![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen layıksın
İyi tut o sevgiyi yüreğinde, incinmesin kırılmasın Kanına karıştır sakla görünmesin bilinmesin Kuş tüyünden yatak yap ona oynamasın sesi duyulmasın Diken doldur etrafına kimse dokunmasın kırmasın Gönül sarayında tahtın ömür boyu bahtın zar olmasın Olmasın hiç intizarın ahın yıkasın billur ırmaklar ruhunu kalbinde olsun en yüce şahın kevserdende çıkıp bitince günahın saray hazır taht hazır cennet hazır şimdi lütfu Allahın sen layıksın güllerin en güzeline kristaller patlasın inciler dağılsın şimdi aşkın ışıkları yansın her yanında sen en güzeline layıksın Mükerrem Özcan
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyandım
Seslenince sesime sesim titredi uyandım Selam dedi bir seda Aldım selamın kalbim uyandı El salladı merhaba dedi uzaklardan Merhaba dedi merhaba can yürekten Kalk dedi bak sabah oldu Güneş doğdu uyan uyan Bırak dedi sensizliği bensizliği Uykularda kalsın hayallerin rüyan Haydi gel tut ellerimden Kırlarda bahar bizi bekler Az kaldı yolumuz biraz daha dayan Hayal mi gerçek mi bilmeden silkindim Tenim titredi uyandım Şaşkınca bakındım etrafa Delice sallandım Galiba ben şimdi gerçekten uyandım Mükerrem Özcan
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimin sesi
Yüreğimden sevgide ebedim sana Dermanda abu hayatsın cana Desteğin ruhuma hayat veriyor Selameti ebede sevgim muhtacım sana Arada bir varlığını hissettir yeter Yalnızlık bu cana ölümden beter Biraz sabır bir gün bu ömür biter Selameti ebede sevgim muhtacım sana Geceden sonra sabah gibi birde mizan var Sırattan geçsem de bir muallak var Demi devranda ola ki cennet var Cennette bile severim muhtacım sana Mükerrem Özcan
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukça sevgi
Bu gün, ne bu gün bitiyor ne bu gece Sevgi sözlerimden dökülür ince ince Sevmek seviyorum demek hangi sevince Bir anne, bir vatan, bir bayrak, çocukça sevgi Bazen öylesine kaybolup gidiyorum birden Belki yeniden doğarım anne diye yeniden Yokluğu düşünüyorum yeniden çocukluğu Anne vatan bayrak mukaddes çocukça sevgi Emekliyorum gülerek ağzımda emzik Anne diyorum anne yokluğuna boynum eğik Yüreğim ah yüreğim bir sevgiye aşka ezik Anne vatan baba bayrak bende çocukça sevgi Sevgi diyorum durmadan her şeye sevgi Yoksa akıldan lamlı oldum ben yoksa deli Elimde değil alıp gidiyor beni sevginin seli Anne diyorum vatana bayrağa çocukça sevgi Yalnızım bir başıma çaresiz sevgi Talihim siyah olmuş hayatın dengi Ben kırmızıyım beyaz sevgimin rengi Yıldız ve ay bir oldu aşkım çocukça sevgi Çocukça sevgi tertemiz berrak su gibi Bir değer daha var mı sevginin üstünde hani Hayat yaşam ölüm ve yenden sevgi Korku yok mizandan hesapsız çocukça sevgi Mükerrem Özcan
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni sordum
Seni aradım şafağında gecenin Seni aradım sözlerinde hecenin Seni aradım denizinde incinin Susadım sevginin pınardan seni sordum Üsküdar da sahilden seni sordum Koklaşan kumrulardan seni sordum Sandalcıdan kayıkçıdan seni sordum Özledim aşklardan sevgiden seni sordum Bekledim gelmedin yürüdüm sahile Beklesem de yoksun gitsem de nafile İçim doldu taştım hasretin çile çile Özledim sesimde sedaya seni sordum Haremden sonra kadı köyde çay içtim yüreğimden kan içtim canımdan geçtim daldığım hayalden deryana düştüm Özledim kan revandan seni sordum Havayı soludum ağaçları kokladım Yandım için için alevleri yokladım İçimde çağlayan bir sele daldım Boğuldum sensizliğe kendimden seni sordum yoksun bir yokluğun kalmış birde sensizlik yokluğunun bende bıraktığı bir dengesizlik sensizlik çığlık atar her yerde sessizlik gölgem ecelim oldu ölümden senisordum Mükerrem Özcan
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalırsan olmaz
Dağlarından akan coşkun seli var Avrupa dan Asya ya uzun yolu var Bu toprakla yoğrulan şehit kanı var Sen böyle gaflette durursan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Şive şive işlenmiş halkın dili var Türkmen i kürdü Çerkez ile lazı var Bu büyük milletin bir bayrağı var Sen böyle gaflette durursan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Askerim var vatan için dik duran Polisim var huzur için dem vuran Mehmedim var halk içinde iş gören Sen böyle gaflette durursan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Toprağımda altın kaynaklarım var Kıtalara uzanan pınarlarım var Üç yanımda üç büyük denizlerim var Sen böyle gaflette durursan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Kızıl ırmak Dicle ile Fırat suyum var Fırat parça parça murat suyum var Doğudan dünyaya gidiş yolum var Sen böyle gaflette kalırsan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Silkinde kendine gel yıkılsın hasmın Ne bu gaflet kendine canına kastın Dem vurdu dünyaya hep senin aslın Sen böyle gaflette durursan olmaz Zalime bağımlı kalırsan olmaz Mükerrem Özcan
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vuslatı söyle
Kaybettim kendimi bir anda öyle Söyle dertli gönül derdini söyle Duymasın kimseler seherde söyle Figanım hasrettir vuslatı söyle Âşığın çilesi neş'esi böyle Ne bir intizardır ne de bir sitem Açıver vuslattan aşk yolun gidem Ey sevgili başka kimim var ne yana gidem Figanım hasrettir vuslatı söyle Âşığın çilesi neş'esi böyle Su dönüp de yokuşa akar mı derler Düz yoldan gitsen seni de severler Doğru söz diyeni her dem döverler Figanım hasrettir vuslatı söyle Âşığın çilesi neş'esi böyle Tutma gönül insanın güven dalından Anlamaz olmayan aşkın dilinden Derdimle mutluyum aşkın elinden Figanım hasrettir vuslatı söyle Âşığın çilesi neş'esi böyle Mükerrem Özcan
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaban gülüm
Sorun değil yarama ateş basarım Yanarsa kalbim yanar bende yanarım Aşk yarası yaşatmaz ölüm ararım Yaban gülüm bu yolun başı ölümdür Kalbimde açılan gonca gülümdür Hasretim bitti yol vuslata gider Bir daha sevemem bu bana yeter Bilirim ayrılık ölümden beter Yaban gülüm bu yolun başı ölümdür Kalbimde açılan gonca gülümdür İstersen eşinle dostunla yaşa Bulamazsın bu aşkı olsan da paşa Kul olursun en sonunda kuru bir taşa Yaban gülüm bu yolun başı ölümdür Ben zaten yolcuyum yolunda giden Yolum aşk yoludur kalmaya bulunmaz neden Gelme sende kopamazsın ebedi benden Yaban gülüm bu yolun başı ölümdür Kalbimde açılan gonca gülümdür Mükerrem Özcan
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaksın bir aşka
Ne olur birisi yaksın beni Duman olup uçmak istiyorum Ne olur birisi yaksın beni Küllerim havada savursun beni Ne olur birisi yaksın bir aşka Tükendi umudum kalmadı başka Sığmıyor içime bendeki benim Aşkından tutuşmuş yanar bedenim Ne olur birisi tutsun ellerimden Ellerimi her şeyden çekmek istiyorum Ne olur birisi yaksın bir aşka Tükendi umudum kalmadı başka Şu kahpe dünyadan bıktım usandım Bende anlaşılmaz bir sevdaya yandım Kavrulurken kalbim umutsuz aşka Ne olur birisi kalbime girsin Ne olur birisi yaksın bir aşka Tükendi umudum kalmadı başka Mükerrem Özcan
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canı seviyorum
Güller açmış gönülde gülü seviyorum Uzasa da aşka giden yolu seviyorum Ölü ruhuma hayat veren hayat perisi Canımda can olan canı seviyorum Yalnız gönlümde kırılan tel yaktı beni Her cana hep candan uzattım elimi Mükerrem ol bulursun sende demi Sevdaya yaşayan canı seviyorum Yüreğim yansa da kalbim yaşıyor Kanım aksa da bedenim hala koşuyor Olup bitenlere aklım şaşıyor Ben yinede herkesi çok seviyorum Mükerrem Özcan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|