![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Güllerime
Güllerim; O kadar acele girdiniz ki hayatıma Gideceğiniz gelişinizde belliydi zaten. Ama Gideceğinizi bilebile Sevdim sizi, Gidişiniz kadar ani Gidişiniz kadar çok. Ama Şimdi Aynı hızla unutamıyorum Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Tutulması
Devrik cümlelerden Büyükayı yapıyorum İki cümlede bir Adına yıldız kaydırıyorum Hani Bir gelsen kuyruklu Hiç gitmesen Samanyolu Güneşi ispatımdı aşkım Ay siması gülüşüne Ama Aramıza girdi gözyaşım Tutulduk işte Bir daha ayrılmamasına. Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Günün Menüsü
Bir şiir yazdım sana Haşim’in kafiyesini aldım Nazım’ın serbestliğini birazda Üstüne Fazıl’ın inancından attım Yanına birde aşk salatası yaptım İçine; Kerem’in köleliğinden attım Ferhat’ın azminden bir parça, Mecnun’un deliliğinden birazda Bu günlerde bunları yemekteyim Üstüne; Seni sevmekteyim birazda. Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Güneş Kız-Kardan Adam
Seni her gordugumde aynı heyecan Bakışlarının bana denk gelmedigini biliyorum Yolladıgın not elimde “Bekleme” demişsin “Seninle olamam bekleme” Ben bunu bilmiyormuyum sanıyorsun Gökyüzünde olup herkesi ısıtmandan anlarım Eridigimi anlamasam Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hamam Böceğinin İntiharı
Kalbim yok artık. Hissedemiyorum hiçbir acıyı derinliklerde ve sevemiyorum. Anlamsız artık sevmekte, sevilmekte. Çünkü hak etmiyor kimse bu duyguyu derinden,ben bile. Ondan yok artık kalbim. Öldürdüm kendimi bu çirkef dünyaya inat. Artık sevmeyeceğim, kimsede beni sevmesin, sevmedi de zaten. Herkesin canı cehenneme. Artık bir fare deliğinde kemirilmiş cesedimin bulunmasını istiyorum. Tanıyamasın kimse beni. Annem tanısın bir tek gözlerimden, hiç yalan konuşamamış. Gömmeyin beni, atın bir çöplüğe ya da geri dönüşüm kutusunun en dibine. Belki yeniden gelmek isterim bu çirkef hayata, daha çirkefleşmiş olarak. Belki bir kez daha tükürmek isterim siz insancılların yüzüne ama şimdi ölmek istiyorum müsaadenizle ve bu hayattan gitmek. Geçmiş benim son kullanım tarihim. Bırakın artık beni. Alıp düşlerimi elime, gitmek istiyorum bu hayattan bir hamam böceğinin yuvasından geçerek, gitmek... Çünkü hayat basıp geçti üstümden. Bağırsaklarım dışarı fışkırdı, toplamam hayli zamanımı aldı. Bıktım artık hamamda yaşamaktan. Tellak beni keselemiyor zaten. Böcekler keselenmez diyor. Onları zaten kirdir hayatta tutan ve acılardır insana yaşamayı unutturan. Ondan git bu hamamdan, çabuk git bir kişi daha üstüne basmadan. Git işte hamam değildir böceklerin görüldüğü yer, daha çok ıssız yerlerdir. Hadi git tuvaletine hayatın. Yüzünden hayır görmedin kimsenin kıçından görürsün kim bilir. Ama ben tuvalete değil, hayattan çıkıp gitmek istiyorum. Sıkışmadım ki, sıkıldım, ondan gitmek istiyorum. Bırak beni umutlarımın sebebi, hava çok sıcak, atlamak istiyorum şu uçurumdan. Çeksin alttaki deliler suyu. Bir şaka sonucu intihar etmek istiyorum. Parçalansın beynim, dağılsın etrafa, herkes kendine düşen paydan bir ders alsın. Kalbimi nakletmeyin kimseye, acı çekmesin benim yüzümden hiç kimse. Gözlerimi bir hadıma verin ama sebebini sormayın kulaklarıma. Sonra toplayın cesedimi, kürekle çöp poşetine doldurun. Ziyan etmeyin ceset torbasını bir iki parça çöp için. Sonra atın bilinmeyen bir yerine dünyanın, hiç bilinmeyen biri olarak. Adım geçmesin acı haberler arasında saat 19.00 da ya da desin ki spiker: işte bir güzel haber daha. Yaşamayı beceremeyen bir genç kendini uçurumdan aşağıya atarak intihar etti. Dağılan parçaları belediye çöpçüleri tarafından toplanarak çöpe atıldı. Etraftaki vatandaşlar çevreye verdiği zarar ve rahatsızlıktan dolayı gence lanet okudular. “Sosyologlar; bu tür intiharların ekolojik dengeyi koruma amaçlı yapıldığını, bu tür kişilerin kendilerini imha etmelerinin dünyayı daha da güzelleştireceğini düşünmelerinden dolayı yaptıklarını, umarız bu tür böcekler biran önce kendilerini bu şekilde yok ederek dünyamızın huzura kavuşmasını sağlarlar”, haksızda konuşmadılar.”sonra unutulup gitmiş olayım. Bir nokta gibi son vereyim her şeye. Acaba noktayla intihar edilebilir mi? . . . Öldüm Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hükümsüz Aşk
Nadasa çekilmiş bir kalpte İsyandı dirilişin. Bir geçmişe ait değildin. Aniden bitiverdin işte Kalbim zayıftı Ve Sen Ansızın hükmediverdin *******ime Yaptığın bir var oluş savaşıydı Ama Amaç ne olursa olsun Eylem yasadışıydı Ve HÜKÜMSÜZDÜ. Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Polyana Öldü
Gelecek için Düşler kurdum Hayaller yetiştirdim sabırla Acılar evcilleştirdim Ama Yinede zayıf düştüm Yıkıldı hepsi bir bir Hayallerim Düşlerim Artık Evcil değil yaşadığım acılar Geçmişimle birlikte Yenik düştüm Artık Eski gücüm yok Düşlerim yok Hayallerim yok Ama Acım çok Terbiye olmayan Vahşi Öldürdü içimdeki Poliyana’yı Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum Sadece
Şiir yazmıyorum ben Ağlıyorum sadece Bir kaç kelime. Ve Siliyorum gözyaşımı Hiç içilmeyecek Bir sigara molasında ... Seni özlemiyorum ben Düşünüyorum sadece Bir kaç saniye. Ve Unutuyorum sonra Hiç bitmeyecek Bir sevişme sonrasında ... Ben Sana yalvarmıyorum Çağırıyorum Bir kaç çığlık Ve Susuyorum Hiç verilmeyecek Bir cevabın avuntusuyla ... Oysa Sigara içmek isterdim ben Her sevişme sonrasında Ve Günahlarımın silinmesini birazda Her dua sonrasında. İmkânsızı değil /isterdim/ Bir kaç dilek Ve Durmasını gözyaşlarımın Gülmek sonra bir ömür boyu Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Kalanlar-Gidenler
Boş Ve Anlamsız sevdalardan arta kalan Boş Ve Anlamsız bakışlar şimdi Ve Bir kaç söz Halime tercüman... Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Akar Geceye
Kırmızı sevilesi bir renk Kan sevilesi… Ondan akar geceye Her yanım sen kesilir Ve Kanarsın içimden uzağıma doğru Öylece yitip gidersin Ölürüm… Ama dinmez kanım Kanadıkça yaşarım Yaşadıkça kanarım açtığın bu yara da… Savaşım hiç bitmez kendimle Nefretim bitmez… Bir kin gibi çökersin geceye Soğukça terlerim Ve sana kanarım su diye Kanadıkça içerim… İçtikçe kanar… Kandır sevilesi. Ethem Solmazgül |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|