![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşık Mahsuni'ye
Haksızlıga karşı boyun bükmedin Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Zalimlera karşı hiç eğilmedin Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Türküler sazınla ahengi buldu Mısralarla yeni düzen kuruldu Garibin,fakirin umudu oldu Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Yoklukla, varlığın gerçek sesiydin Maraş diyarının, susmaz diliydin Tüm dünya, Anadolu'nun derdin Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Unutulur mu hiç çeşmi siyahın Yaşarken değerini bilmedi halkın Sitemli sözleri arşa yolladın Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Artık sende bir, pir sultan oldun Gönülleri sonsuza kadar doldurdun Anadolu senin ebedi yurdun Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Gurbet türkülerin yakıpta geçti Yıldırımlar misali çakıpta geçti Bir Mahsuni dünyadan akıpta geçti Neredesin şimdi aşık MAHSUNİ Hasan Ayar
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk'a Gelen Bir Duygu! ....
biz bir gül'ü görünce, tutuluruz bir aşk'a bizim şarkımız başka,bizim davamız başka Hasan Ayar
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asırlık İhtiyarlar! ...
onlar ki! ..kalblerinin nur'u yüzüne vurur.. o nur ki! ..yayılınca..dünyada zaman durur.. Hasan Ayar
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam'a...
Evet! ..Baba hep sen ol, hayatımın dalında, Hem baharın kışında, hem kışın baharında, 2006 Hasan Ayar
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharda Güle Sevda
Gülünce, bahar bile sevinir, Güller sana hasret baharda Raks eder seni görünce Dalgalanır, alaimisema Hüznün sevince dönüştüğü andır Baharda güle sevda.... Sen gülünce açar, papatyalar Nergizler, kır çiçekleri Ceylanlar, farklı koşar Yeşil dağlarda Kızıl bulutlar, maviye döner Sen güldüğün anda, Bir başkadır, bir başka Baharda, güle sevda Güle hasret sevdalar var Hüzünlü sokaklarda Mazi geleceğe tutsak Gelecekse maziye sevdada Mutluluk bir cümlede gizli İki dudak arasında Sen, sen hep gül olurmu Farklıdır,bambaşkadır Baharda, güle sevda Kuşlar, çiçeklere aşık Güneşse ruh verir ay'a Bir başka kalkıyor Bu sabah Eller, tertemiz semaya Çok şey var yüreğimde Söylenecek o kadar çok şey ki Ne ölümden ne de hayattan yana Doğmak gibi günahsız Baharda, güle sevda............. Hasan Ayar
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belhum Adallar*
Filistin,Lübnan,Irak'ta kan var Gör bunları dünya, gözün kapama Dünya da yaşayan belhum adallar Verdiğiniz sözden, kahpece sapma Allah'ın rahmetinin yanında gazabı var Bekleyin bu gazabı hain belhum adallar İnsan haklarıymış,adaletiymiş Hani nerde şimdi insan hakları Demokrasisiymiş bilmem nesiymiş Bırakın attığınız tüm yalanları Allah'ın rahmetinin yanında gazabı var Bekleyin bu gazabı hain belhum adallar Fiilistin kan ağlar, Lübnan kan ağlar Şu hain düzende,bütün işkence Bir çocuk haykırır anne ölüm var Yapılan zulümler çekilmez çile Allah'ın rahmetinin yanında gazabı var Bekleyin bu gazabı hain belhum adallar Katil Şaron çıkmış,neler söylüyor Müslüman hakkında,İslam hakkında Toniler, Coniler tamadır diyor Bu düzen hakkında, savaş hakkında Allah'ın rahmetinin yanında gazabı var Bekleyin bu gazabı hain belhum adallar Ellerini göğe kaldıran çocuk Bekle bu devranda dönecek bir gün Akan kanlar ise hep oluk oluk Sen duanı kesme gelecek o gün Allah'ın rahmetinin yanında gazabı var Bekleyin bu gazabı hain belhum adallar Hasan Ayar
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyşehir Efsanesi! ....
Tarihin sayfasından, kopmuş gelmiş bir sayfa Beyşehir'dir görmeyen gözlere gizli şifa Efsaneler dolaşır tüm diyarda dillerde Anamas eteğine,kurulmuş gerçek belde Tepelerden başkadır,bir gölün güzelliği Akşamın güneşinde, tüm sesin sessizliği Ve martılar güç alır, gölün serin suyundan Güvercinler uçuşur, caminin avlusundan Eşref Bey'in mezarı, Sütçü dede türbesi Tarihin Beyşehir'de duyulan ecdad sesi Köprünün akan suyu, ta ki geçmiş zamandan Yürekleri ıslatır, tarihe katar bir şan Akşamın baharında, güneşin kızıllığı Ve insanın, grublara bakarken yalnızlığı Eşrefoğlu camiden yükselen ezan sesi Alır götürürür başka, diyara sevenleri Her tarafı masmavi, her tarafı yemyeşil Beyşehir bir tarihtir, bu diyarı böyle bil Hasan Ayar
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıktım Usandım Rüveyda
Gerçek masum yalanlardan Bıktım usandım Rüveyda İki yüzlü sevdalardan Bıktım usandım Rüveyda Zalimlere çatmayandan Mazlumları tutmayandan Allaha kul olmayandan Bıktım usandım Rüveyda Yetim hakkı yiyenlerden Hep haklıyım diyenlerden Boş diyarlar gezenlerden Bıktım usandım Rüveyda Serçe yiyen kartallardan Uzak uzak diyarlardan Luzümsuz bu kavgalardan Bıktım usandım Rüveyda Hakkı hakka vermeyenden Karıncayı sevmeyenden İnanç için ölmeyenden Bıktım usandım Rüveyda Zamansız açan bahardan Meyve vermeyen ağaçtan Kıraç kıraç topraklardan Bıktım usandım Rüveyda Hayatta hiç gülmeyenden Bıktım usandım Rüveyda Sevgi için ölmeyenden Bıktım usandım Rüveyda Hasan Ayar
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmezsin(?) ...
Bir sıcak gülüşün, tatlı öpüşün Bilmezsin, dünyayı verirdi bana Seninle beraber olmadığım gün Bilmezsin, dönerdi dünyam zindana Maveraya bakan, siyah gözünde Melekler misali, beyaz yüzünde Uyumadığım zaman, senin dizinde Bilmezsin,güneşim dönerdi ay'a Seninle konuşmak, muhabbet etmek Kalpten kalbe ince fikir göndermek Seninle olmadan bir dünya demek Bilmezsin, ruhumu boğardı yasa... Hasan Ayar
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Alem İstiyorum...
Bir alem istiyorum; bulutları bembeyaz İçinde köhneleşmiş duyguları olmayan Bir alem istiyorum; mevsimleri olan yaz Zincirlere takılmış, beyinleri olmayan .. .. .. .. Bir alem ki, bir alem istiyorum ötede Başındaki örtüye uzanmayan elleri Öyle bir alem olsun ufukların üstünde Konuşmasın kötülük söyleyecek dilleri .. .. .. .. Bu alem ki, bir alem Resulumun izinde Allah’a varan yola köle olacak kadar Zikirle yeryüzünde,semada,gökyüzünde Ta ki zuhur edecek, şanlı mahşere kadar… BİR ALEM İSTİYORUM..BİR ALEM Kİ BİR ALEM…. Hasan Ayar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|