![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anlamı Neydi?
Bir fırtına gibi estin gönlüme, Sel olup taşmanın anlamı neydi? Bir dost gibi sevip, doldun içime, El olup kaçmanın anlamı neydi? Arayıp sormazsın, öldüm mü sandın? Gülmedi hiç yüzüm, güldüm mü sandın? Senden başkasını sevdim mi sandın? Oklayıp vurmanın anlamı neydi? Gönül bahçemde sen, siyah laleydin, İçimde parlayan nurlu haleydin, Coşkular yaratan bir şelaleydin, Kuruyup solmanın anlamı neydi? İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Anlatamıyorum
ANLATAMIYORUM Hergün Belki ararsın diye Bu köhnemiş odamı bekliyorum, Istırabım büyüdükçe büyüyor Kanıyor yüreğim Derdimi anlatamıyorum. Hergün Yorgun gözlerle yolunu gözlüyorum Binbir hayaller peşimde, Bir telaş içerisinde çırpınıyor yüreğim, Geçmişi deşeleyip Yüreğimi kanatıyorum. Ne sesin geliyor uzaktan Ne sen dönüyorsun Ne kadar da zalimsin Beni yıpratmaktan usanmıyorsun. Çalan bir telefona Ya da kapı ziline Gelen sensen diye umutla koşuyorum Hüsranla tükenirken umutlarım Yüreğim kanıyor Kimseye anlatamıyorum. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anneme
Neşeyle ıstırap birlikte olur mu dersin? Dokuz ay karnında taşırken beni Sen bunu çok iyi yaşadın annem. Her zaman sevgiyle kondurduğun buseni, Yıllar geçti, hâlâ yanagımda duyarım annem. Aklıma düştükçe verdiğin şefkati, Öksüzleri düşünür ağlarım annem. Sallarken uyutmak için, ninni söyleyişini, Hastayken başımda uykusuz bekleyişini, Bunca zaman geçti, unutamam annem. Emeğinin hakkını alabildin mi benden? İyi bir evlat mıyım, bilemem annem. Aç başını da pamuk saçları bir daha göreyim, Benim için yorulmuş buruşuk derili elleri Ne olur uzat da bir daha bir daha öpeyim annem. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ararım Seni
Dokunduğumda içimi titreten O yumuşak, o narin tenin gelir de aklıma Kelebeklerin kanadında ararım seni. Düşündükçe ilham veren sesini Hatırladıkça dudaklarındaki lezzeti Arının peteğinde ararım seni. Nefesim sen olursun soludukça havayı Kokunu duyarım uzakta da olsan Orkideler gibi dik yamaçlarda Dağların doruğunda ararım seni. Uyuduğunu düşünürüm, büzülmüş yatağında Yastığın olurum hayal de olsa Beşiğin kollarında ararım seni. Yakışmaz yanına en nadide çiçek Benden başka kimler bilecek Sanmam, yoktur senin gibi yetiştirecek Özel seralarda ararım seni. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık Benim Değilsin
Uzakta dur ne olur, ağlamaya değmezsin Hasretimi düşünme, sen teselli vermezsin Acın kaldı içimde, yandığımı bilmezsin Görürsem dayanamam ama beni sevmezsin. Ölüm gelse kapıma, dönme artık sen bana Adımı anma sakın, dua bile okuma Dökülmesin gözyaşın, bakma mezar taşıma Bunca yıl sevdim seni, sen sevgimi bilmezsin. Haydi git uzaklara, artık benim değilsin Sildim seni kalbimden, bunu böyle bilesin Solsun o güzel yüzün, birgün olsun gülmesin Dolsun kalbin acıyla, gözyaşların dinmesin. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık Sevmiyorsun
Beynini düşünmeye zorluyorsan, Gözlerin ağlasın istiyorsan, Ama hiçbir şey yapamıyorsan Anla ki Artık sevmiyorsun. *******in kupkuruysa dudakların gibi, Gözlerin uykuyla çabucak kucaklaşıyorsa, Hayallerin bitmişse sevda üzerine kurduğun, Anla ki Artık sevmiyorsun. Yüzün her zaman ki gibi gülüyorsa, Beni gördüğün zaman normal atıyorsa kalbin, Sana verilen karanfil solmuşsa vazonda, Anla ki Artık sevmiyorsun. Boynun, yükünden kurtulduysa, Çürüdüyse zinciri, anılar taşıyan kolyenin, Bir köşeye atıldıysa eğer Anla ki Artık sevmiyorsun. Gözlerimle karşılaştığın zaman İçinde bir his kıpırdamıyorsa, Uzanmayı arzulamıyorsa ellerin ellerime, Anla ki Artık sevmiyorsun. Sana öldüğümü söylediklerinde Hatıralar canlanmıyorsa beyninde, 'Beni ne çok sevmişti' diyemiyorsan eğer, Anla ki Artık sevmiyorsun. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#17 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Çiçeğim
Bir ateş düştü içime, sensiz yapamıyorum, Bırak git desem de beni, sensiz olamıyorum. Göz yaşlarım hiç dinmiyor, sensiz duramıyorum, Yeter çektiğim ıstırap, dön artık aşk çiçeğim. Gülemez oldu gözlerim, sen gittiğinden beri, Bekliyorum yollarını, üzme artık dön geri, Bağrımda bir çılgın ateş, yandı yaban gülleri, Yeter çektiğim ıstırap, dön artık aşk çiçeğim. Sensizlik kızgın kor gibi, ateşten kızıl gömlek, Karşımda solgun hayalin, 'kolay' der gibi, ölmek, Yanımda yoksan yetmiyor, hayalinle sevişmek, Yeter çektiğim ıstırap, dön artık aşk çiçeğim. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#18 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımız Bitmesin Diye
Yitik günlerimin mavi matemine dalıyorum, Sevda hisleri geçip gitmesin diye. Her gün sahte gözyaşlarıyla ağlıyorum, Sevgilim benden kaçıp gitmesin diye. Takvim yapraklarına perçin vurmak istiyorum, Tanrı' mdan günlerin geçmemesini diliyorum, Ölümün varlığına her gün kahrediyorum, Güzeller güzeli göçüp gitmesin diye. Güneş her günden daha da geç batsın, Şen gönüllerde bağıran acı bir feryatsın, Sen benim gönlümde tek mücevheratsın, Yalvarırım Allah'a aşkımız bitmesin diye İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aynalar
Yalancı aynalar, Riyakar aynalar, Hilebaz aynalar, Yıllar önce Gençliğimi söylerdiniz, Şıklığımı söylerdiniz, Yakışıklılığımı söylerdiniz, Oysa şimdi Beni mahvettiniz. Yüzüme vurdunuz çirkinliğimi Kırışıklığımı saklamadınız iğrenç suratımın Ölümün eşiğinde olduğumu belirttiniz. Şimdi iğreniyorum sizden Çünkü beni mahvettiniz. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
|
|
#20 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bakışların Söylüyor
Bana ait geçmişten tatlı bir iz kalmamış Sevgi denen o şeyden hiç eser yok içinde O güzellik tükenmiş, duygusuz yüreğinde İnkar etme güzelim, bakışların söylüyor. Unutmuşsun adımı, anladım anmıyorsun Yırtmışsın resimleri, arada bakmıyorsun Tüketmişsin sevgimi, benimle yanmıyorsun İnkar etme güzelim, bakışların söylüyor. Hasretinden ölürüm, bir şey gelmez elimden, Sevgi dolu sözlerin dökülmüyor dilinden Nehirlerin akmıyor sevda veren gölünden İnkar etme sevgilim, bakışların söylüyor. Ateşinle yanarken kurudu dudaklarım Susuzluğum gitmedi, derya umdum çölünden Bitirmişsin sevgini, sana aşık delinden İnkar etme bir tanem, bakışların söylüyor. İzzet Selçuk Cumaoğlu
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|