![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Çeçen Gardaşım*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Eğme başını dik tut, Kafirin kurşunu vuramayacak seni, Sen, sen ol yürü panzerler üstüne Er yada gec zafer Senin olacak CECEN gardaşım! Yağmur adetince cok düşmanın var biliyorum Parcalanmaya calışan yalnız senin topraklarında değil, Benim yüreğimdir, benim dinimdir,benim direğimdir Sen,sen ol atma bir adım geriye Arkanda RAHMAN ve benim dualarım, Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Seni bir avuc sanan o kafirin Sendeki cesaretten haberi bile yok Senin gücün nerden geliyor bilmiyorki Ölüm nedir bilmiyor,bilemiyorki Sen yürümeye devam et,yakın olsada ölüm, Senin ardında RAHMAN ve benim dualarım Er yada gec zafer, Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Üzerine yağan bombalar sana atılmıyor Sana seyirci kalanlara atılıyor Şehadet aşkınla sen tutuş, Yalnızlık korkun yoktur biliyorum Ardında RAHMAN ve benim dualarım, Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Bu savaş bir tek sende kalmaz kesinlikle, Biz sustukca cok yere damlar, damlayacakta Biz evlerimizde televizyon izlerken Daha azacak bunlar göreceksin, Ama senin ardında RAHMAN ve benim dualarım Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Ben duyuyorum buradan konuşmalarını Haykırmana gerek yok, Görmek isteyen görür Duymak isteyen duyar, Ama senin ardında RAHMAN ve benim dualarım Er yada geç zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Kendini güçlü sananlardır güçsüz olanlar Tok olupta acıkanda onlardır, Gardaşım! bize kurşun sıkanda o kafirler, Unutma sakın, Senin ardında RAHMAN ve benim dualarım, Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Adil dedikleri savaşı Senden daha iyi kim anlar? Sen oturdun diye güçsüz sandılar Sen ayağa kalkınca kactı korkaklar! Gelecek elbet bu savaşın sonu Senin ardında RAHMAN ve benim dualarım Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Medeni dünyanın arzularından hazmedemiyorlar Senin gövden sipermiş ne bilirler, Sendeki yangını ne anlar o kafirler Senin ardında RAHMAN ve benim dualarım Er yada gec zafer Senin olacak ÇEÇEN gardaşım! Yüreğinle cağır yüreğimi bulunduğun yere Durmaz artık bu volkan bedavadan Omuz omuza verip sipere gecelim, Kalk ayağa! Dualarım savaştır yanında savaşan! Duaların cağrıdır beni savaşa cağıran! Bizim ardımızda RAHMAN ve gardaşlarımızın duaları Er yada gec zafer Bizim olacak ÇEÇEN gardaşım! (haydi hep beraber dua edelim gardaşlar) Onur Şevik
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Dönersen Sevemem Seni*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Gelme sakın kal olduğun yerde, Şaşkınım. Çok değiştim bugünler.. Çok yorgun ve çaresiz hisediyorum kendimi.. Sanki bu akşam, Akşamın koynunda işlenen günah gibiyim... Bir atabilsem şu karanlığı üzerimden, Şöyle güzelce silkinebilsem. O zaman derim sana, hadi dön diye.. Ama şimdi sırası değil dönme ne olur, Sanki bu akşam, Akşamın koynunda işlenen günah gibiyim....... Sırtımı dayayabidiğim bir duvarım vardı ya hani, Üzerime çöktü geçen gün. Çok isyan etti bana üzerime düşerken, Meğersem farkında olmadan onuda inciltmişim.. Şimdi her yanım açık, bu akşamda sanki yağmur yağacak gibi, Sanki bu akşam, Akşamın koynunda işlenen bir günah gibiyim....... İstanbul'un bütün sokak lambaları kaçar benden, Farkında olmadan gözünde bir esrarcı olurum hemen.. Yüreğinde titreme olurum.. Onca pişmanlıktan sonra,keşke olurum dilinde, Ben aslında eskidende böyleydim ama Sanki bu akşam, Akşamın koynunda işlenen günah gibiyim...... Bütün herşeyimi feda ederim uğruna bunu biliyorsun, Ama sana bile içimdeki seni feda edemem. Çok emek verdim ona sen gittikten sonra, Büküldüm bükmedim, yoruldum ama atmadım.. Sevgi bir kum tanesi olsaydı ve Bende, sevgim her doruğa çıktığında, O kum tanesini bir yere koysaydım. Belki gabar, belki ağrı, belkide everest kadar bir sevgi biriktirmiştim sana.. Bunu tahmin edebilirmiydin? Bence edemezdin çünkü, Bu kadarını bende hiç beklemiyordum....... Aslında çok çiçek yetiştirip, Milyonlarca kum tanesi attım bir kenara, Bir defa baksaydın görecektin fakat, Bakmadın işte nedense.. İyiki de bakmadın, görmedin iyi ki, Çünkü ben O kum taneciklerinin altında kalmak istemiyorum. Biriktirdiğim sevgi benim olsa bile boğardı beni, Bu sevgi beni gerçekten çok aştı.. Hele hele bu akşam, Akşamın koynunda işlenen günah gibiyim.. Dönme ne olur, Dönersen sevemem seni......... Onur Şevik
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Gitmek İstedim*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Senin beni, Benim seni sevdiğim kadar sevemeyeceğini bildiğim için. Seni, Senin beni sevdiğin kadar sevmek istedim... Senin beni, Seni mutlu edebileceğim kadar mutlu edemeyeceğini bildiğim için. Sana, Bana verdiğin mutluluk kadarını vermek istedim... Senin benden, Senin herşeyden evvel gideceğini bildiğim için.. Ne yazık ki ben, Herşeyden evvel gitmek istedim. Herşeyden önce yitmek istedim...... Onur Şevik
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Haklısın ReiS*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Reis ordamısın? Reis sana diyorum Reis bana bak! Ne oldu gardaş? Reis vatanı böleceklermiş, Yeni bir devlet kurup Adına kürdistan koyacaklarmış! Sana yalan söylemişler olmaz birşey Basının abartmasıdır takma kafana! Ama reis ben cok ciddiyim Bayrakları bile varmış Hatta orduda kurmuşlar! Sanırım Amerika eğitim veriyormuş ordularına! Bak gardaş! Burası 70 milyonluk kutsal bir memleket Askeri var polisi var Kimse böyle birşey yapamaz! Öyle deme reis Adamlar gece gündüz calışıyorlarmış anlamıyormusun, Bizde birşeyler yapalım ne olur! Bak gardaş beni iyi dinle ve bir daha bana soru sorma! Asker emir kuludur,söyleneni yapar poliste öyledir! Diyelimki onların böyle birşeyden haberleri yok! Diyelimki onlardan bazıları ihanet etti! Bir kac kişi ihanet etti diye Memleket bölünürmü sence? Bence bölümez ama şunu iyi bil! Bu memlekette kac milyon reis var haberin varmı? Ve bu REİS'ler ayağa bir kalkarsa Kılıcını kuşanırsa Savaşı bir başlatırsa ne olur biliyormusun? Haklısın reis Bu vatana kurban olmayı bekleyen Bu vatan icin kan dökmeyi bekleyen Cok reis var hemde coook! Onur Şevik
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Hoşcakal Bahar*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Adamı biri cıktı karşıma Bana dedi ki; Sen aşıksın! Nerden biliyorsun? dedim Hırkanı ters giymişsin dedi! Dalgınlıktan olmuştur dedim! Hayır dedi! Neden hayır? dedim, Cok sigara iciyorsun dedi, Ne alaka? dedim, Kaşlarını neden catıyorsun dedi, Kızgınım sadece dedim, Kime kızgınsın? dedi, Kendime dedim, Sen bana yalan söylüyorsun dedi! Hayır yalan değil? dedim! Evet yalan! Sen kendine değil, İcindeki sevdaya kızgınsın dedi! Ya gidermisin başımdan yalnız kalmak ıstyorum dedım! yalnız değılmısın zaten? dedı senı rahatlatacaksa evet yalnızım! ama benden ne ıstıyorsun? be hey adam! dedım, bana dedı kı sen reıs değlımısın? nerden tanıyorsun? dedım hayat yormuş senı anlaşılan benı tanımadınmı? hayır tanımadım kımsın? ben azraıl, hadı kalk ayağa gidıyoruz! pekı o zaman, bende zaten senı beklıyordum ama dur bır dakıka bır not yazacağım! nedır o? hoşcakal bahar, senı cok sevıyorum ama artık yokum, bunu bılesın! Onur Şevik
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-İnsan*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
En güzel insan. Yüreğinde en güzel duyguları taşıyandır. En akıllı insan. Aklını hayıra yorandır... En güçlü insan. Gücü yettiği anda bunu kullanmayandır. En cömert insan. Zor kazandığını, insanlığa kolay harcayandır... En mutlu insan. Arkasında hayırlı bir nesil bırakandır. En zengin insan. İhtiyac sahibine en çok bakandır.. En hayırlı insan. Ölmeden kabire girendir. En temiz insan. Ahiretin hesabını dünyada verendir...... En şanslı insan. Cehennemi dünyada var edendir. En sevdiğim insan. Bu söylediklerime kulak verendir.... Onur Şevik
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Kelebek Misali Kaderim*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Ben benden bıkmışım, Birde sen gelme üzerime ne olur... Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur..... Battı balık yan gitsin deme artık, Kaderimiz böyleymiş diyerek acıyı dost bilme artık, Bu sevgiyi yüzüme vurma, yeter artık, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çırpsın özgürlüğe, dokunma ne olur.... Dilinden bırak Şirini yüreğine koy bir defa, Göz göre göre, yapma hata üstüne hata, Bu aşk giderse içimizden gelmez bir daha, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çırpsın özgürlüğe, dokunma ne olur... Zor değil aslında aşmamız gereken sadece gururun, Sana benzeyen çok kişi var ama bir seni nerde bulurum, Sen iste ben sana hem ferhat hem mecnun olurum. Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çırpsın özgürlüğe, dokunma ne olur... Her çileyi çektik zaten, geriye birtek mutluluğumuz var yaşanacak, Her gecem ve her karanlık gelirsen güneş olacak, Biz kaybettiğimizi sabredersek eğer, sabrımızla bizi bulacak, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıprsın özgürlüğe, dokunma ne olur..... Ölüm bir defa dayanır her kapıya,acın her an kapımda, Yaşamıyorum, yaşayamıyorum senden uzak acınla, Sadece bir defa, bir defa sözlerime kulak verde beni anla, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur....... Sende biliyorsun, bir çok defa ispatlamıştım sana bu sevgiyi, Ölüm var uzak dur dedin, bilmezmisin. ölüm hiç durdurabilirmi deliyi, Koşar adımla ölüme geldim uğruna ama bulamadım ben seni, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur...... Ruhumu kaybettim benliğim sokak ortasında, Sokak serserileri aşkımı koymuş kumar masasına, Hayatıma oynarım ama koydurmam ben seni iki zar ortasına, Bırak elindeki kelbek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur... İyi yanları oldu şiir yazdım şair oldum sayende, Bu şaire bu kadar çile yüklenirse yazık olur bu halime, İstifa dilekcesi veriyorum. şiirlerim armağan halimi bilene, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur....... Amelemiyim ben, neden bu sevgiyi bir başıma taşıyorum. Yöğmeyemi sorma, yanıma sadece seni istiyorum. Tut bir ucundan, bak yoruldum düşüyorum. Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur.... Kamyon olsada taşıyamaz tır olsada, Taşımaz yeminederim kuruyük gemileri olsa, Bu sevgiyi yürek taşır, eğerki az bişi yüreğin varsa, Bırak elindeki kelebek misali kaderimi, Kanat çıpsın özgürlüğe, dokunma ne olur....... Onur Şevik
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Sen Aşksın*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Üzerinde durursun yıldızların. Güneşin gözlerinde, Sevdaların izlerinde durursun. Dağların dizlerinde. Sözünde durursun Şairin, Şefkatin omuzlarında. Hasretin özünde durursun, Gurbetin közlerinde... Ateşinde durursun çöllerin, Soğuğun kalbinde.. Akşamında kaybolursun ellerin. Yalnızlığın siyahında... Ümidin umudunda durursun, Tükenmez duyguların kolunda. Hayatın kenarında durursun sen Ölümün tam ortasında..! Sen Aşksın. Yağmurun tanesinde, Olmazın fırtınasında....... Onur Şevik
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Sevseydin Gelirdin *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Yanlış tanımışım seni, yanlış bilmişim. Boş yere günümü gecemi kendime zehir etmişim, Sevdin sanmıştım, çünkü ben çok sevmiştim. Sevseydin gelirdin, demek ki sevmemişsin...! Yalanmı gördün ki aşkımdan, aşkıma yalan ekmişsin, Bakma gülücükler saçtığıma, sen beni bilmemişsin, Duydum ki başkasıyla berabermişsin, onu sevmişsin, Sevseydin gelirdin, demek ki sevmemişsin..! Ölümü gizledim dudaklarımda, ölüm ne onu bile bilmemişsin, Öldüm işte sen gidince kaç defa, halimi ne sormuş ne bilmişsin, Toz konmamış aşkımı siyaha boyayıp siyah bilmişsin, Sevseydin gelirdin, demek ki sevmemişsin...! Zaman geçmedi yüreğimdeki takvim yapraklarında, Sana sevgilimi yok! benim aşkım sonsuzluğun kanatlarında, Bir defa sor hele, bu çiçek hangi toprağın can damarında, Sevseydin gelirdin, demek ki sevmemişsin....! Onur Şevik
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Söktümde Geldim 1*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Kavganın kalbinden söktüm sevdayı Ayrılığı sonsuzluğun karnına gömdüm Güneşi çiviledim gökyüzüne Geceyi gündüzden söktümde geldim..! Taş koydum taşlar üzerine Gözyaşını sildim gözlerimden Deprem yaralarını yüreğimden kopardım Depremi toprağımdan söktümde geldim..! Ne varsa sakladığım ayrılık adına Ne varsa yaramı kanatan canımda Ne varsa bensiz bu cihanda Eceli ölümden söktümde geldim..! Mutluluğun duvarını ördüm bahçemin etrafına Çalıları çimenlerden ayırıpta geldim, Çiçeklerimi kemiren kemirgenleri Dallarımın üzerinden söktümde geldim..! Izdırabın şarabını döküp kadehimden Geçmişin acısını silip yüreğimden İşlenen mermiyi alıp işlediği yerinden Yeni bir sevda yaşamaya geldim Bu sevdayı zalimin elinden söktümde geldim..! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|