![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bence
Gül'e gül diyebilmek, gül'ü güldürebilmek gülümseyerek. ama! dalından koparmadan, bükmeden boynunu soldurmadan, sarartmadan yapraklarını, dikenlerini kesmeden! işte öylecesine olduğu gibi. bence budur gerçek sevgi... İbrahim Atılmış
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilirmisin
Kömür gözlüm senden ayrı günler nasıl geçer bilirmisin? sevda gülleri solar uzaklarda gönül çesmenden bir tast su verirmisin? kaç zaman oldu sevdiceğim; seninle sensiz geçen günlerim, bilirmisin? bilirmisin? bitmez umutlarım tükenmez sevdalarım, bin yıl geçsede gene seni beklerim. açar gönül bahçemde sevda çiçeklerim. bilirmisin? sabahı olmayan ******* nasılda geçer? geçer geçmesinede yıldızlar kanımı içer tan yeri her sabah benimle dalga geçer. bilirim! biter bir gün. BİLİRMİSİN? ... İbrahim Atılmış
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tek sen
iyi kötü günlerimiz oldu beraber çoğu zaman imparatorduk bazanda derbeder hep günümüzü gün ediyorduk gelecekten bi haber rüyalarımda bile yalnız seni sevdim.. inkar etme ilk zamanlar sende beni sevdin bakıp gözlerimin içine babam gibisin derdin bana dünyanın en güzel meyvesini verdin ben seni hep adam gibi sevdim.. elma erik ve evlat dünyanın en güzel üç meyvesi; farkına bile varmadın kendini hep tanrıça sandın anlayamadın seni en zor günlerinde sevdim.. zaman geçti dönülmez artık geri kaybedilince anlaşılıyormuş güzelliklerin değeri sen kaybettin beni bilmem bulabilirmisin geri korkarim ki seni kaybedecek kadar çok sevdim.. bakma böyle sitem edişime! geçen zamana bir kez olsun üzülmedim sayende nasıl geçtiğini bile bilemedim seni düşünemeyeceğin kadar çok sevdim.. şimdi yolun açık olsun uğurlar ola isterimki her günün sevgiyle dola sakın ola boyun eğmeyesin bir tek kula ben sende kendimi sevdim... İbrahim Atılmış
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vBiter zaman
Yeşile bürünmüş sevdalarım Türküler yakılmış hallarıma Sinem daralır yollar uzar. Bittikçe biter zaman bedenim tükenir. Umut gün misali en tepede. Durur Dururda alnımın şavkına vurur Sen kim bilir şimdi nerelerde? Ben yine boynu bükük kaldim yollarda Aradım seni yıllar boyu En olmadık zamanlarda En kuytuluk yerinde sinemin.
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti
sigaramın üstüne yazdım ismini her nefeste seni içer gibiyim içim bir hoş oluyor gülüyorum ve seni düşünüyorum savurduğum dumanların arasından gözlerini görüyorum gözlerinin bıçak sırtı çığlığını gülüşün geliyor aklıma ardından onurlu dağlarda açan yediveren dağ çiçekleri onlara benzetiyorum seni onlar kadar doğurgan onlar kadar direngen hissediyorum acısını ayrılığın sigaranın ağzımdaki acısından daha beter ve tükeniyorsun usul usul her nefesimde son bir harf kaldı isminden son bir nefes ve gerçekler dahada acı hepsinden sigaram BİTTi İbrahim Atılmış
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cem ve r
Canımdan bir parçasınız canım kadar kıymetli En değerli hazinelerden daha da değerli Mevcudiyetimin bu güne kadar ki en güzel meyveleri Varmı ki dünyada sizden daha güzeli Evlatlarımısınız... Canım sizlere feda alın lazımsa ne zaman En güzel gelecek sizler için her zaman Mal mülk boş bu dünyada çoğu zaman Razıyım ben sizinle yokluğa bir zaman Evlatlarımısınız... İbrahim Atılmış
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz beraberiz
gözlerinden süzülen ışığın büyüsüydü bedenimi saran ve çamsakkızı çoban armağanı bir buseydi yüreğimi yakan. titreyen ellerimle dokunmuştum tenine, hayellerime dokunur gibi, gül kurusu sinenden almıştım en derin nefesimi. ve dalmıştım yine en ulaşılmaz hayellerime. sonra! bir zulüm sardı dört yanımı sebebi bellisiz? çekip aldılar sanki bedenimden bütün kanımı, tutuşan kurumuş yaprak misali. ve yıkıldı hayellerim, kağıttan kaleler gibi umutlarım. ne yaşanmışlılkarın anlamı kaldı beynimde nede adı kaldı sevginin dilimde. şaşkındım ve vurgun yemiş yüreğimle dargındım. sense! kavruk hayellerin peşinden aymaz heyecanlar içinde ararken ilk benliğimi karanlığın güneşe özleme gibi olabildiğince gebe oğlumuza gebe tüketirken umutlarını gündüz gece kollarımızda aç kalmış sevgiye günahsız bir bebe. varlığı anlatılmaz, olmazsa olmaz! kendi yanılgılarımızda boğuşurken kör cehaletle unutuverdik bir an yarını. düşünemedik bir an ciğerimizin varlığını ilkin anlamaz gerçi hiç bir şeyi, hiç bir şeyi sormaz sonra durmaz sorar bir gün bütün sorulmayanları sorulamayanları... sarp kayaları çürüten kayalar misali vurur ardınsıra verecek cevabımız olmaz. unutmak gerek, ayıkmak gerek ve inadına direnmek ve inadına yaşamak gerek güzellikleri tut elimi sevgili biz aileyiz.... İbrahim Atılmış
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuklar
Çocuklar Çocuklarımız Kendi çocukluğumuz Daha dün değil miydi? Oyunlar oynadığımız sokaklarda. Daha dün değil miydi şikayet edişlerimiz Kendi kardeşimizi bile Sırf elimizden oyuncağımızı alıyor diye Hatırlıyorum da Komşunun kızını kıskanırdım. Babam hep ona verirdi oyuncaklarımı - sana yenisini alırım oğlum. Ver onun olsun. Derdi kızardım ağlardım sonraları anladım. Varlıkla yokluğun anlamını. Sonradan anladım anlamların ne kadar anlamsız olduğunu Büyüdüm Büyüdüğümü sandım Aldandım Zaman tüketmiş oysa bedenimi İçimde bir hüzün Hazan yapraklarıyla kaplı Hafif bir rüzgar vurup dağıtır bedenimi Toprak kucaklar dört yanımı Ve çocuklarımız Ellerinden oyuncaklarını aldığımız çocuklarımız. Bizim yarınlarımız. Yarın ne çabuk geldi? Kendi çocukluğumuz Çocuklarımız çocuklar İbrahim Atılmış
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demir kertiği
göz gördü gönül sevdi bir kere dil söyledi yürektekini çare yok 'demir kertiği' dönülmez geri açmışken yeni sevdalara gönlümün yelkenlerini sevda denizinde aşk bir kerelikmis meğer ömürde yada seviyorum seni hala gönlümün derinlerinde İbrahim Atılmış
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dert değil
Kanatları yok ama uçar Kuş değil Konar çiçekten çiçeğe bal toplar Arı değil Kor alev yakar yürekleri cayır cayır Ateş değil Boğar insanı derinliklerinde Su değil Coşturur insanı kimi zaman Aşılmaz yolları aştırır Kimi zaman vurur yerden yere Çöllere düşürür Semazen ler döndürür dergahlarda Dervişlere hü çektirir Anlatılmaz bir DUYGU dur Madde değil Hiç kimse demesin ki ben tanımam Benim işim değil ben anlamam Feriştahı gelse teslim olmam Ne iyi anlar nede kötü Ne erkek anlar nede dişi Ne korkak bilir nede er kişi Yataklara düşürür İnim inim inletirde Dert değil İbrahim Atılmış
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|