![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() . Kim İstemezki
Kim istemezki Aşereyi mübeşşereden olmayı Cennetle müjdelenenden olmak için değil Sonun sonuncusuda olmak ne büyük nimet olurdu Seni görmek ne büyük devlet olurdu ey devletlim benim Seni görenleri görmek, görenleri görenleri görmek silsilenin en son halkası ben olsamda görenleri görmek sevenleri sevmek övenleri övmek daha ne servet isterimki bunlar cana nimet Sonunda burda olmasada bir umutta olsa varya seni orda görmek Havzının başında ümmetinin susuzluğunu giderip şefaat edeceklerini sancağının altında toplarken o ne güzel gölgedir o ne güzel serinliktir Sana yanmak kadar değilsede o ne alevdir şefaat gölgenin düşmediği mahşer meydanı Ya Resulallah şefaatına inanmıyanları nasıl ikna edebilsekte onlarda senin şefaatinin ne büyük nimet olduğunu anlayabilselerde şefaatini anlatabilmek için mücadele etseler Rabbimin ben gizli bir hazineydim bilinmek istedim demesindeki hazinenin en güzel mücefferlerinden birinin herhalde sana verdiği senin hatırına dostlarına verdiği şefaat mücefferi olsa gerek Çünki senin Cemalini görme nimetine bizler kulluğumuzla değil ancak senin rahmetinle ikramın olan Habibinin şefaatında uımuyoruz Hani fakiri sevindirmek için bineğini kaybettirip sonra buldururmuş ya Bizde nefsimizle baş başa bırakıp günah bataklarında bocalarken tövbe etmemizi nasip edip seyyiatımızı Hasenata çevirmiyormu Ne büyük hazinedir affımız için verdiği müsade ve tövbeye meyleden kalp Kalbimin yönünü kendine çeviren a Şükrederim o ne güzel vekildir o ne güzel şefaatçıyı şefaatçıları bize vekil etmiştir neylerse güzel eyler sırrıyla Şefaat ne büyük rahmettir onunla dirlir ölü gönüller Şadan Yenişafak
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|