![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Asıl Çubuk U Sel Aldı
Yine geldin çattın Çarşamba. Aşık ettiren, O gün güldüren, Bugün ağlatan Çarşamba. O gün kırmızı gül tohumu eken, Bugün kırmızı yerine sarı açtıran, Ayrılık,hasret rüzgarı estiren Çarşamba. Amacın beni ağlatmaksa,başardın, Güldürmekse,başaramadın Çarşamba. Haftalığın kutlu olsun kırmızı gülüm. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, Ayrılığın gelişi kaderimden belliydi, Çarşambayı değil Asıl çubuk u sel aldı. Fatih Güler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşığım Evet Aşğım
Aşığım evet aşığım Kainat Hakimine,meleklerine, Aileme,dostlarıma,sevenlerime, Sevdiğimi söyleyemediğim aşkıma Aşığım evet aşığım Vatanıma,ay yıldızlı, Kırmızı beyaz renkli, Göklerde dalgalanan bayrağıma Aşığım evet aşığım Suya,toprağa,yeşilliğe, Kuşlara,çiçeklere,hayvanlara, Yaşayan bütün varlıklara Aşığım evet aşığım Şiirlere,şarkılara,türkülere, Şairlere,ozanlara,ressamlara, Sanatla uğraşan yüreklere Aşığım evet aşığım Kürtlere,Alevilere,Sünnilere, Lazlara,Çerkezlere,Türkmenlere, Ülkem için ölenlere Aşığım evet aşığım Avrupa’ya,Afrika’ya,Asya’ya, Amerika’ya,Avustralya’ya,balkanlara, Barış güvercinlerini uçuranlara Aşığım evet aşığım Ekmeğini ikiye bölenlere, Vicdanının sesini dinleyenlere, İnsan olmaya çalışanlara Aşığım evet aşığım Çirkinlere,güzellere,yakışıklılara, Bebeklere,çocuklara,gençlere, Yaşlılara,kıymet bilenlere Aşığım evet aşığım Savaşa,kana,kötülüğe, Kine,cine,şeytana, Tilkiliklere,caydırmalara inat Aşığım evet aşığım Özümde,sözümde,kalemimde, Değişmeyen çizgimde,yolumda, Tozlanmayan kitabımda budur. Fatih Güler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Mevsimi
Aylardır seslenmeyip gülmedin Gönül arzumu sorup bilmedin Gönlüme merhem olup sürmedin Dağları gerip yanıma gelmedin Konuş ki dağların şarabı kalksın Konuş ki içtiğim suları silsin Konuş ki kurduğum seraplar çıksın Konuş ki bulut sabahım dağılsın Aşk mevsimi soruyorum dinle Ne farkım var bugün ile dünle Hep ağlayıp çağladım böyle Umut dol,yarınlarımı düşle Umudun beni de alıp götürsün Aşk trene binip yare götürsün Yarin dizinde uykuya götürsün Bedenimi sonsuzluğa götürsün. Fatih Güler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sarar Yarayı
Yara nere yarar yar sarmayınca Tuz değer yaraya Yar gelir oraya Aşk sarar yarayı Ateş sarar bacayı Aşk tüter balayı Bina kurar yuvayı Sıcak ısıtır aşkı Aşk çıkmaz çıkarı Ayrılık girmez içeri Mahşere kadar yanar aşk lambası. Fatih Güler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Talihim Mezarda Güler
Yıldırım aşkla bağlandım yar Yasak aşkla gizledim yar İmkansız aşkla yoruldum yar Kalbim sana çarpıyor,duyuyor musun Şiirlerim hasreti yazıyor,okuyor musun Yüzünü hayal ettiğimi görüyor musun Bende sevdim kerem bağlanışla Haddimi aştım aslı bağışla Yoluna yürüdüm kör anlayışla Unutmaya çalıştım kaç kere Dağları aştım bin dere Unutulmuyor,inanmazsan sende dene Seni sevmek cesaret ister Seni görmek hayaller süsler Seni üzmek insanlık biter Bütün kullar senin Rabbim Güzel gönlüme girdi Rabbim Sana emanet ettim Rabbim Bende gülüm,dikenim yok Omzuma konacak bülbülüm yok Solmadan koklayacak canım yok Çayı kıskanırım şeker atılır Dağı kıskanırım kar yağar Kendimi kıskanırım dostlarla yalnızım Bu garip fatih GÜLER Tarihim ağlar sevgim güler Aşk talihim mezarda güler Fatih Güler
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Hicranıma ayrılık ateşi dökme Hasreti daha fazla güldürme Gönlümü sevda neminle ağlatma Artık gel beriye aşkım Yüzüm gülmeyi unuttu Başımı yastığa vurdurdu Umudumu sensizlik durdurdu Hayat sensin aşkım Fatih Güler
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Benden Çaldın
Aşkımı benden çaldın Benim hayatımı da Adını söyle dünya Felek misin kader mi. İlkbaharı görmeden Sonbaharı gösterdin Derdini anlat dünya Papatya mı yaprak mı. Fatih Güler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Söyleyemem
Aşkımı söyleyemem Konuşamıyorum ki Hep gözlerim anlatır Çılgınca sevdiğimi. Yanına gelemem ki Yürüye mi yorum ki Hayalini görerek Senin hep yanımdayım. Fatih Güler
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayna
Ömrümce seninle yıldızımız barışmadı Ben sana şekerliyim,sende bana ayna Ben sana bakarken hicran çekiyorum Sende bana nefret kusuyorsun belli ayna Dostlar barıştırırken,bizde inatlaşıyoruz İçimizdeki karabulutları dağıtamıyoruz ayna Sevmeye çalışacağım,eğer sevemezsem seni Her çatlayışınca bıkkın bakışımı hatırla ayna. Fatih Güler
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam Benim
Üzüntümle derin düşüncelere dalarsın Düşünceli babam benim. Hastalığımla hıçkırıklara boğulursun Aslan babam benim. Gülüşümle kahkahalar atarsın Babam benim,neşem benim. Sevincimle coşarsın Babam benim,mutluluğum benim. Hatalarımı örtbas edersin Babam benim,korumam benim. Kollarını benim için kanat yaparsın Babam benim,kartalım benim. Hasta yatağında bile beni düşünürsün Vefalı babam benim. Benimle hem kadeh kokuşturursun, Hem de insan olmam için Bana nasihat edersin Demokrat babam benim. Senin acıların hiç bitmedi, Benim acılarımda hiç bitmedi, Senin göz yasların hiç dinmedi, Benim göz yaslarımda hiç dinmedi, Sendeki yangın hiç sönmedi, Bendeki yangında hiç sönmedi Ama tek fark vardı Ben her şeyi belli ettim Ama sen babam benim Göz yaslarını çiçeklere serptin, Yangınını rüzgarlara söndürtmeye çalıştın, Acılarını da tatlı sözlerle Kendi kendini tatlandırmaya çalıştın Babam benim. Ben yapraksam Sen ağaç oldun Beni tepende taşımak için babam benim. Lütfen babam benim lütfen İki elini başının arasına al iyice düşün, Senin bedenin olmazsa Bu gemiyi senin kadar Hangi kaptan taşıyacak. Öbür gemileri kurtaracağım diye Kendi gemini biran unutmak bile Kendi geminin batmasına her an yol açabilir. Kaptanların ilk görevi Gemilerini batırmamaktır Kaptan babam benim. Fatih Güler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|