![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Yetim Deme Anne Yetim Değilim
Yüzüme bakıp acıma bana Tuz basma kanayan yaralarıma Aldırma gözümden akan yaşlara Bana yetim deme anne, yetim değilim... Ne gözlerim sevgiyi göremeyecek kadar kör Ne de yüreğim mutluluğu bulamayacak kadar fakir Böyleyim ben işte bakışlarım ok sözlerim zehir Bana yetim deme anne, yetim değilim... Her gece gelir babam, saçımı okşar Sabahlara dek seyrime dalar Yetim lafı yüreğimi parçalar Bana yetim deme anne, yetim değilim... Hamdolsun her işe gücüm yetiyor İşte babam tam karşımda yatıyor O lafı duyunca aklım yitiyor Bana yetim deme anne, yetim değilim... Beyaza boyadım tüm karalarımı Sana verdim işte yarınlarımı Anne döktürme göz yaşlarımı Bana yetim deme anne, yetim değilim... Arif Baltacı
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayram yalanları
Bir bayram günü Çengelköy’e kar yağıyordu İnceden ince Şeker topluyordu çocuklar Yüreğinde karşılıksız sevgilerle Ne eski bayramlar kalmıştı Ne de eski sevdalar Hepsini kopan takvim yapraklarıyla Yitirmiştik birer birer Sahipsiz kalmış bir çocuk yüreğiydim İstanbul’un yalan kalabalığında Tarih bile tekerrür etmiyordu artık Oysa düşler kurardık mutluluk üstüne Yalanın yeri yoktu sanırdık düşlerimizde Meğer en büyük yalanları Düşünmüşüz düşlerimizde Ne yaşamak mutlulukmuş Ne de dünya bir cennet Yıllarca bu yalanlarla uyutulmuşuz Umut sözleriyle avutulmuşuz. Arif Baltacı
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Aşkı Ağlarken Gördüm
Eninden boyundan ölçtüm ben aşkı Tam yüreğin hizasına geliyor. Tarttım en yoğun zamanında aşkı En ağırı bir bakışla eriyor. Ben sokak ortasında gördüm aşkı Hiçte anlattıkları gibi değildi O da bizim gibiydi her haliyle Kahverengi saçları vardı Beline kadar uzanmış. Gözleriyse tedirgindi Bakışlardan utanmış. Hızlı ve ürkek adımlarla Arkasına bakmadan yürüyordu aşk. Ve yalanlarcasına hakkında anlatılanları. Sonra tanıştım ben aşkla Yaşı henüz on altıymış. Hayallerim yıkıldı birden Hani her dönemde aşk vardı? İmrendiğim o hikayeler Ya Leyla ya Mecnun? Meğer anlatılar hep yalanmış. Ben konuştum aşkla Her hafta sinemaya gidermiş, Zaman buldukça da müzik dinlermiş. Oda sıkılırmış yalnız kalınca En çokta yağmurda yürümeyi severmiş. Ama rahat bırakmazmış insanlar Kimi sever, kimi kızar, kimi de küfredermiş. Ben buluştum aşkla İncecikten bir yağmur yağıyordu İstanbul sokaklarına Şimdi tam onun mevsimiymiş. Aşk gezermiş her yağmurda. Eşlik ettim ben aşka Gezdik İstanbul’u yağmurda Bir uçtan diğer uca. Boğazda balıkçıları seyrettik Nargile fokurdattık tophane kıyılarında İstiklalde yürüdük el ele umarsızca Simit attık vapurdan martılara. Her şey çok güzeldi ama tedirgindi aşk. Bilemezdim ki martıların ayrılığın habercisi olduğunu. Ben aşkı ağlarken gördüm. Mavi gözlerinden bardaktan boşalırcasına Dökülüyordu gözyaşları. Öpmeye kıyamadığım yanağı sırılsıklamdı şimdi. Ve bakmaya doyamadığım mavi gözleri Kan çanağı gibiydi Oysa beni duygusuz sanıyordu aşk. Ne bilirdi, tenimin kavrulan sıcaklığında Göz yaşlarımın buharlaştığını. Bilemezdi ki canımı ne çok yaktığını İçime yağdırdığım o damlaların. Ve yollarımızı ayırdık biz aşkla. Ona son kez sarılıyordum Bostancı – Kadıköy dolmuş sırasında Ve hep öylece kalmak istiyordum. Sıkı sıkıya sarılıp hiç bırakmamak Ve ağlamak istiyordum Erkekliğe toz kondurarak. Ve vedalaştım ben aşkla. Erkekliğe toz kondurmadan. Bir lahza olsun fark ettirmeden acılarımı Vedalaştım ben aşkla. Oda her fani gibiymiş. Gönül sahnesinde rol alıp bir zaman Sonrada çeker gidermiş Virane bıraktığı o yüreğe bakmadan. Bu benim aşkımdı. Bu benim yaşamımdı. Ama bir an bile pişman olmadım. Yalnız kaldım karanlık ve soğuk *******de Ateşiyle ısındım. Sinirlendiğim kızdığım anda Gözlerinde duruldum. Hastalandım, yaralandım Hayalinde derman buldum. Ve sonunda anladım ki Şahsa münhasırmış aşk. Bir görünür, bir kaybolur Bir gerçek, bir yalanmış. Ama her yüreğin tatması gerek bu duyguyu Çünkü; Aşk yaşamadan anlaşılamazmış. Arif Baltacı
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Aşk Hikayesi Bu
Ne umutlarım vardı gelecekten Seninle,hep elele,hep birlikte Sen benim,ben senin herşeyi olacaktık Şimdi,şimdi gidiyorsun gerçekten Ve bana unut diyorsun beni Farzet ki seninle elele gezmedik Farzet ki öpüşen biz değildik Şehrin dar sokaklarında Hiç tanımadık say birbirimizi Hiç görmedik say herşeyi Yıldızların altında elele Dolaşan başkalarıydı de Dizine yattığın ben değildim Dizime yatan da sen değil Sahilde,çıplak ayaklarla Elele dolaşmadık hiç Artık ben seni,sende beni Hiç tanımayacaksın Seni seviyorum demedin say Beraber sabahladıklarımızı Es geç hatıralarımızı Olmadı hiç elim elinde Olmadı hiç gözün gözümde Ve hiç olmadı dudaklarımda Senin kırmızı dudakların Saçlarıma dokunmadın Dokunmadın vucüduma Öpmedin beni doyasıya Öpüşmedik birkere de olsa Beraber şarkı söylemedik Dinlemedik say ^Nasıl geçti habersiz^şarkısını Söylemedik say Hiçbir şarkıyı Çimenlerde uzanan sevgililer Biz değildik de Hiç gezmedik biz Beraberce elele Kucağımda taşıdığım O güzel sarışın sen değildin Sen değildin beni saran Beraber yemek yemedik Su içmedik kana kana Ağlamadık yana yana Sana hiç şiir okumadım Şiir de yazmadın bana Farzet ki sevmedik birbirimizi Diyorsunda güzelim Kolaymı unutmak seni Öpüştüğümüzü,sahilde Koşup,sonra düştüğümüzü Koyunları sevip,karanfil aldığımızı Dizinde yattığımı Söylediğimiz şarkıları Uzandığımız yatağı Yediğimiz yemekleri Gittiğimiz ırmakları Yaşadığmız o günleri Unutabilirmiyim sanıyorsun Say ki unuttum Ya gözlerini nasıl unuturum Sözlerini saçlarını Söylesene seni nasıl unuturum Sanma ki sen gidersen unuturum seni Gidersen resimlere bakarım Gezdiğimiz yerlerde izini ararım Avare olurum uğrunda Divane olurum Ama unutamam seni Say ki unuttum Kalbim nefret eder benden Çinki kalbimde yalnız sen vardın Gözlerim küser bana Hep sana bakardı ya Kulağım işitmez beni Senin sesini dinlerdi ya Dudaklarım kıpırdamaz Senin dudaklarını tattıktan sonra Ellerim hareket etmez Sana bir kez dokunursa Şimdi söyle bana güzelim Seni nasıl unuturum Sözler yeter mi unutturmaya seni Ya da mesafeler yeter mi Ne farkeder sen gitsende Unuturmuyum sanıyorsun seni Seni unutmanın tek yolu var O da yaşamı unutmak güzelim Eğer unut diyorsan hala Hazırım,hadi bitsin şimdi Sensiz bu hayat Ölümden de beter be sevgilim Arif Baltacı
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ayrılık Öyküsü
Gitmek istiyorsun öyle mi sevdiğim Sen söylemesende gözlerin söylüyor Git bir elveda yeter bana Bir hoşça kal çok bile git Boşver beni düşünme sen Sanma sen gidersen yaşayamam Sanma sen gidersen üzülürüm Sanma sen gidersen ben ölürüm İlk ve son ayrılan biz değiliz Dudaklarıma seninkinden önce Kaç kırmızı dudak değdi bilirmisin Ve senden sonra kaç tane değecek Merak etme ayrılık çok zor değildir Unutulur zamanla herşey git İşte kapı çık herşeyi bitir Git ardında herşeyi götürşimdiden alıştım bak sensizliğe Bakmıyorum gözlerine birkaç dakikadır Ve tutmuyorum elini uzun zamandır Merak etme kızmıyorum sana Dostuz biz sonsuza kadar Git artık git ne olursun Ağladığımı görmeni istemem Erkekler ağlamaz derdin Ama gideceğini söylemedin Ne söylesem boş Ne söylesem yalan Ne söylesem anlamsız Ağzımdan çıkan birkaç söz Hepside sensizliğin sarhoşu Git desemde sana sakın inanma Üzülme diye söyledim Ağzımla git desemde sana Kalbim ağlıyor ardına Bakamıyorum gözlerine Sırf sen üzülme diye İlk sözünü hatırladınmı Ayrılmayacağız Şimdi ne oldu bilmem Ben seni böyle seviyorken Git herşey değişmeden Arkana bakma git Elveda demenede gerek yok git Git eğer anılarımızı unutabilirsen Git gözyaşlarını tutabilirsen Git yaşamadık seninle diyorsan Git git git artık Gözyaşlarım engel olmasın sana Ben alışkınım yalnızlığa Ve ben alışkınım acılara Ben ve sensizlik duygusu yanyana Git diyorum sana sakın geri dönme Beni bu halimle sakın görme Kalbinin sesini dinleme git Alışırım yalnızlığa Yanımda sen olmasanda Arif Baltacı
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Anlarsın
Bakmaya doyamadım o gül yüzüne Gönül gözü doymaz bir gün anlarsın Değişmez hiçbir sesi, senin sesine Başkasını duymaz bir gün anlarsın... Geceden sabaha yürekte sancı Tarifi olmayan bir garip acı Gülüşünmüş sadece bunun ilacı Aşkta sabah olmaz bir gün anlarsın... Uzanmışım yatağa boylu boyunca Kendimi kaptırmışım efsunlu bir duyguya Rüzgarların koynunda dalıp derin uykuya Bir daha kalkılmaz bir gün anlarsın... Arif Baltacı
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şiir yazalım Seninle
Bir şiir yazalım seninle gel üstad İçinde sevgilerin en temizi olsun Ve yanına dostluğumuzu da koyalım Her yudumda hissedelim gurbeti Sevda türküleri söyleyelim Bağıra bağıra,avazımızın çıktığınca Sonra aşktan konuşalım biraz Kadehlerden vakit kalırsa Bu gece uyumak istemiyorum üstad İçimde mahşer kalabalığı Ve yüreğimin içine işlemiş yalnızlık Bende bir yangın var ki sorma üstad Yalnız kalmayanların anlayacağı türden değil Arif Baltacı
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmiyor
Resimlerdeki her çizgide bir anlam varmış Söyleyebilir misin alnımdaki çizgilerin anlamını. Özellik şu derin olan neyi anlatıyor Herkes anlıyor seni sevdiğimi O derin çizgi bile anlıyor Senin ruhun feryadımı duymuyor. Orhan baba söylüyor bir taraftan Bir taraftan Doğukan söylüyor Gitmiyor sevdiğim gitmiyor Sevdan ruhuma işlemiş Git desem de gitmiyor. Umut bende bitmiyor... Arif Baltacı
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitsin Bu Aşk
Uykuların kaçar *******i Sınav döneminde çalışamazsın Gah ceza dersinde mükerrir bir aşık olur Gah borçlarda akit yapar kalbini kiralarsın Uyumasan da tüm gece boyu Yeni bir güne uyanamazsın Her şey çok farklıdır o anda Ne eski sevincin kalmıştır Ne de umutların Sen sadece bittiğini düşünürsün Ve gönül perdende bir daha olmayacaktır. Saçlarına dokunamayacaksın Kollarınla saramayacaksın Diye düşünürken bu hayal son bulacaktır Evet bir rüya görmüşüz aynı anda Sen bir peri kızı ben isimsiz kahraman Bir aşk yaşamışız kimselere aldırmadan Ve gecenin sonunda rüyamız bitti Tüm bu yaşananlar 3 renkle başlayan bir ilişkinin Terastaki nihayetiydi Şimdi mi? Kalbim hızlı hızlı atmıyor Duvarlar gelmiyor üstüme üstüme Kim bilir belki de, bir aşk bekliyor beni yine Demiştim ya güzelim Bizde kapanan kapılar tekrar açılmaz Veda sözleri dökülürken dudaklarından Keşke tanımasaydım seni dedim Her şey bitti dediğimde sen kendin geldin Ve şimdi de gidiyorsun Dayanamasam da ayrılıklara git Ben bu senaryoda çok oynamışım Unutma en derin yaralar bile kabuk tutar Ve vücut bir zaman sonra kabuğunu atar Ve geriye sadece bir iz kalır Ama sen giderken o izi de götür Hiç kimse bilmesin ilişkimizi Bu aşkı yak küllerini savur Beni anılarının en ücra yerinde sakla Ki sen bile arayıpta bulama Yaşananlar bir yıldız kaymasıyla oluşan Hayallerden öteye gidememişti de Ve usulca uzaklaş yanımdan Bitsin bu aşk daha başlamadan. Arif Baltacı
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz Sevmeyi Beceremedik Sevgilim
En nadir mücevherleri andırırdı Bana bakınca gözlerin O anda benden uzaklaşırdı Elime değince ellerin Biz sevmeyi beceremedik sevgilim Halbuki yeni açılmıştık limandan Sonsuz bir meçhule gitmekte aşk teknemiz Seni seviyorum demedim sana hiç yalandan Bende ki bu aşk çiçeklerden de temiz Biz sevmeyi beceremedik sevgilim Ben mecnun değilim sende değilsin leyla Sadece masum bir aşk yaşıyorduk seninle Ne zaman dinecek bilemem gönlümdeki vaveyla Aşkımız hiç bitmeyecek sanıyorduk seninle Biz sevmeyi beceremedik sevgilim... Arif Baltacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|