![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Memleketim Ah
kin kusuyor sokaklar cehalet kan susuyor insanlık dünya susuyor ülkem susuyor ah memleketim ah bu çınar çok büyük nitekim çürümeye yüz tuttu yüzümüz zaman akıyor dünya dönüyor kalem tutan ölüyor bu topraklarda yetime öksüze yer kalmadımı yunus hani mevlana nerde bu sokaklar bizimmi ecdadını tanımadan merhametten şevkkatten uzak kendinden emin olan kim kan kokuyor sokaklar yürüyenler kin kusuyor susuyor ülkem orman gibi kardeştik tek başına delik deşik oyuna geldi kardeşlik ekmek tuz kavga vatan cepelerde can veripte yatan artık bizden rahatsız cami kilise havra bir bak korkmadan arkana evde adamda dövmek neymiş arkadan vurmakta neymiş yakışmıyor bu topraklara , yakışmıyor adalet dagıtanlara ecdadımıza yakışmıyor kin kokuyor sokkaklarımız ah memleketim vah vatanım vah Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklımda
bir anda düşebilirim bir anda akllına aklımda patladıgında bir anda düşebilirim Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklın Var Aklımı Kemiren
aklında hangisi kalır uzun uzun türküler mi uyutmamışız biz bizi ikimiz kandırmışız zamanı yitirmişiz hiç biri degil gel gel egil kulagına bişey.. hiç biri degil aklında ne kaldı? geriye almak olsa zamanı bir yolu olsa başından başlamak için düşsem yollarına senin.... benim aklımda sana giden yollar var bazen kalbimin içi kadar yakın bazende .............neyse aklında ne var birşey de istersen hadi canım sende de aklın var benim aklımda aklımı kemiren aklın var hasretin var hapishanelerin'de elleri baglı Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlar Ne de Çabuk Oluyor
akşamlar ne de çabuk oluyor rüyamda görmüştüm demincek daha ne kadar bu işkence sürecek akşamlar niye hüzün kokuyor Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alacagın Olsun
seni düşünüp'te ne yazabilirim'ki en kısa şiir bu olsa gerek tufana ne gerek seni düşünüpte neden korkmalıyım' korkularımı aldın alacagın olsun Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alçak Adamlar
yalan söylüyorlar yalan ne kaldı lozandan bu adamlar alçak yalaka bunlar yalan söylüyorlar kanı yerde kaldı çocukların sızlıyorken kemikler doluyor çepler alçak bu adamlar yalan söylüyorlar avrupada dirlik birlik arıyorlar vallahi yalan Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldı Kaçtı Orhan
en çok sana yaradı bu an öldüremedin ama öldü orhan elini eteğini çekti bak sessizce gitti aldı kaçtı rasgele şiir yazmanın sancısı bana kaldı alıpta kaçamayacağın kadar Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldıgını Buldum Say
olmasada olur canın sagolsun gelmesende olur olur... sözün bittigi yerdesin agzına geleni söyle söv say iyi birşey söyleme sakın nankör ol aldıgını buldum say arkana bakma bakma adnana adnan olmasada olur Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamamakta
---------------------------------------- bütün mesele alışamamakta yoksa bukadar sancı niye ---------------------------------------- bütün mesele alışamamakta yoksa bukadar sancı niye bütün mesele sahiplenmekte yoksa ne varki terketmekte ağırıma gidiyor için yanıyor içim kanıyor vallahi bu memleket geri gidiyor farkına varmakta acı farkına varmakta işkence farkına varmakta ızdırap bütün mesele alışamamakta Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ali İkiyüzelli Yaşında
dolunay dolu bu akşam üsküdar sancılı beşiktaştan sancılı vapur sancılara dogru süzülmekte neler yüklü ne kederler çarparken suratına istanbulun çaresizligi beyninde şakagından giren kurşunla ilk adımla devrldi sanki yada öyle zanneti sancılara sıkışmış ali her vurulanla ölen her öldürenle katil soyadındaki özgürlükten bir haber dolaşmakta soyadı gibi çaresiz çarelerin içinde süzülen düzeni anlayan düzülene isyan demli yetmedi terletmeye çaydanlıgını nefesi aklında tozlu yollar soru sorgular infaz sorguda dogurmuş anası bal tutan parmagını yalarmış ali ençok buna kızıyor şimdi baba bile degil, ikiyüz elli yaşında oysa egerken başını istanbula kirlerinden kına yakıyor sigarayıda bıraktı şimdilik parmaklarını içmekte rakısı ile adamlar tanıdım illede ali elimiz yetişmesede ilerde olsada ali ali kadar kısa aliyi anlatmak bukadar içmesem uzatmazdım aliyi Adnan Yeşiltaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|