![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Olan Gözlere
Bedenin yanımda olmasada Benliğim yalnız senin Hayat yollarımızı ayırsada Düşüncelerim yalnız sana Sen ne yıllarda,ne mevsimlerde Nede solan yapraklarda kalabilirsin Ne şiir defterimdeki satırlarda Sen benim kalbimin derinliklerindesin Sen benim için bir okyanus Bense o okyanusta bir damla Yada deli dalgayım senin için Hırçınlıkla kumlara vuran Karanlıkların içinde ufak bir parıltısın Şuanda kalbimden anlayan tek sen varsın Dünye dönsün,dönsün başımız Alem dursa bile,biz beraber kalmalıyız Özlem Bogner
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni...
Sevdim seni bir kere Beni anlamalısın Dudakların bana uzanmalı Beni öpmelisin Avuç içi çizgilerine gizlenmiş aşk Bana gelmelisin Daha kimseye böyle demedim Beni bilmelisin İstanbul sokaklarındayım her gün Beni bulmalısın Eğer olmuyorsa Kapımı çalmalısın Her gün bana koşmalısın Masama oturmalısın Bir aşk sunuyorum sana gönül kadehimde Aşkımı seçmelisin Özlem Bogner
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Olmalısın
Altın misali aranılmalısın sen Ama yıldız kadar uzak olmalısın. Martı gibi yalnız olmalısın sen Ama yağmur kadar çok olmalısın. Dokunmak istenilmelisin sen Ama günah kadar yasak olmalısın. Yeni açan bir gül gibi güzel Zümrüt gibi değerli olmalısın. Ateş gibi yakmalısın sen Ama deniz gibi serinletmelisin. Güneş kadar sıcak olmalısın sen Ama rüzgar gibi sürüklemelisin. Sessiz akan bir nehir olmalısın sen Zaman zaman çağlamalısın. Yağan kar kadar saf olmalısın sen Gökkuşağı gibi tüm renkleri yansıtmalısın. Çocuk kadar masum olmalısın sen Ama dağları bile inletmelisin. Güvercin kadar özgür olmalısın sen Ama yavru bir kuş gibi kafesta kalmalısın. Heryerde olmalısın sen Ama yalnız benim olmalısın... Özlem Bogner
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezsin...
Bilemezsin nasıl beklerim seni, Her gece nasıl özlerim bilemezsin... Her sensiz dakikaya kahır okurum, Sensizken nasıl yaşarım bilemezsin... Bilemezsin beni nasıl sorgular hasretin, Hecelerim boğazıma düğümlenir, bilemezsin... Sana ait olan bir benle, Sensizken nasıl yaşarım bilemezsin... Özlem Bogner
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum
Ümit doluydu yıllar Şu kalbim hala seni anar Neden arkandan ağlar Doğru muydu seni sevmek Bilmiyorum? Çiçekler seninle açarmış Gün seninle doğarmış Sensiz dünya karanlıkmış Doğru muydu seni sevmek Bilmiyorum? Gözlerimde o ışık yok artık Avucumda elinin sıcağı yok Kalbimde arama eski yerini Sana orda yer yok artık Özlem Bogner
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bilseler Sevdiğimi
Önce bir ay örneği doğuyorsun gözlerime Tıkanasıya koşuyor hatıralarım sana doğru En temiz duygularımla yeminler ediyorum Senli tutkularıma Bu kaçıncı gün sensiz başıboş geçen Kaçıncı gecemde sen yoksun,uyku yok Ayırmak istiyorlar,biliyorum Hoyratça en temiz hislerimizi çiğneyip İstenmiyorum,belli bu Tehditler,baskılar peşipeşine Bir yumruk,bir kurşun ki isabetsiz Belki birgün patlayacak dudaklarım Gözlerim morarıp,kan akacak göğsümden Fakat ne farkeder Bombalar atıp,mayınlar dizseler de yoluma Seni sevmeme engel olamazlar ya Ama en kötüsü seni üzmeleri Sende bıktın bunlardan biliyorum Sıkıştırıyorlar,kızıyorlar bırak diye Bakmaya doyamadığım gözlerinden yaşlar akıyor Oysa bir bilseler nasıl sevdiğimi Ne olur sankı başbaşa bıraksalar Hergün görsem ay yüzünü Kurtarsalar hasret prangalarından Yalnızlık ateşlerini söndürsem yanmamasıya Ahhh...Bir bilseler nasıl sevdiğimi Özlem Bogner
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birtanem
Seviyorum seni birtanem Gözlerinin rengini Hayalini bile Hep özlüyorum Seviyorum seni birtanem Hasret kalmak ölüm bana Aşk fısıltısını öğrendim bir kere Bırakamam seni birtanem Göklere yazmak istiyorum sevgimi Seni ve o güzel gözlerini Baldan tatlı sözlerini Seviyorum seni birtanem Sevdiğimi bilmesen bile Beni istemesen bile Gözlerimin rengini,adımı unutsan bile Seviyorum seni birtanem Hayallerimde göreceğim Yollarını hep bekleyeceğim Seni ölene dek seveceğim Seviyorum seni birtanem Özlem Bogner
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bize Sevmeler Yakışır...
Biz sevdalı iki aşığız, Bize gülmeler yakışır... Sen bensiz, ben sensiz olamayız, Bize sevmeler yakışır... Biz yağmurla toprak gibiyiz, Biz geceyle ay gibiyiz, Biz Leyle ile Mecnun gibiyiz, Bize sevmeler yakışır... Sensiz, çöl gibi suya hasretim, Sensiz, yaz gibi güle hasretim, Sensiz geçmez bu hasretim, Bize sevmeler yakışır... İnsan kalpsiz olmaz, kalbimsin İnsan susuz kalamaz, pınarlarımsın Can sensiz yaşamaz, kanımsın Bize sevmeler yakışır... Özlem Bogner
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böyle mi seviyorsun?
Uykularımı feda ediyorum Sadece seni düşünüyorum Düşlerimde yalnız sen varsın İsmini duyunca mutlu oluyorum Sende beni böyle mi seviyorsun? Kitap okurum her mısrada sen Ne yapmalıyım seni düşünmemek için ben Herşeyim alt üst oldu Yaşantım darmadağın senin yüzünden Sende beni böyle mi seviyorsun? Uykusuz kalıp sayfalarca sevgini yazmayı Yada telefon açıp aşkını anlatmayı Denedinmi peki bir demet çiçek yollamayı Ben hepsini yaptım bunların Sende benim için bunları yaptın mı? Özlem Bogner
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadığım
Bir insan arıyorum, beni dostluğuyla saracak Bir insan arıyorum, beni anlayacak Bir insan arıyorum, beni yalnızlığımdan kurtaracak Bir insan arıyorum, beni candan sevecek Beni mutlu edecek, beni yaşatacak Bir insan arıyorum, gözyaşlarımı silecek Bana arkadaşlık edecek, kolunu boynuma dolayacak Bir insan arıyorum, dertlerimi dinleyecek Beni bağrına basacak, beni teselli edecek Bir insan arıyorum, beni mutlu edecek Bir insan arıyorum, bana beni bulacak Kanayan kalbime derman olacak Bana hayatı sevdirecek, aşkı öğretecek Bir insan arıyorum, ellerimden tutacak Dizlerinde uyutacak, saçlarımı okşayacak Bir insan arıyorum, hasretiyle yandığım mutlulukları bana verecek Bir gülen yüz, bir dost, bir insan arıyorum Sımsıcak... Yalnız bana ait olacak Özlem Bogner
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|