![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Anıt
Sana nasıl yandığımı anlaya bilirmisin yürekte anıt aşkıma kanıtsın öfkem içimde volkan ben sana adanmışım hüznümde sensin,sevinç te sen senin üzüntün ölümüm benim ölüm öfke ise hep öfkeliyim siyahlar içinde gömülmeliyim o gül açarsa ben seviçliyim yapraklarında çi danesiyim ona can olsam buharlaşayım 30 11 2006 gezgincan gezgin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ararım.
Ararım seni köşe başlarında kaldırım taşlarında yürek atışlarında ararım seni nabızlarımda kan akışımda soluklarımda ve ruhumda ararım seni bedenimde yüreğimde ve başka alemlerde ararım seni beynimde fikrimde ve bütün zikrirlerimde ararım seni dağlarda bayırlarda bütün yollarde ararım seni kışımda güneşimde ve düşlerimde ararım seni ararım ama boşa kürek sallarım sen şimdi başka kollardasın, işte buna yanarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Asalet.
Seni asil insanların basıt sevgileri ile değil basit insanların asil sevgisi ile sevdim bu güzel aşkımıza nokta koyma sana kucak dolusu virgül getirdim bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısa idi ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi sorack olsaydın inan sevgilim hergün yağmur yağardı o yağmurun içinde yanağına düşen bir kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön ordayım sevgilim işte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk.
aşk candır candan akan,aşk sis perdelerınden süzülen,aşk kandır damarlarda dolaşan,aşk tabuları aşmaktır bazan,susmak ağlamaktır kımı zaman.gülmek kahkaha atmaktır,çelişkilerle dolu çelişkılerı aşan.ifadeye acze düşer şairler.aşk yakar insanı,kristal keser buzdan.halden hale salar ya burcumcan,dağlar kalbi kalpten taşar eycan.girifttir,burcudur,hadi ordan.kimifade etmişki aciz insan.özetle burcumcan aşk sen,aşık da ben olursam saçmalarım böyle zaman zaman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk2
Aşkı sevdik aşkı seçtik yokluğa düşmanolduk hep varolduk varlık kalsın yokluk ölsün aşk varolsun aşık kalsın hep aşkolsun.ad ne olsun? adı burcu! .hadi öyle olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ay ışığı
Sokaktayım bu akşam yine etraf loş ama sessiz kitleler içinde yürüyorum tek başıma sensiz ve kaldırımlarını arşınlıyorum bu şehrin kimsesiz yorgunum buralarda dolaşmaktan etrafım ıssız varlık içinde yoksun insanlar çarpıyor omuzlarıma yokluk içimde benim sen olmayınca boşluk var ama hasret,özlem içimde büyür döndüler canavara bir lokmada yutarlar beni direncim sanadır sana yoksunya yine yokluk banamı hep bana tek bana gell artık bul beni bul canım sevgili beden yaralı şu yürek çok hisli bu şehrin sokakları ama çok sisli yittim yolumu gel göster sevgili uzat ellerini tut benim ellerimi ay ışığı bile karartır şu gözlerimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar
sevdiceğim kışımı bahara,sevdamı sehere gönlümü kedere,başımı derde,kendimi sele ömrümü yele,hüznümü başka aleme,kendimi ise gömdüm. kalbinin ötesine koyuldum kayboldum. aşkım seni arar oldu,kalp gözüm görmez oldu can özüm. yitirdim gezginim yitirdim seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bahtıyar
sevgilim! öyle özledim ki yeryüzünde yaşanmış ve yaşanacak bütün devasa üzlemler,özlemim karşısında atomize olur,ufalanırlar ve ilk kavuşmamız bu özlemi ikibin sekizle çarpar yer küreye destansı destansı efsaneler yazar ve bu yaşlı dünya bu aşka tanıklık etmekten ilk ve son kez bahtıyar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bulvar!
Sisli bir bulvar uzun yoldayım yürüdüm,yoruldum tek yön ve gidiş meğerse bu şehir hep bulvar imiş loş bir karanlık ve sislerde çökmüş ne sıcak umut ne güneş doğmuş ellerim dondu ayak yanıyor yüreğim kordur beden üşüyor çalcak kapı hiç görünmüyor nerde insanlar bu nasıl şehir milenyum vakti çağdaş bir tasvir herkes egosunda nebu dehir? yaşamayı deği, ölesim gelir ya bin yıl geri yaşamsın şehir ya erken doğdum gidesim gelir! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() buz Heykeli!
tarih on ekim,volkan idım söndüm dumanlarım bulutlar küllerise beyaz kar. ben şimdi ben değilim ben bir buzdan heykelim. yamacımda güneş var,etrafımda ilkbahar ben yine o benim ben bir buzdan heykelim. burcumda kar kuşları,burnumda bir havuç var etrafımda çocuklar ben şimdi ben değilim ben bir buzdan heykelim. maskaralık her halim bunda vardır failim anlayanım yok benim ben şimdi ben değilim ben bir buzdan heykelim. içim dolu olsada kasırgalar art arda oluşuyor kütlemde ben şimdi ben değilim ben bir buzdan heykelim. sevimsizdir her halim yoktur benim mecalim üşür tüm yakınlarım ben şimdi ben değilim ben bir buzdan heykelim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|