![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Asanlar
Bugün ölmek varmış. Kim korkar ölmekten, Ölen ben değilim Beni asanlar... Yaşıyorum ve yaşayacağım... Asıl asanlar korksun... Öldüler ve unutuldular... Ben olduğum gibi yaşadım... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Neden seni sevdim? Bilmiyorum. İçimde bir sızı var. Dindiremiyorum. Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ve Sevgi
Duygunun; Bir yüzü bayan bir yüzü adam Aşk bu duyguların bütünü, Sevgi ise devamlılığı... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Ne komik dimi hayat Yıllar sonra; Bir raslantı ve numaralar... Günler geçer Ve bir ses... Sonra konuşmalar Tatlı ve sıcak İçten sohbetler... Şehirleri farklı olsada Uzaklar yakın olur. İcatlarla... Buluşma gününe kadar Hasret giderilir. Eski insanlara nispet En iyi şekilde yaşarlar... Aşklarını itiraf ederler... Ve neden? , neden? O zaman değilde bugün... Belkide hazır değildik. Olgunlaşmamıştık... Adına ne dersen de... Taki bugüne kadar... Aşkım... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Bitmez
Yıllar geçti. Yalnızlığımı aldın. Sen benimlesin. Çok alıştım çok Sevgine.... Dayanamam yalnızlığına; Yollar bitti. Aşkım bitmez. Suskunluğun; Beni alıp götürür. O masumluğun; Korku bırakmaz bende Sana koşar Yüreğim coşar O zaman; Öpüşler yetmez. Sevişmeler yetmez. Bu sevgi burda bitmez. Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkını
Anla içimdeki fırtınaları Kopan o gürültüleri, Dıştan masumda görünsem İçim içime sığmaz. İsyan ederim o an... Yeterki bulayım içeyim aşkını... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() tam
Saygı ve sevgi ile anıyorum Atam, Bizi aydınlatıyorsun hala... Sana kavuşmak için bunca çaba... Nafile ne mümkün sana ulaşmak... Işığın göz kamaştırıyor. Herkes senden ders alıyor, Ben de çok şey öğrendim... Tanıdıkça daha da büyüdün yüreğimde, Nasıl bir insan; Kendini yüceltirken; topluma mal eder... Hiç birşey beklemeden, Devletin varlığı, bayrağı, Onun en kutsal hazinesidir... Başka hiç birşey onu mutlu etmez. Devleti devlet yapan sizin gibi, Kahramanlardır... Paşam... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Atan, Özün
Ben nerdeyim? Nereye gidiyorum? Gelmek istediğim yerde miyim? Yoksa gelmemi istenen yerde miyim? Sorarım ey özüm. Ataların nerede Sen neredesin? Hey sana söylüyorum. Özüne dön.... Ekmek kavgası derken; Vatandan olma... Dininden olma... Atandan olma... Yoksa inkar mı ediyorsun? Yoksa ettiriliyorsun... Labirente girdin... Gözünü aç.. İleriyi gör. Onların gözünden değil. Çıkar gözlüklerini Gerçek ruhunla bak. Labirent mabirent yok.... Hedefine koş, Kendi hedefine Özüne dön.. Yoklukta olsa, Hazırlıklı ol. Sanki şimdi mutlu musun? Sen özgürsün. Kimse zincir vuramamış, vurmasın. Atan, özün.. Seni bekler, hadi koş.. kaybedilen günlere nisbet koş.... Seni bekliyor. ATAN, ÖZÜN, GELECEĞİN...... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Böceği
Bir şehir var karşımda; Karanlıkta parlayan Yalancı ışıklarla Suskunluğumu birleştirdiğim. Bakışlarımla; Boş ve loş karanlıklarda Ateş böcekleri ile oynadım. Hepsi bir umut. Hepsi bir heyacan Ateş böceği yakalarcasına Işıklara koştum... Kendimi buldum. Bulduğum şehir kaybuldu... Şehri buldum. Bulduğum ben yok oldu. Suskunluğum bir kat daha arttı. Bakışlarım derinleşti. Görüntüler koyulaştı. Evet siyah, siyah Herşey simsiyah Ben; kendim simsiyah Ateş böceği... Yalancı... Sus... Dur.....Durma.... Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayakta Kalmak
Bir çalının bile; Var olmak için bir savaşı vardır. Ayakta kalmak için, Rüzgarda dalgalanır yıkılmaz... Rüzgarla ahengle dans eder... Her esişinde dans şiddetlenir. Savaş bitmez... Yağmur yağar, Her damlası üzerine üzerine düşer... Yılmaz, her damla kayar... Yere ulaşır... Çalı hala ayaktadır... Söyle bana sen ne yapıyorsun? Murat Akbas |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|