![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklım Çivili Kaldı Sende
her dalıp gidişimde bir tek seni bulurum düşüncelerimde sen çıkarsın karşıma her yerde inan ki artık sen gölgem gibisin bende bil ki aklım çivili kaldı sende sen günümsün güneşimsin sen benim yüreğimdeki eşimsin senin gelişinle kalbimde sevgi yeşerdi gönlüm mutluluğa senin sevdanla erdi bu şairin artık kalmadı bir tek derdi geldiğinden beri gözlerim ışıl ışıl artık aşkınla yüreğim pırıl pırıl aydınlık gecem gün oldu mevsimim de yemyeşil bahar bende de seni seven koskocaman bir yürek var ben akşam üstülerini artık hiç sevmiyorum her gün batımında sensizliğime isyan ediyorum herkes sahillerde sevgilileriyle el ele dolaşırken ben yokluğunda hasretinle boynu bükük geziyorum 05.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklımda Yine Sen Vardın
geçen akşam üzeri toplantım geç bitmişti dışarı çıkıp baktım ki hava çok serindi Pendik'te otobüs durağında bekledim bir süre üşümeye başlamıştım ki otobüs geldi bakmadım bile gidiş nereye atladım hemen içeriye binince sordum şoföre Kadıköy'e dedi zaten benim yolum da güzergah üzerindeydi bir ohh çektim ışıl ışıldı her yer sahil yolunu takiben ilerliyorduk hızlı bir şekilde o gece yol alırken baktım ki sağımda Dragos solumda Marmara bakmaya doyamadım Adalar'a aklımda yine sen vardın sevdiğim inan ki bir tek sensin bir nefes gibi benim istediğim Bostancı'ya varınca tam Adalar İskelesi'nin karşısında otobüsten indim yavaşça bakındım sağıma soluma kararsızdım canım ah! sen olsaydın yanımda dedim kendi kendime üzülüp durdum derince en azından otururduk seninle sahilde bir yerde bir şeyler yer içerdik sohbet ederdik öylesine özlüyorum ki seni çölün yağmuru özlediği gibi söyler misin sevdiğim? bir gün bitecek mi sana hasretim? yoksa yoksa sevgili şiirim hep böyle mi sürecek ölünceye değin? 11.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklına Düşersem Eğer
bazen sessizliğin deli eder beni sabaha değin meraklanırım seni sen gelemeyeceksen canım yanıma çağır da ben geleyim bari ya da bir fotoğrafını gönder bana beni buralarda etsin teselli günlerin geçsin bir meltem gibi hiçbir şey asla üzemesin seni sağlıklı ve mutlu yaşa ömrünce arada bir olsa da aklına düşersem eğer bana da bir merhaba deyiver yeter 21.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklına İlk Gelen Ben Oldum mu?
şu anda hemen çıkıp da balkonuna bir bakar mısın lütfen semaya? yükselen alevleri görüyorsun değil mi? hani bana bırakıp gitmiştin ya hasretini yangını görünce aklına ilk gelen ben oldum mu? gözlerin nemlenip de yaşlarla doldu mu? ben buralarda ne mi yapıyorum şimdi? inan ki sen gittiğinden beri arkadaş dost edindim kendime özlemini yokluğun öylesine kavuruyor ki bedenimi doktorlar çok araştırdılar durdular amma gittin gideli bir türlü bulamadılar merhemini içlerinden birisi çıkıp da dedi ki getirin getirin bu adamın sevdiğini başka yerde aramayın tedavisini artık herkes seni aramaya çıktı çevreye oysa hiçbiri bilmiyor ki ben seni saklıyorum gözlerimde yüreğimde seni sevdiğimden aşık olduğumdan beri bil ki seni arasalar da gündüz ve de gece seni hiçbir kimse bulamayacak ömrümce mahşerde bile saklı kalacaksın bende 22.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamları Gün Batıp Karanlık Çökünce
ömrümce ne sisler perde çekebilir gözlerime ne de sen set olabilirsin benim önüme biliyorum,sen de bil ki bir tek seni göreceğim gece yarısında bile baktığım her yerde benim dünyamda yalnızca sen varsın sabahları günüme bir güneş olup sen doğarsın akşamları gün batıp karanlık çökünce de ay ve yıldız gibi gökyüzüme sen çıkarsın hiç sensiz olmadım ben seni sevdim seveli ya her gece rengarenk düşlerime ne demeli? rüyalarımda bile seninleyim sabahlara değin zaten benim sonum olur bir gün bile sensizliğim başını çevir işte ben burdayım dimdik ayaktayım seveceksen sev beni benden söylemesi sana ben bin ömür olsa da delicesine sevilecek bir adamım yarın deme ki şair bunu baştan neden söylemedin bana al işte çok geç olmadan öğrendin beni bir tek mısrada pişman olup da dönemesin geri bundan sonrası kaldı sana ömrün boyunca yarabbim ben ne yaptım diye dövünüp durursun çok dikkatli ol mutluluğu bulacağım derken vallahi kaybolursun 03.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Götür Beni Hayallerinde
uzanıversem ansızın yanı başına gece yarıları bütün gözlerden uzakta hiç beklemediğin bir anda sarsam seni kollarımla sımsıkıcasına anlatsam sana duygu ve düşüncelerimi istemezsen sen bana hiç söyleme sevdiğini yalnız al götür beni hayallerinde her gittiğin yere ah! bir girebilsem senin düşlerine *******i hiç çıkmamak üzere kollarımda uçururum seni gök yüzüne bir daha dönmemek üzere geriye Hüseyin Erdoğan
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldığım Nefes Gibisin
bir bahar rüzgarı gibi günlerden beri esip duruyorsun gönlümde artık sen benim uzaktan da olsa yanan tek ışığımsın ömrümde şelalelerin akışını güneş'in batışını seyredeceğiz seninle birlikte aşkımız günden güne dilden dile dolaşacak her zaman her yerde kainatı büyüleyecek güzelliğin derman olacak bendeki bu derde haydi uzat bana o güzel ellerini ne olursun bekletme beni aldığım nefes gibisin bir bahar gibi seviyorum seni neden öyle uzaklardasın? sensizliğe mahkum etme şairini durdur,durdur saatleri, sen gelmeden hiç geçmesin zaman en mutlu şair ben olacağım inan bil ki yanıma çıkıp geldiğin an 30.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alevlenir Durur Sevda Ateşim
bu şehirde senin bir tebessümünle iklimler değişir birdenbire mevsimler yeşillenir şenlenir kırlar bahçeler renklenir kar lapa lapa yağarken bile sen gülümseyince henüz yere düşmeden erir bir saat olsa da sensiz kalamam soluk alamam hele bu bir güne çıkarsa vallahi buna katlanamam düşlerimde olsa da bir tek gece bile bil ki yokluğuna dayanamam inan ki sensiz yaşayamam sen uzaklarda olsan da benden yana her bakışında güneş doğar benim de dünyama ısınır yüreğim sıcacık olur bedenim alevlenir durur sevda ateşim kendimi çöllerde hissederim ben senin sevdanla yanarım aşkın uğrunda ölüme de varım seninle bir tek geceye bile razıyım hatta bunun için sevgili şiirim kalan ömrümü vermeye hazırım 01.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıp Gideceğim Başımı
bir gün sabah erkenden henüz gün ağarmamışken alıp gideceğim başımı bu güzel şehirden artık kurtulacaksın benden bil ki kimseye bırakmayacağım kendim yaptıracağım mezar taşımı sevda çeke çeke öldü yazdıracağım sen de gün gelecek beni arayacaksın bu kentin caddelerinde sokaklarında artık beni bulamayacaksın bir daha ağlayacak ağlayacak hep ağlayacaksın şiirlerim çın çın çınlayacak kulaklarında her şiir okunuşunu duyduğun anda irkileceksin hemen kendine geleceksin biliyorum kendi kendini yiyip bitireceksin acaba! o mudur Allah'ım diyeceksin? ne yazık ki beni göremeyeceksin değerimi hiç bilemedin nedense? ben gidince bunu da öğreneceksin amma amma beni kaybettiğin için de ömrün boyunca hep dövüneceksin 13.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım Yokluğuna
buralarda havalar serinleyince ellerimi siper ederim yüreğime sen üşütüp de hastalanmayasın diye sonra ben de yokum yanında ilaçlarını kim verecek sana? hem de hiç sektirmeden zamanında geceyarıları kim bekleyecek başında? kim örtecek üzerini açıldığında? inan aklım hep senin oralarda haydi bırak da gel artık yanıma zaten kış da yaklaşıyor,ihtiyacım var sana protein yüklü sevgini enjekte et bana sen dolaşmalısın bütün damarlarımda yoksa bir gece donup kalacağım yatağımda bil ki alışamadım alışamam yokluğuna 16.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|