![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayram, Her Sabah Eyüp Sultan’da
sultanlardan bir sultan, bak işte Eyüp Sultan, nurdan mahşeri kalabalık sarmış etrafını, ulu çınarlar gibi göklere uzanmış ellerine, sağnak sağnak rahmetler iniyor ufuktan… çehrelerinde hilal nevinde nurlar, arınmış günahlardan tertemiz ruhlar, duasının tecellisiydi kutlu nebinin, yalnız bırakılmayışı Allah erlerinin… bayram, her sabah Eyüp Sultanda, insanların yüzlerinde tebessümler, yürekleri arınmanın hazzında, kalplerini donatmış, laleler, sümbüller… yanı başında fatihin diktiği ulu çınar, sanki yıllardır ibadetten bitkin düşmüş, gelenlerin duasına amin der ağlar, yapılan her duaya, sanki bir yaprak düşmüş… bilmem bir daha yaşar mıyım bu hazzı? sultanlardan bir sultan yatıyor o mezarda, her gelenin bir daha gelmektir niyazı, bayram, her sabah Eyüp Sultanda…
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben De Kalır
bir gün çıkar giderim bu ellerden, gün olur hasret çöker, gün olur hazan olur. arkama bir bakışım kalır son hatıra, sevda olur, aşk olur ve sonra yalan olur... en acı sitemleri yazar giderim, içim yanar, aşka kanar har olur, istediğim, sallanmasıydı ardımdan bir elin, sancısı kalır içimde, elem olur, keder olur, yas olur... ne bir yananım, ne de bir ağlayanım kalır, ve sonra, senden ellerime dökülen göz yaşı kalır, gün doğar beyazlanır, gün doğar siyahlanır, bahar olur yaz olur, kış olur boran olur... bağban ağlar, bülbül kaçar, gül solar, baykuş gelir, diken biter, har olur. ve sonra, senden kalan figan olur, sitem olur, bende kalan, ben de gider sır olur... gözlerimden yaşlar akar göl olur, duslerimde duşünceler, sıra sıra yol olur. ve sonra, koşa koşa gelirim açarak kollarımı, gün olur seyran olur, gün olur bayram olur... vuslat gelir, hasret biter sen kalır, can gider, canan gider ben kalır, ve sonra acısıyla, tatlısıyla, güzeliyle, çirkiniyle, her ne varsa BEN DE KALIR...
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sen Oldum
*******i uykusuz kalır, senin için ağlardım, avuçlarına akardı gözyaşlarım, yüreğimin sıcaklığı, yüreğini yakardı, sen de oturup ağlardın, ve gözyaşların avuçlarıma akardı... Ağlardım ağlardın, ağlardın ağlardım, Üzüldüğümde üzülür, üzüldüğünde üzülürdüm, ve sen güldüğünde dünyalar benim olurdu, sana bir bakışım olurdu, alem ona vurulurdu... sen bulut olurdun, ben de yağmur olurdum, sen ağlardın, ben yağardım, sen yağmamı istemezdin, bana kıyamazdın, ben ısrarla, kirpiklerinden akardım... eskiden sadece yüreğime söz geçiremezdim, şimdi ellerime, gözlerime, sözlerime, hiç birine, hepsi sen olmuşsun, hep sen olmuşsun, beni bile benden alıp, sen oldun ya... elveda bana, merhaba sana, ben gidiyorum, beni sana bırakıp gidiyorum, gel içimdeki ben ol, ben sen olayım, sen ben ol, ben sen oldum, beni sana bırakıp gidiyorum, ...ben sen oldum.
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Anlayanlar
beni yalnız ******* anladı, gündüzlere inat, ey sevgili kaldır başını, hayatvari nazarınla gökyüzüne bak, gökyüzü senin için yeni yıldızlar doğuruyor, anlat onlara sevgini seni dinleyecekler, ve göreceksin ki aşkım, onlar hiç sönmeyecekler... onlara seni anlattım, senin hikayenle büyüdüler, hepsine umut dolu sevgi yükledim bir bir, içlerinde şuası fazla biri var, gözün ilişirse ona, sakın kim olduğunu sorma çünkü o benim... anlattım yıllardır yeryüzüne sevgimi yetmedi, seni ve sensizliğimi anlatıyorum gökyüzüne hala bitmedi, sevgimin büyüklüğüne hayran kalacaklar ama inanmayacaklar, mecnuna inanmadıkları, leylaya masal dedikleri gibi, bunu da masal sanacaklar... yüreğim beni bir sen anladın, sadece sen inandın bu kadar çok sevdiğime, konuşur bir lisanın yok diye isyan ediyorsun biliyorum, nice gönüller söndü derdini anlatamadığından, yüreğim, sevmeyen ne anlar senin sıcaklığından... bu ne lisan-ı haldir ki, birleşse lisanlar bir hissini anlatamaz, anlatsalar bir halinin zerresini, yüreksiz insanlar bu yükü taşıyamaz, yüreğim, sana teşekkür ediyorum beni anladığın için, sana teşekkür ediyorum sevgimi sakladığın için...
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Onlar Sevdiği İçin Severdim
efkar mı dersin yoksa vefamı, yine bu akşam elimde albüm, eski fotoğraflarda yeni yüzler, içimde burkuntu yüzümde hüzün…. anneme merhaba babama elveda, eş dost derken bitiverdi, sen tutuştun elime birden, götürdün beni ardımda kalan yıllara, şimdi bilmem? çocukken herkesin sevdiği ben geldi aklıma… elimde çocukluk resmim vardı, gözlerim ona takılı kaldı, köyümde kalan çocukluğum, meğerse ben beni özlemişim, babamın başını okşadığı, annemin bağrına bastığı ben, onlar sevdiği için, ben de beni severdim, ya şimdi, babam yok, annem çok uzaklarda, hala beni sevdiklerine inanıyorum ama, ben beni sevmiyorum artık, Çünkü ben, beni onlar sevdiği için severdim…
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Zorum Sensiz Olmak
güneş, üzerime erken doğup, geç batıyor sevgilim, gece benimle sırdaş, yorgan üstümde durmaz, yastık taş kesilir, akşam aylar, sabah yıllar, öğlen asır olur sevgilim. bağırır hayalinin ardından, boğazda ses kesilir, yorgun *******de hasret, ağır olur sevgilim, dil damak kurur, damarda kan kesilir, zaman akar gözlerimin önünde, durduramam, gördüğüm her şey, sanki bir dev kesilir. aynaya baksam yüzüm çevrilir, aynada ki sanki, ben değilim sevgilim, hüzün kaplar yüreğimi, kesilir takatim, sevmek, öyle kolay değil sevgilim. senle olmak, ömür demek, yaşam demek, can demek, benim zorum hayat değil, sensiz olmak, sensiz olmak sevgilim.
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Başlangıçtır Ölüm
unutmadım ölümü, unutanlar utansın, ölüm Allah'ın emri, teslimiyet gereği... kısadır ömrü gülün, aşk tutkusudur ölüm, herkes unutsa seni, tek sadık dosttur ölüm... sağ elimde bir ölüm, sol elimde bir ölüm, ortasında ömrümün, en güzel gündür ölüm... onlar ölümden uzak, ölüm onlara yakın, ölüme sevdalandık, yoluna kanatlandık... yolun başlangıcıdır, kapanan kapı ölüm, kavuşma zamanıdır, açılan kapı ölüm... ölüm sen ne güzelsin, vuslatın baharında, bin bir çiçekler açtı, ümidimin bağrında... sevgiliye açılan, en güzel kapı ölüm, sevgiliye kavuşma, en güzel zaman ölüm... en büyük nimet sensin, ebediyet verensin, seni sevmeyenlere, Allah sabırlar versin... varsan korkutmak için, kahpedir senden korkan, dirilişin muştusu, Allah'a varmak için...
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Biz Ağlıyoruz
keşke, yıldızlar kadar uzak olsaydın bana, onları görüyorum, seni göremiyorum, keşke, gecem olsaydın, keşke gündüzüm, ******* sırdaşım, gündüz yoldaşım, onlarla birlikteyim, senle olamıyorum... bir rüzgar olsan, hissetsem seni, teninin kokusu mest etsin beni, imrenerek bakıyorum her gün gökyüzüne, eşleşmiş yıldızlar hep birer, ayrı kalmışız ikimiz meğer, bir biz ağlıyoruz bütün *******... meçhule giden bir yola düşmüşüm, sensizliğin olduğu yerde ölmüşüm, alemi sarmış vuslat neşesi, bende dertler, aşk cenderesi, farkında değilim yaşadığımın, yaşamak ne imiş bir bilene sor, ben zaten sensiz yaşamıyorum...
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yanım Eksik Kaldı
gözbebeğim, derin bir of çıkıyor yüreğimden, gözlerim çakmak çakmak yanıyor, seni arıyor, ağlamak istiyorum, ne olursun bana yardımcı ol yüreğim, içime akıttığım yaşlara müsaade et gözlerimden aksınlar… ******* hüzün gibi çöktü üstüme, gökyüzünden sağnak sağnak acılar yağdı üzerime, var olduğun için varlığından, yokluğundan… hasret kaldım güneşin doğuşuna, oysa benim güneşim her sabah seninle doğardı, artık yağmurlar altında sensiz ıslanıyorum, düşen her yağmur damlasında sen diyorum… ne güzel günlerdi hatırlıyor musun? birlikte olduğumuz, yağmuru bile paylaşırdık, esen rüzgarlar şarkımızı söylerdi… kavuşacağımız saatleri iple çekerdik, sevgimiz güçlüydü, ayrılık onun karşısında diz çökerdi, sevgimiz sabır oldu yalnız bırakmadı bizi, inanıyorum ki Allah kavuşturacak ikimizi…
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Sevdamız
biz sevdamızı; kaldırımların soğuk yüzüne yazmadık, biz sevgimizi; sıcak yatakların süslü mitillerine yazmadık, biz sevdamızı; en derin sevgi dolu yüreğe kazdık… soğuktu, zifiri karanlıktı gece, sarhoş naralarına, serseri belalarına aldırmadık, bizim, küçük bedenlerimizde mangal gibi yüreğimiz vardı, bizim davamız vardı; gece gündüz yolunda yürüdüğümüz… bizim hiçbir şeyimiz yoktu, bizim her şeyimiz vardı; sevgili uğruna adadığımız canımız vardı… sevgi dediğin zaman bizde; sular akmaz, güneş batmazdı, zaman sevgilinin nabzına göre atardı, bizde engel tanınır fakat aşılırdı, yağmur, kış, boran tipi, eğer sevgili uğrunaysa çekilen zorluklar; zevk verirdi bunca ne varsa zemheri… sevgili uğrunda geçince zaman, an olur yıl olurdu, yıl olur an olurdu, uğruna sevgilinin, verilen bir can olurdu… biz yüreğimizi koyduk bu yola, yani her şeyimizi, ruhumuzu verdik bu yola, bunun yanında yoktur kıymeti bir canın, baş koyduk, uğruna feda olsun cananın…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|