![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah ki Nerdesin!
Nerdesin nerde! İç burukluğum, gittikce hızlanan bir küheylan gibi dört nala artmakta. Bilinenin bilinmeyenle sırdaslığı ortaya çıktı işte! Dem damar birbirine karıştı. Umudum yok! Sevin! /Bu kadar keskin bir itirafı doğrusu kendimden beklemezdim. Yakıştıramadım da. Okyanusun bir tarafında el sallarken, bilinmezliğin çizgileri çizdi seni, bilinmezliğin örtüleri örttü.../ Yokluk yok olmasaydı o da olacaktı! Nerdesin! Hala mı yalvarmalıyım yok yere! Hala mı beklemeliyim giderken... Ah ki nerdesin! Hep aradığım dünlerde, bir yerdesin şuracıkta. Ama nerdesin! Tül perdelerin ardından kaybolma ne olur! Bir çocuk gibi sızlanmalarım neye yarar sonra! Sen gelmedikten sonra! Nerdesin! Yok ama yok nerdesin! /İç geçirmelerime acıyıp ta şöyle bir bakayım deme. Duymadığın hıçkırıklarım martı seslerini aşamıyor, ben bilirim! Nerdesin! / Ah ki nerdesin! Ki nerdesin ah! Nerdesin ah! Ah! ... Fatih Gökler
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alışacağım: Ulaşacağım!
sınırım mısın hududum musun el uzatılamayan dikenli tel ötesi gölgesiz yurtların kayıp gölgesi takatin son sınırı kaynama noktam mısın bulutlar resmi geçit halinde kimine ilham verir kimine su kendi halinde, kimseden yok korkusu ıslanmayan kim bunca yağmur altında havadan nem kapmayan sınırdan el uzatmayan haddi hududu tezat son sınırdaki takat yoklar arenasında neler yok ki bilinçli yoklar, vardan yakın olan biten korkutmasın sakın yok dediğin o kadar çok ki sınırım mısın hududum musun imkanlar içinde nesin söyle mümkün müsün /imkanlısın, oradasın ırmaklar ters aksa ulaşacağım sütler memeye dolsa yeniden gözyaşım donsa akmadan alışacağım sınır sevdam! ulaşacağım böylece! bir anlasam! / Fatih Gökler
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadı, halim...
Anlamadı Bitik ve uykusuz *******imi takmadı! Geleceğimizi karartmayalım dedim. Suçlamak istemedim Haklıyım demedim, illa... Ama anlamadı... Yaşananların sadece beni ilgilendirdiğini sandı. Zararı ben çekecektim elbet (Beni hiç ilgilendirmez) dedikçe o, üzüntüm şaşkınlığıma karıştı, konuşmalarım acıklı bir yalvarışa dönüştü. O, bu yalvarışı bile anlayamadı.. Kendime idi belki de bu yakarış. Geri dönüşü olmayan, olamayan, asla telafi edilemeyecek şeyleri yaşamaktan bıktım! Bıkmaktan da bıktım. Sıkıntımı giderme gayretimi bile 'yüce bir sakinlikle' karşıladı! Sakince biten *******e kafiye oldu bitik halim... Ne ise, çekeceğim artık vebalim... Ne yapayım şimdi ben? Dermansız ben? Elimden düşen kalem, birşey anlatıyor.. Bırakmak istemediğim halde düşen kalem.. Yavaş çıkan sözcükler, ağzımdan.. Tane tane ölen sözcükler.. Göz kapaklarım, açılma zamanında isyankar! Dürüp büktüğüm zamanı göz kapaklarımla mühürlüyorum... İçinde tüm anlaşılmayanlar,, ve o var. Ya ben? Ben nerdeyim? _Sakince biten *******e _kafiye oldu bitik halim... _Ne ise, _çekeceğim artık vebalim... Fatih Gökler
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamı Bu mu?
korktun bakmaktan, kendin görmekten gözümden kaçışın anlamı bu mu derin sulardan, hem mavilerden içimden uçuşun anlamı bu mu caydın bu candan, o heyecandan hasreti içişin anlamı bu mu kırdın zamanı, aldın tüm ânı nefreti açışın anlamı bu mu sudaki güller bembeyaz tüller buğulu bakışın anlamı bu mu hesapta yokuz, gerçekte çokuz o kaşı çatışın anlamı bu mu bir iz bıraktın, sözde ıraktın ufuktan yakışın anlamı bu mu aksa da kanım, çıkmadı canım varmadan yitişin anlamı bu mu son duam olsun: canım cananım vurmadan gidişin anlamı bu mu! durmadan bitişin anlamı bu mu Fatih Gökler
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlasana
Ayrı tellerin, ayrı tüllerin, ayrı mekanların... Anlasana... Bir çiçeği tutuşunda, masum masum bakışında, manidar susuşunda... Anlasana... Temkininde tereddütünde, üzüntünde kederinde, her halinde... Anlasana... Kalbimin titremesi, sonsuzluğun o nefesi, sessizliğin müthiş sesi... Anlasana... Fatih Gökler
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asıl Bizden Yorgana Ne!
yorgandan bize ne, demiş. düşünememiş! üşüyen: ben. iki büklüm yatan.. yalnızca.. yalnızken; örtemeyen üstünü. bulamazken sırdaşını. ben.. ne yapayım yani? dostluktan öte, beni de kaplarsa, ya da kaplamazsa bu yorgan! tüm bir geçmişimi örtemiyorsa hele, hatta bizzat yansıtırsa baktıkça.. ne yani? boşlasam ne farkeder? asıl bizden yorgana ne! ? Fatih Gökler
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aş Yolları
yol aşılır korkma telaşlandırmasın seni turnalar her sene gelir geçerler ya uçarlar ya.. ''erkenmiş, tez gelmiş'', derdi ötele olmasın yürekte böyle zelzele titrek erguvanlar gelirse dile onlarla birlikte şarkılar söyle dönüp gelemezler umudun boşa mevsim geçti güzel, baharı kışa çevirsen de dönmez, bu kurda kuşa bel bağlama yine türküler söyle.. yol aşılır, yollar aşmak için var geçilmez dereler ve karlı dağlar bir bağlama sana dil olur ağlar ne eylersen eyle yürekten eyle.. /yollar aşılmazsa bak neler olur /hasret çiçeklenir vuslat yok olur ani bir vurgun,, habersiz gelir,, bir tarafa ben düşerim yanağıma sen, yüreğimden hasretin düşer... Fatih Gökler
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
bizde aşk var, aşkta: ağlamak ya da ağlamak kaderimiz, aşk: baştan başa biz... Fatih Gökler
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bu!
ölüm kalım meselesi aşk hayat varsa, var aşk yoksa ölüm aşk varsa hayat hayattır aşktır öyle birşey ki okunuşu gibi aşk bir nefeste çıkar gider,, ne tılsımlıdır, nefessiz kalırsın aşk bir anda gelir ab-ı hayat olur gün gelir bu hayat suyu kesilir aşk hayat memat meselesi ya hayat, memat olur aşk ölür... Fatih Gökler
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hırsızı
Aşk hırsızı, Tuttum seni! Var mı öyle alıp alıp kaçmalar.. Köşe bucak seninleydim Farketmedin Hani habersiz yapacaktın! Aşk hırsızı! Kapladın benliğimi.. Ustasın bilirsin.. Tek defada alıp gitmekti derdin Yapamadın.. Aşk hırsızı! Bu kez faka bastın.. Bırak elindekileri, Gönüller serbest kalsın.. Yaktıkların, yare varsın! Aşk hırsızı! Bol bol alabilirsin benden.. Korkma bıkmam hiç senden.. Aşk hırsızı! Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|