![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .... Olsun....
Bakışların neden soğuk? Beni üşütme.... Bende bir özün ve seni anacak bir sözüm olsun... Bana baktığın zaman içim erisin. Bu bütün bayanların hoşuna gider bilirsin. Lakin erime derecesini bana bırak, Olmayayım hiç bir zaman sana ırak, Saçlarımın içinde parmakların tarak, Kayan yıldızlara bakalım yatarak. Beşiğim kucağın olsun, kollarına kokum ve bedenim dolsun, Sen aşk kokan büyülü yolsun. Düşlerim, gecem, gündüzüm, Sana söyleyecek her zaman bir sözüm, Bakmaya kıyamayacak anlamlı gözün, Bana bırakacak özün özün olsun... 07 07 2007 Gülten Ertürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..... O Geldi....
Nisanda yağmurla o geldi bana Çok mutluyum ruhum bir cümbüş gibi Ne diyebilirim bilmem ki sana Sanma ki bir hayâl ya da düş gibi Beni benden aldı bakan gözleri Birleşiverdi eş değer özleri Ağzından çıkan o tatlı sözleri Aşka davet eden bir sunuş gibi Sevgiyle okşanan saçımın teli Her nefesi ılık bir bahar yeli Çok heyecanlanıp titreyen eli Biri tarafından ilk tutuş gibi Hasretle bu yürek sevgi arardı Ana şevkatiğle siğneye sardı Onun yardımına ihtiyaç vardı Yeni kanatlanıp uçan kuş gibi Daha önce aklım almazdı gûya Gerçek mi, yalan mı? Sanki bir rüya Neyse ki geldi ya onla bu dünya Girdiğim hapisten kurtuluş gibi... 5/04/2007
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ....... Kokmasın!
Üstüme gelmeyin çekemiyorum! Yazdığım şiirler hüzün kokmasın! .... İstesemde sevgi ekemiyorum Bu hallerin beni dara sokmasın! ..... Gülmek gülümsemek yaşamak varken Biliyorsun ömür çok kısa darken Baktığım her yerde gördüğüm yarken Yazdığım şiirler hüzün kokmasın! ......... Ben beklerken hiçbir zaman sen yoksun Kalbime saplanan hüzünlü oksun Anlaşılan benim sevgime toksun Bu hallerin beni dara sokmasın! ..... Sana uzattığım temiz bir eldi Sözlerin kalbimi derinden deldi Gözlerimden hüzün gözyaşı geldi Yazdığım şiirler hüzün kokmasın! .... Rabbimden gönlüme sen adaklıydın Aradığım zaman nerde saklıydın? Her zamanki gibi yine haklıydın Bu hallerin beni dara sokmasın! ..... Nasıl davranacam inanki şaştım Ben senin içinse neleri aştım Yeter! Yeter artık doldumda taştım! ... Yazdığım şiirler hüzün kokmasın! .... Bu hallerin beni dara sokmasın! ..... 27/ 01/2007 http://dosyam.net/? id=20a5hc Gülten Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ........ Gel Artık.....
'Gözler kalbin aynasıdır' derler Ben de kalbime sakladım seni Bakarsan gözlerime Göreceksin kendini. Bendeki bu közler Söylediğim bunca sözler Bu gözler Senin gelmeni gözler... Bu gözler sadece seni özler... Bazen parçalı bulutlu Yine de senden umutlu Ara sıra duman duman Seni düşünür her an Sana olan sevgimi İstersen Yaradana sor Bir tek O biliyor. Yokluğun hep bana Buruk acı veriyor. Bir tanem Yokluğuna Dayanamam... Yaş olup düşersin diye Sulansa da gözlerim Ağlayamam... 08/03/2007 Gülten Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ........Hoş Geldin........
Karşıma çıkanlardan sıkıntıda dardayım. Hiç bir zaman aşkta yok, yok ki torpilim dayım. Gönlüm hep enginlerde olmadı ki kibirim Demek senin gözünde aşk yarışında birim. Kapım sana açıktır safa geldin hoş geldin. Aklın çok karışıktır aşkımdan sarhoş geldin. Sen ki gözümün nuru kalbimin kor ateşi Gönlümün arayıp da bulamadığı eşi. Sana bendeki seni söylesem bak az gelir. Kış ortasında bile görsem seni yaz gelir. Kelimeler tükendi anlatamıyor seni. Kalbime çizilmiş de nakşedilmiş deseni. Sanma ki gözümde sen bir yabancısın elsin. Yaşanmış yaşanacak tüm aşklara bedelsin... 18.02.2007 Saat 20.00
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ....Göz Yaşartanım...
Efkarlandı deli gönül daraldı Sana daldım yine göz yaşartanım... Aşkın kanununda bu bir kuraldı Sende kaldım yine göz yaşartanım... Neler geldi neler geçti gözümden Pek çok yaşlar döktüm bu can özümden Ne olursa olsun dönmem sözümden Sende kaldım yine göz yaşartanım... Sensiz dolaşmıyor damarda kanım Dinmiyor nedense acır sol yanım Göğüs kafesimde sen benim canımmm Sende kaldım yine göz yaşartanım... Sensizlik duygusu beni kemirir Hüznün bile bana mutluluk verir Buzlu dağım seni görünce erir Sende kaldım yine göz yaşartanım... Azrail geldi de gelemem dedim Ben yari görmeden ölemem dedim Onsuz hiç bir zaman gülemem dedim Sende kaldım yine göz yaşartanım... 03 02 2007 Gülten Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ....Ne Olur....
Önceden söndürdüm aşk alevini Sorumluluk verdim yap görevini Sende anahtarı aç, al evini Bana kurşun gibi bakma ne olur Küllenmiş aşkımı yakma ne olur… Aklımdan silemem o günkü anımı Doldurdum senle her bir ânımı Kolum yastık, açtım bak sol yanımı Bana kurşun gibi bakma ne olur Benimle olmaktan bıkma ne olur… Aldığım haberler boynumu eğdi Bunca olanların sebebi neydi? Bu sevdaya yoksa nazar mı değdi? Bana kurşun gibi bakma ne olur Aklıma sorular takma ne olur… Ritmi bozuldu bu kalbin tekliyor Parça paça oldu yama ekliyor Çam kokulu o yol bizi bekliyor Bana kurşun gibi bakma ne olur Gönül sarayımı yıkma ne olur… Gülten ERTÜRK 29/30.04.2007 Gülten Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Annem....
Dünyaya gelmeme oldun vesile Çok cefalar çektin sen bile bile Yedirdin içirdin yapmadın hile. Annem taşıdığım kan canda cansın Bu dilim özlemle hep seni ansın... Hasretim sevgine ömür boyunca Susar bu yüreğim sana doyunca Adalet asillik senin soyunca. Annem taşıdığım kan canda cansın Bu dilim özlemle hep seni ansın... Yaptığın duada beni de gör Sev okşa elinde saçımı da ör Anne kıymetini bilemiyen kör. Annem taşıdığım kan canda cansın Bu dilim özlemle hep seni ansın... Sözüm namusumdur yemin ederim Bilmem ki hakkını nasıl öderim? 'Ver' desen canını fedadır derim. Annem taşıdığım kan canda cansın Bu dilim özlemle hep seni ansın... 12/04/2007 Gülten Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Ben Geldim...
Belki bir zamanlar ben sana eldim Sevgi dolu çoşkun akan bir seldim Can özüm bak işte yine ben geldim. Son sözüm bu sana bil diye geldim... Bu sevdan gönlümde dev diye geldim Allah rızasıyla sev diye geldim... Neler geldi neler geçti başımdan Sor istersen göze şahit kaşımdan Akıttım seni hep bu göz yaşımdan Olumsuzlukları sil diye geldim... Bu sevdan gönlümde dev diye geldim Allah rızasıyla sev diye geldim... Hayatın kederle gamla dolmasın Bu günde yarında hüznün olmasın Ne olur bahçende güller solmasın Sen de artık biraz gül diye geldim... Bu sevdan gönlümde dev diye geldim Allah rızasıyla sev diye geldim... Sevgiye saygıyı balla kattımda Geçmişi ardıma geri attımda Herkese sevgiyi ben anlattımda Sanada anlatsın dil diye geldim... Bu sevdan gönlümde dev diye geldim Allah rızasıyla sev diye geldim... 10/02/2007
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Gerçek...
Atılan her tohumun meyvesi daldan bilinir Utanan yüz değişir rengi de aldan bilinir Bu kadar sevme bu dünyâyı düşün kâinatı Ölümün buz gibi keskin yüzü saldan bilinir : Gülten Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|