![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alışamadım
Unuturum sandım zamanla seni İçime gömdüm hep sahte sevgini Sevmedi bu gönlüm başka birini Sensiz yaşamaya alışamadım Özlemin dinmiyor garip gönlümde Sevgimin seli var bu gözlerimde Sevdan yüreğimde ismin dilimde Sensiz bu hayata alışamadım Unutmak yalanmış yeni anladım Seni bu canımdan ayıramadım Bitmiyor hasretin ben dünde kaldım Sensiz bu dünyaya alışamadım 18/12/07.....Berkay kur Değerli Şiir Dostlarımdan ........................................ Alış demeyin alışılmıyor Onsuz hayatı içim almıyor Ne hadar çabalasam olmuyor Sensiz olmaya alışamadım...............Türcan Demirel (H@sret) Aşkın közünde bir ömür kavurdun Senden başka bir derman bulamadım Düşlerime de artık gelmez oldun Sensiz rüyalara alışamadım...............Külkedisi_ Kolaymı böylesi candan severken Hazan rüzgarkarı esince erken Sevda diye diller ayrılık derken Hasreti çekmeye alışamadım...............Sevilay Şahbaz ayrılık rüzgarı takıp peşine aşkın baharında terk edişine sualsiz vedasız bu gidişine vefasız, bir türlü alışamadım...............Aldulvahap Altay Berkay Kur
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah Aşkına
Ağaçlar zamansız, yaprağını döküyor Anılar canlanıp, uykularımı bölüyor Seni soruyorum, herkes boyun büküyor Bir haberini gönder, Allah aşkına Bahar kışa dönüp, üstüme geldi Zalim yıllar özlemi, yoluma serdi Sensizliği kollarıma, öylece verdi Bir haberini gönder, Allah aşkına Yokluğunu, her nefeste solurum Hayalini, görür mutlu olurum Hasretini, yüreğime dokurum Bir haberini gönder, Allah aşkına Berkay Kur
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Vermesin
Ne güzel başladı, bir masaldı sanki Sendin benim için, aşkların en güzeli Koklardım hep seni, bir gül misali Seni, bir daha mı seni, Allah vemesin Ne yaptıysam sana, hiç yaranamadım O sevdana sığındım, dardı barınamadım Sever gibi yaptın, buna dayanamadım Seni, bir daha mı seni, Allah vermesin Sözlerin beni yıktı, tutulası dillerin Gözlerin öyle yaktı, kör olsası gözlerin Nasılda çekip gitti, kırılası dizlerin Seni, bir daha mı seni, Allah vermesin Berkay Kur
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahın Var Mı
Ne küçükmüş sevdan nerde o gurur Söyle be duyarsız Allahın var mı Sevdi vermiş Rabbim yürekte durur Kullan be vicdansız Allahın var mı Canım dedim sana ömrümü aldın Mutluluk istedim dertlere saldın Ben hep özledim de sen düşte kaldın Söyle be vefasız Allahın var mı Sevip de sevilmek benim de hakkım Her zaman bendesin gönlümde saklım Solmayan dalımda hazanda salkım Hadi be hayırsız Allahın var mı Ne vardı sözlerin gerçek olsaydı Ne vardı yüreğin sevgi dolsaydı Bari göreceğim bir gün kalsaydı Anlat be insafsız Allahın var mı 10/02/08......Berkay Kur. Değerli Dostlarımdan ...................................... Yıllarımı verdim, ömrümü verdim Bu sevda uğruna, gönlümü verdim Ne sıcak bir sevgi, ne vefa gördüm Söyle be kitapsız, Allahın var mı...............Hamit Körken (Haz) şerefiyle, gururuyla geçinen sevdim diye dilde söyleyen aşkı oyun gibi oynayan sen insafsız Allahtan korkmazmısın...............Yıldız Özcan (Yıldız33) söyle ey sevgini hani seviyordun ne oldu nasıl bitti sevgin ne oldu söyle insafsız söyle sevdinmi yüreğinle söyle ey yar senin Allahın var mı..................Nejla Özkan (Yaşamakgüzel65) Yüreğime ilmek ilmek işlendin Vaatler yeminler eden hep sendin Beni neden yaktın madem gidendin Söle be kitapsız Allah' ın var mı...............Özcan Akkuş (odğukan) Şu başıma taç ettimde ne oldu Baharımı yedin bitirdin gittin Yılları saniyede bir anda biçtin Ömrümü çürüttün haberin var mı? ...............Tarık Arık (Sude-3) Berkay Kur
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Andıkça Seni
Hasretler özlemler bitecek birgün Asla solmayacak gönlümde gülsün Gittiğin gideli asırlar sürdü Her günüm her anım bana ömürsün Özledim diyorsun benim sesimi Bende özledim o gül nefesini Uzatma ne olur bu hasretini Çarpıyor şu kalbim andıkça seni Anıyla yaşamak çok zor bir bilsen Avuçlarım gökte onu bir görsen Resmine bakıpta dudakta sitem Her günüm her anım bana ömürsün Özledim diyorsun bakıp resmime Bende özledim ölürcesine Dayanıyorum bak bu hasretine Çarpıyor şu kalbim andıkça seni Berkay Kur
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anne
Kapılmıştı gönül bir yalancı sevdaya Alıp götürdü beni bambaşka dünyaya Sevgimi sevdiğimi ah buldum sanmıştım Biliyorum anne ben çok yanılmıştım Üşüyorum anne kollarına sar beni Düşüyorum anne ellerimden tut beni Hayatımı adadığım o yuvamı dağıttı O seviyor sandığım hayatımı kararttı Muhtacım sana anne muhtacım yardımına Yanında götür beni yalvarıyorum sana Üşüyorum anne kollarına sar beni Düşüyorum anne ellerimden tut beni Bağlandım vefasıza senin gibi sarmadı Sevgi şefekatle bana hiç yaklaşmadı Gözlerim kararıyor başım öyle dönüyor Kokun burnumda anne yavrun ölüyor Üşüyorum anne kollarına sar beni Düşüyorum anne ellerimden tut beni Berkay Kur
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ararsın
Yanlız sevgi değil canımı verdim Bu vurdum duymazlık sevgilim neden Yoluna gül değil ömrümü serdim Bu umursamazlık birtanem neden Sevgini istedim vermezsen verme İstemem aşkını sevmezsen sevme Beklemem yolunu gelmezsen gelme Yaşını silecek eller ararsın Yanacaksın sende her bir ahında Sende solacaksın kendi dalında Kimse olmayacak artık yanında Senide saracak kollar ararsın Ardından bakarsın o son trenin Dilinden düşmez hiç aşka sitemin Adını söylersin o hep sevenin Yerlerde ezdiğin aşkı ararsın Berkay Kur
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşıma Mektup
Daha çocuk yaşta, Başladı arkadaşlık, Sabahtan, akaşama, Hep birlikte oynardık. Birer okullu olduk, Hemde sıra arkadaşıydık, Okuldan sonra bile, Birbirimizden ayrılmazdık. Geldi gençlik çağları, Kanımız kan kaynadı, Yüzümüz tüylenince, Adam olduk sanmıştık. Mahalledeki kızlar için, Ne kavgalar etmiştik, Seni, beni seviyor diye, Birbirimizi yemiştik. Biz birlikte büyüdük, Sanki birer kardeştik, Allah ayırmasın diye, Ne dualar etmiştik. Artık bizler büyüdük, Sıcacık yuvalar kurduk, Birde gurbet girdi araya, Şimdilik görüşemez olduk, Dağ, dağa kavuşmaz ama, İnsan insana kavuşur, Allah ömür verdikce, Ölünceye kadar arkadaşız. Berkay Kur
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık Oldum
Nerden çıktın aniden Kendimle avunurken Öyle şeymi olur Aşık oldum yeniden Kalbim öyle bir hoşki Yerinde duramıyor Sevinçten,mutluluktan İsmini haykırıyor Dargın bu garip gönlüm Yeniden neşelendi Seni Allahmı gönderdi Hemen de çıkıp geldin Ne güzelmiş aşik olmak Tadını unutmuştum ben Muhteşem bir duygu bu Hem sevmek,hem sevilmek Berkay Kur
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Benim Neyime
Bahar gelmiş neyime Benim gönlüm sonbahar Çiçekler yeşerse de Bendekiler soluyor Aşkla yaşamak neyime Yaşadım da ne oldu Bak bir şu halime Aşk beni ne hale koydu Mutluluk benim neyime Hiç mutlu olmadım ki Seviyorum diyorlar Onu hiç duymadım ki Yaşamak benim neyime Yaşıyorum da ne oldu Sevgiyi hep ben verdim Hiç geri almadım ki Berkay Kur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|