ki senin hayatında (Ben + Sen) veya (Sen + Ben) = Biz (İKİMİZ) (Ben - Sen) veya (Sen - Ben) = Biz (İKİMİZ) (Ben x Sen) veya (Sen x Ben) = Biz (İKİMİZ) (Ben ÷ Sen) veya (Sen ÷ Ben) = Biz (İKİMİZ) Böyle olmasını o kadar çok isterdim ki Ama olmadı, olamaz, olmayacak (Sen + O) (Ben +..........) = AYRILIK (Sen yoluna, ben yoluma) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Vakti...
Gidiyorum sevdiğim, Ardımda sana Kırlar dolusu papatyalar bırakarak, Her bahar papatyalar açtığında Sana olan sonsuz sevgimi hatırlayacağını umarak Yüreğim acıyarak gidiyorum Gidiyorum canımda ki can, Ardımda sana Bulutlar dolusu yağmurlar bırakarak Damla damla her yağmur yağdığında Ardından dökülen göz yaşlarımı hatırlayacağını umarak Göz yaşlarımı içime akıtarak gidiyorum Gidiyorum sevdiğim, Ardımda sana Baharlar dolusu çiçekler kuşlar bırakarak Her çiçeğin kokusunda,her kuşun kanat çırpışında Beni hatırlayıp beni anacağını umarak Canım yanarak ç****izce gidiyorum Gidiyorum bir tanem, Ardımda sana Dalga dalga masmavi denizleri bırakarak Özlemim kapını her çaldığında sahile gelip Masmavi dalgalar arasında beni bulacağını umarak Sana olan sonsuz hasretimle gidiyorum Gidiyorum yüreğimin sevdiği Ardımda sana Milyonlarca yıldızlar bırakarak Her gece uyumadan önce gökyüzüne bakarak Seni düşündüğümü hatırlayacağını umarak Senden çok uzaklara gidiyorum Gidiyorum gönlümün yareni Ardımda sana Unutulmaz anılar bırakarak Hasret ve hüzün gönlünü her sardığında Anılarımızda buluşacağımızı umarak Ç****izce hüzün dolu yüreğimle gidiyorum Gidiyorum can yoldaşım Ardımda sana Sonsuz bir sevgi seli bırakarak Yüreğin her acıdığında Benim tam sol yanında yüreğinin içinde Seninle birlikte olduğumu bileceğini umarak İçim sızlayarak gidiyorum Gidiyorum sevdiğim Ardımda sana Yüreğimi bırakarak gidiyorum Onu bir ömür boyu saklayacağını Ve bir gün yüreğimle kabrime geleceğini umarak Seni çok sevdiğim için gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 74 Times in 45 Posts
Üye No: 9185
İtibar Gücü: 1504
Rep Puanı : 4010
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Saol Dostum ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Kemirir beynimi zehir zemberek, Çare bilmez, çözüm bilmez ayrılık. Gelenden anlamaz, gideni görmez, Hiç halin ne diye sormaz ayrılık. Zindan olur beynim, sarar tenimi; Kırar kanadımı, bağlar yenimi; Çapım ne, boyum ne, bilmem enimi; Sarar, sarmalar da durmaz ayrılık. Ne türküler, ne ağıtlar durdurur; Beşikte bebeğe ağıt kurdurur; Hasretliği yara yapar sürdürür; Bu yalnız halimi görmez ayrılık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık...Biz ve Gözlerin...
Aynı göğün altında değiliz şu an Aynı güneş değil bizi ısıtan Devasa kayalar düşüyor Ruhlarımızdaki uçurumlardan Başkalarına göz kırpıyor yıldızımız Dolunay misafir göğümüzde Yatıya kaldı yine yürek sızımız Taht kurdu karanlık, gönlümüzde... Gözlerinin ışığıyla yendim Gönlüme musallat karanlıkları Kirpiklerinle yakaladım Sıvışan aydınlıkları Bir tadımlık hayatımın Bütün öğünlerinde gözlerin Gamzelerin filtresi göz yaşlarımın Gözlerin kaskosu yüreğimin İyi ki hekimsin bu tımarhanede Gözlerinle yırttın deli gömleklerini Kabirsiz kalmak endişesi yokmuş bu viranede Gözlerine gömermişsin sevdiklerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Kurnaz ayrılıkların sorgularında Ç****iz yürek. Sınır tanımayan o eski çılgın, Şimdi suskun ve durgun, Mağlup ve yorgun. Koşmaya başlamalı kırlara doğru, Gözden kaybolmak niyetiyle. Sormamalı hiç kimse hiçbir şey, Yanan ayakları sulara sokmak lâzım, Dağlara doğru haykırmalı Seviyorum hey! ! ! Sebepler, sonuçlar, korkular, Dolaşık koca bir yumak, Kavuşabilmek için yaşamak lâzım Düşte görmek için uyumak. Rengârenk sevdalar içinden Karası düşmüş payımıza Dayanmak gerek Vazgeçmemek, Vuslata dek. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayrılık Bu! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 01:12 PM |
Ayrılık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 01:06 PM |
Ayrılık | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-12-2007 05:13 PM |